![]() |
|
Korp nie widzialem tego cama wczesniej i dlatego koment byl taki a nie inny Rozumiesz?:)
|
@Waka
Po chuj wchodzisz na 5 demonow bez ogarnietego druida |
Waka piszesz że nie sharujesz/bootujesz na filmiku widać ile masz staminy. Z tego co widzę na forum to expisz na gsach (Forb Isl) nikt mądry nie wytrzymałby tyle bijąc gsy... rozwiązanie jest proste zaprzeczasz faktom i to logiczne że albo bootujesz albo sharujesz - tak wiem nie mój serv ale żal patrzeć jak robisz z siebie bosa (nie jesteś nim napewno)
@Rester bylo Demów xd |
waka nie pierdol mi tu ze nie sharujes... wiem ze jest 2 ownerow .. Wakson i Marcel.. wiec nie pierdol zali.. nie umisz sie pucnonc ?:> bo ci ktos pojedzie ?: > zycie.. :]
|
ludzie to tylko gra xd zajmijcie sie soba :) i swoimi postaciami
|
|
Cytuj:
|
Gratz Kyth ;)
|
Haze możesz mnie w cztery litery pocałować będę odwiedzał ten temat bo mogę się tutaj pośmiać z takich debili jak Ty czy też Waka -.- jeżeli zjechał sam tak stamine to tylko potwierdza to jakim jest idiotom by tyle grać (musi mieć ciekawe życie - pewnie go bija na dworze i nie wychodzi z domu)
Shokei signed w 100% praktycznie Ci no-liferzy nie umieją pisać bo zamiast uczęszczać do szkoły wolą grać w Tibie przykładem jest Waka |
Cytuj:
|
Cytuj:
Błędy popełnia każdy... ale Tobie zdarza się to nagminnie a raczej Twojemu koledze -.- |
Waki to debile, ot co :)
@Kyth Człowieku, naucz się w końcu angielskiego, bo 'never don't stop' już nawet nie jest zabawne. |
Bende Robil Blendy Bo Som Fajoskie Blendy I Pocalujcie Mnie W Dupsko Xddd Nie Znasz Czegos Takiego Jak Dyzortografia ? :(
w ogóle robie błąd że wrzucam tutaj zdjęcia :) bo zaraz jeden z drugim debilisko skomentuje negatywnie |
Cytuj:
|
po pierwsze czy wy jesteście naprawdę tak pojebani że do*******acie się o coś o czym gówno wiecie bo co bo widzieliście filmik to możesz kurwa korpos mówić ze ktoś uciekł a niewiesz jak to było nie bedę się tłumaczył tobie ale się trochę zastanów co piszesz bo powoli zaczyna mnie w*****ać to twoje jebnięte zachowanie jakbyś niewiedział o co się dojebalem przeczytaj co napisałes wcześniej pozdro
po drugie wy tak wszyscy dobrze znacie wake ze wiecie co on robi botuje sharuje itp?? a nawet jeśli robi to wam coś to jest załosne jego char jego sprawa topic gz all adv ;p |
22 Level ;)
http://img379.imageshack.us/img379/9237/22fk9.jpg Niespodziewany loot z mojego pierwszego draga którego zabiłem bez wiekszych problemów (Loot to: Wand of Inferno) :D http://img514.imageshack.us/img514/3174/woiol0.jpg |
Przypominam wam, że nadal jest to tylko gra. Po co się kłócić kto jaki jest? Tak mi się wydaje, że każdy ma swoje życie którym powinien się zająć. Jedni będą grac inni zajmą się o wiele ciekawszymi sprawami. Każdy ma swój sposób na życie. Jedni je przeżyją mniej pełniej a drudzy je wykorzystają w tym lepszym kierunku. Skończcie się kłócić byłbym wdzięczny.
http://img217.imageshack.us/img217/9412/179kq0.png |
|
Cytuj:
|
nvm <short>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |
|