![]() |
Tyle lat grał w piłkę a tu nagle atak serca. Musiał mieć jakąś bardzo ukrytą wadę, bo piłkarze są często dokładnie badani.
|
wydawało się że jakoś z tego wyjdzie z dnia na dzień sprzeczne informacje a potem informacja o śmierci;/:(
|
Antonio Puerta przegrał walkę o życie.
No nie wierze, nie wierze, 22 lata i taka hujowa sprawa. Nie chce nic mówić lecz jeśli w Hiszpanii nie pazerują sterydów na świnie, raczej nie skończe tego zdania
|
Cytuj:
|
Sądziłem, że się z tego wyliże, a jednak zmarł. Szkoda chłopaka, cała jego kariera była przed nim...
@down: Cytuj:
|
Cytuj:
P.S:Yoh Nie wiedziałem że lubiłeś go. @up chodziło mi z szkoda chłopaka i że miał całą karierę @down Zobaczmy to z oka kolegów z zespołu,o co chodzi?!Coś mu się stało.Jeden z nich chyba płakał,a tak poza tym zobacz post wyżej od swojego |
Taką karierę miał przed sobą. Można tylko powiedzieć, że świat naprawdę jest niesprawiedliwy...
|
ehhh... to stało sie tak nagle. pisało w necie, że jest w stanie krytycznym, sobie pomyślałem 'a tam, przecież wyjdzie z tego, jest przecież młody'... eh... szkoda, był młody, perspektywiczny. . .
|
Pamiętam zeszłoroczny finał Super Pucharu Europy. Sevilla - Barcelona. Ładnie pojeciskał z obrońcami Barcy. Pamiętam jak trzech ojechał, sam na sam wyszedł ale czy był gol to nie pamietam :P Ale niezły pogrom był tej śmiesznej Barcelony.
@topic A pamiętacie Fehera i Foe? Teraz jeszcze Puerta... Kapa w ch... |
No to Liverpool awansował do Ligii Mistrzów, a Arsenal dokończy dzieła w meczu ze Spartą. Mam jedynie obawy co do Fabregasa, bo Repka może zechcieć się zemścić.
|
Dramat naszej ultra świetnej pary wioślarskiej, Robert Sycz i Tomasz Kucharski. Dwukrotni mistrzowie olimpijscy, zatrzymali się podczas swego wyścigu 200m po starcie. Nie wiadomo co się stało, ale Sycza odwieziono do szpitala. Dodatkowo Polacy stracili szansę na kwalifikację olimpijską, następna w przyszłym roku.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yoh, wiadomo już kiedy Arsenal gra zaległe spotkanie ?
|
No i mamy kolejnego zmarłego,jest to kibic Evertonu,11 letni chłopak został postrzelony jak wracał z treningu,mjał całoroczny karnet na mecze Evertonu.Liverpool zaśpiewał hymn Evertonu podczas meczu z Touluse.
No i kolejny zmarły |
Cytuj:
Btw, w tym sezonie nawet polubiałem Everton, chociaż kibicuje "Helzeji" |
Cytuj:
|
Cytuj:
@F1. Niki Lauda: Kubica królikiem doświadczalnym Cytuj:
Chciałem prztoczyć to ponieważ, po ostatnim GP Turcji, sezonowi kibice, którzy nie wiedzą "o co kebab" w F1, skreślali Kubice. Ja przypomne nie odrazu Schumacherem się nie zostaje, chociaż na początku tez miał trudną droge. I w ogóle prosze zlookać co to za Team BMW-Sauber ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |