![]() |
|
Cytuj:
|
2up
powiedziales juz wszystko co chciales?to teraz wy*******aj bo jak wiadac to wielu osobom nie chce sie juz sluchac twoich wykladow |
Cytuj:
2. małpa, to cię pykać mogła... nom super, to wtedy kolega nie jest, nie? 3. lusi jest pro, a ja jestem suaby gracz! 4. bo oni mnie tu "bluzgają", a ty kolegów nie masz 5 i 6. bo jesteś ciota i się nie przyznasz kto ty ;< 7. i tak wiem, że to ty zjebie... 8. zajebiście... wiesz... ja sobie z tego mało robię ;< 9. a może fyrtki do tego? ;) nade mną się nikt nie musi litować, bo nie wiem z jakiej racji bo mnie jakieś dziecko niekochane potyrać chciało, ale mu nie wyszło, to na starych wjeżdżał? żałosne. |
Co tam miski :*?
|
Cytuj:
@edek "...moje zycie jest the best" |
Cytuj:
2. napewno? 3. no ba :> 4. wiem, kto ty jesteś kretynie -.^ 5. a komu? 7. zajebiście 8. a co soie mam z tego robić? płakać? 9. to se nalej 10. poległem. 11. poległem poraz drugi. weź wsadź głowę między drzwi, a futrynę i niech ktoś spróbuje zamknąć :) |
Cytuj:
|
Wari weź mi powbijaj okej?
|
|
Dobra wieśniaki(Kuriburiririri):
myślałem, że to hezza, bo sądziłem, że macie więcej odwagi się przyznać ;\ odrazu chciałem hezze przeprosić, cze yo. pozdro jordzek i karoleq. gz Lego ;> kiedyś też będę miał ^^' edycja: Kuriburiiririri: nawet jakby mój ojciec sprzątał kible, to twój co najwyżej szczotkę by mogł podawać i mu buty lizać jakby sobie ubrudził... \/: napisałem, że jednak nie kończę... -.^ focia :> http://img6.imageshack.us/img6/5803/105oy5.jpg http://img6.imageshack.us/img6/105oy5.jpg/1/w1024.png |
Wari do Jordzka się czepiasz ze nie może skończyć z tibią a sam mówiłeś pare stron wcześnie ze "spotkamy się w maju" i grasz .
|
@Lego
gz i btw Energy <3 xD! |
Cytuj:
|
@no wari sie czepia a sam pisal ze jak wbije 100 to konczy, no ale on tak ma do kazdego sie musi dopierdolic
|
Cytuj:
2. miałem zrobić sorka inq nie zrobiłem, sorka nie zrobiłem. a dlatego tak napisałem, bo nie chciałem, żeby leszcze o nim wiedziały. |
z Zycia Buby ciag dalszy....
|
Kuribuririririri:
stary, co do jordzka/ karoleq, to jestem praktycznie w 100% pewien ;> nawet jakbym miał ADHD, to mnie to robi gorszym? ;) i skoro twój ojciec mógłby dla hajsu lizać buty, to chyba on jest niedowartościowany, nie? moge mówić 150 razy, że kończe, i co cię to? \/: a skąd miałem wiedzieć, że jest "posprzątane"? a na 5 dlach od combo naraz by 100rp padł, nie? pomyśl... uzależniony? zapyaj kogoś co to znaczy |
Cytuj:
TY INQ? LEŻE JAK NA POI DL BAŁES SIĘ WEJŚĆ GDY BYŁO JUZ DAWNO POSPRZĄTANE TO NA INQ CO BY BYLO? Leże ..... Cytuj:
|
haaa a wy nie rozumiecie xD
jordzek = karoleq + kamcio a u was w ogóle inaczej ;) smieszne sa wasze klotnie skonczcie z tym najlepiej , niech znajdzie sie ktos madrzejszy ... zacznijcie wrzucac ssy |
Cytuj:
zacznij od siebie. \/: niektórzy grają dla przyjemności... ale ty nie wiesz co to jest... a nieee, ty wiesz co to... jak pixelek przybywa Cytuj:
pamiętam jak ci bocik na*******ał na małpkach... ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |
|