Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

duuKi 12-06-2007 23:45

@up
1.Wydaje mi sie ze Kolirn wnos dosc duzo do tego tematu...
2.Albo jestes glupi albo naprawde nie kumaty, ten screen to nie piatego tylko tego "ots pro gamer'a"

PS.
Mam jeszcze HANTA za to ze ci bohow za 28 k nie selnalem, no prosze nie zabijaj mnie...:((

Sting_Ninja 13-06-2007 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1482150)
@Sting Ciebie tez nie szanuja wiec Govinem nie jestes sam :P

To nie ja kupilem chara na 100+ lvlu. Na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Niektorzy nigdy tego nie zaznaja. Dla przykladu Endrox aka szmata.
I btw jezeli bijesz sie po stronie romu to czemu cie do gildi nie invitna? A zapomnialem ze oni tez cie w dupie maja ;>

Govinem 13-06-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1482242)
To nie ja kupilem chara na 100+ lvlu. Na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Niektorzy nigdy tego nie zaznaja. Dla przykladu Endrox aka szmata.
I btw jezeli bijesz sie po stronie romu to czemu cie do gildi nie invitna? A zapomnialem ze oni tez cie w dupie maja ;>

A ty grasz Sting Ninja od poczotku?

[CHAR]Loratho Lome[/CHAR]
Jun 12 2007, 23:38:57 CEST Killed at Level 123 by [CHAR]Cervik[/CHAR] and by [CHAR]Korr Nulk'Chaos[/CHAR]

@edit
[CHAR]Wayon Gotin[/CHAR]
Pk przed restartem?

Ptak~ 13-06-2007 09:25

nie od ots pro gamera tylko od casta, gwoli scislosci ;)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 13-06-2007 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1482309)
[CHAR]Loratho Lome[/CHAR]
Jun 12 2007, 23:38:57 CEST Killed at Level 123 by [CHAR]Cervik[/CHAR] and by [CHAR]Korr Nulk'Chaos[/CHAR]

[char]Fauniutka-Fauna[/char]
Jun 12 2007, 17:31:53 CEST Killed at Level 95 by [char]Loratho Lome[/char]
Wygląda mi to na bezpośredni powód jego śmierci ^^

Poza tym:
[char]Henkie El'Bagus[/char]
Jun 12 2007, 14:32:41 CEST Killed at Level 115 by [char]Jeremias Deathblade[/char]

Jeśli Henkie jest jeszcze w wojnie, to Piraci już też są ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1482150)
@Piaty Co to za noob gral na pikapo ze zrobiles spama ue i padl ? Moze Elom bo nie umial sie uhac albo feliex i laga mial ..... :)

Jak już mówiłem to Cast grał ^^ Ale z tego co z nim porozmawiałem, dowiedziałem się, że ten koleś na Pixie podobno nawet nie grał źle.

Kolirn 13-06-2007 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1481553)
1. Zacznijmy od tego pajac mów sobie do kolegów.
2. A co do tego że Pewna pani mogła by byc moja matka ale nie jest.
3. A do szacunku to ja już o tym decyduje do kogo go mam.

szkoda że nie jest ci dana taka cecha która się zowie "taktowność" bo nawet nie potrafisz wyjść z twarzą i powiedzieć choćby zwykłe sorry.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90
@Kolirn Zamknij pizde ..... Przychodzisz na to forum tylko po to zeby kogos zjebac napisac mu ze jest zerem i tyle. Nie pisz wiecej bo spama tylko robisz
@Warrior Zgadam sie z toba. Kazdemu sie zdarza takie cos
@Piaty Co to za noob gral na pikapo ze zrobiles spama ue i padl ? Moze Elom bo nie umial sie uhac albo feliex i laga mial .....
@Sting Ciebie tez nie szanuja wiec Govinem nie jestes sam

Ty masz chyba jakiś problem ze sobą nie dość, że nikt do ciebie nic nie pisał to jeszcze te swoje mądrości wygłaszasz które nie stety ale zbyt ambitne nie są...

Więc graj wróc stój w dp dalej 'swoją' postacią i do mnie nie kieruj swoich wypowiedzi bo to co masz do powiedzenia mam głebiej niż ci się może zdawać.

Sesef 13-06-2007 10:03

Cytuj:

Poszukaj tematów o aurea takich starych przez szukajke gdzie sting był jeszcze w romie miał koło 60lvla itp.

DemonstaR 13-06-2007 11:11

Skoro Endrox tak nie lubisz FaGu to dlaczego nie jestes w RoMie ?

Niektorzy uwazaja ze znaja ten server jak wlasna kieszen a gowno wiedza i pisza bzdety,inni nawet nie wiedza ze Fast'Molt byl w RoMie a sie wymadrzaja.

Zaraz pewnie bede wybluzgany ale niektorzy moze sie zamkna i przestana spamowac.

shaiboos 13-06-2007 11:56

No Endrox to miał - nie wiem jak teraz - nieciekawą sytuację gdy jasne dla wszystkich było że walczy dla RoM, uczestniczy bezposrednio w walce, a potem chyba na forum tibia.com coś się zaczelo o Endroxie, FAG na niego najechał m.in. tekstami żeby spieprzał do RoMu i bodajże Rikser czy ktoś z RoMu zaczął się go wypierać i właściwe tak delikatnie też go objechał (choć nie bezpośrednio)... A Endrox prawie od początku biega w outficie RoMu i do tego jeszcze chyba się próbował wyprzeć, że wcale z RoMem nie jest...

PS: Mini-wojna Crusaders vs. Fenix Team zakończona wraz z rozpadem gildii Fenix~. Koniec dodatkowo ugadany i przyklepany przez liderów obu ekip.

Raks Ninja 13-06-2007 13:34

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19004

Tu znalazlem taki stary temat ze zdjeciami jakby ktos mial ochote popatrzec na poczatki Aurea. Nie wiem czy wszyscy to widzieli dlatego daje link. <- dotyczy tych co zaraz beda sie pluli i pisali cos w stylu "s*******aj wiesniaku kazdy to juz widzial!!1" etc.

Govinem 13-06-2007 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1482500)
szkoda że nie jest ci dana taka cecha która się zowie "taktowność" bo nawet nie potrafisz wyjść z twarzą i powiedzieć choćby zwykłe sorry.

Nie chce ci czlowieku nic mówic ale to nie ja zaczołem sie wyzywac (obrażac) wiec jak nie wiesz to sie nie w*******aj.

@Do tego lebka co mówi ze Fast'moltbyl kiedys z Rom-ie

Nie wiedziałem że był w RoM-ie ale wiedziałem że był po tej samej stronie co Liam Darkcrosser.

@Raks Ninja
Pamietam cie na 50 + - Lvlu jak biegałes po carlin z tego co wiem bylo tam was 4, Sting Ninja, Raks Ninja, Jojo Ninja, Xnon Ninja.

@Edit
Ta ta też was kocham.

Kolirn 13-06-2007 14:19

akurat nie mówiłem o wyzywaniu....

inteligencji również ci brakuje... bo 'sorry' nie mnie się należało.

no ale jak to powiedział kiedyś ktoś mądry

kto się psem urodził, wilkiem nie umrze.

Losari 13-06-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 1482713)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=19004

Tu znalazlem taki stary temat ze zdjeciami jakby ktos mial ochote popatrzec na poczatki Aurea. Nie wiem czy wszyscy to widzieli dlatego daje link. <- dotyczy tych co zaraz beda sie pluli i pisali cos w stylu "s*******aj wiesniaku kazdy to juz widzial!!1" etc.

Ty wiesniaku juz to widzialem!! xD

ps. Znalazlem nawet post w ktorym jest gadka o top mega prosach czyli Ja-Queentel-Folari-Joixazi xDD

Barrek 13-06-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1482242)

Haha przeciez ty Bekas kupiles stinga na 113~

Russ'el 13-06-2007 16:01

113 a 100 to mała rożnica :D
@ Sting-dobrze powiedziane "NA SZACUNEK TRZEBA ZASŁUŻYĆ"

ToMuS_Aurea 13-06-2007 16:18

Szkoda tylko ze gosciu o nicku na forum Sting Ninja gra tym charem od 1 lvla do 100 chyba a potem to juz .... kazdy wie

Govinem a moze pora sie nauczyc troche jezyka polskiego a nie tylko wulgaryzmow? Zamiast nie wpier.... sie to moze cos w style nie wtracaj sie albo cos?? wiem ze Polski jezyk = Trudny jezyk ale sprobuj to nie boli.

Lord Evad 13-06-2007 16:48

:o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1481416)
hahhahahaha

_./ Damned.

##
Eld~

Defiants _/!

Raks Ninja 13-06-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1482747)
Nie chce ci czlowieku nic mówic ale to nie ja zaczołem sie wyzywac (obrażac) wiec jak nie wiesz to sie nie w*******aj.

@Do tego lebka co mówi ze Fast'moltbyl kiedys z Rom-ie

Nie wiedziałem że był w RoM-ie ale wiedziałem że był po tej samej stronie co Liam Darkcrosser.

@Raks Ninja
Pamietam cie na 50 + - Lvlu jak biegałes po carlin z tego co wiem bylo tam was 4, Sting Ninja, Raks Ninja, Jojo Ninja, Xnon Ninja.

@Edit
Ta ta też was kocham.

Molt w RoMie nie byl na 100% chyba ze byla taka gildia na poczatku serva. O ile dobrze pamietam to byl w gildiach Valiants, Falathrim i Eclipse ale nie jestem tego pewien potem juz zaczelo sie PPG, Zorros etc. Mam na mysli te gildie z Misima etc. Jezeli sie myle to mnie poprawcie =p

Tomorro(Sarloon madex) 13-06-2007 17:50

Loratho Lome

Jun 12 2007, 23:38:57 CEST Killed at Level 123 by Cervik and by Korr Nulk'Chaos

Sting_Ninja 13-06-2007 17:54

Cytuj:

Ta. Gram od poczatku.

@Barrek

A kto ci powiedzial ze ja bekas jestem? HEHE

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04.