![]() |
Cytuj:
HAHAHAH :D:D:D TRUE |
Cytuj:
Pewnie gdybys mial knighta zamiast sorka to tez pewnie w blackd proxy bys gral a nie w tibie jezeli ci to przeszkadza to czemu nic nie robicie z cg? tam prawie wszyscy knighci na bocie jada ripplah, snel ko, waptor, arcazan i reszta |
Cale cg uzywa bota, nawet vany hod z tego co slyszalem nastawia bota na tombie :P
Najlepszy knight jakiego znam to eo i jescze zasade obrony ustalil :P Dawno suva nie bylo! Ciekawe co robi xd |
Cytuj:
|
no, nawet mnie to w*****a, a jestem retired - ale co takim zrobisz :S
|
Choćbyście stawali na uszach i podpierali się przy tym rzęsami, bottingu nigdy nie wykorzenicie... Człowiek to już takie cwane stworzenie, że zawsze chce sobie ułatwić życie... Bardziej ale najczęsciej mniej legalnie... :)
|
Old Gecaj
Sep 08 2007, 23:13:50 CEST Killed at Level 111 by Waxxi and by Evo'Hawk |
Cytuj:
łohoho nawet jeszcze raz padłxD |
finer jak jezdzis do wwa to moglbys na kozienice wpasc po drodze ; p wczoraj adrian wpadl i zownowal ekipe ; p
|
W tym tygodniu powinienem być w Piasecznie pod Wawą i w Białym coś tam pod Suwałkami :P. Zależy jak się trasa ułoży, tzn gdzie będę spał :). Oczywiście można też tak pokombninować żeby nocleg był nie gdzieś na Mazurach a niedaleko Wawy i wtedy czas się na piwko na 100% znajdzie ;).
|
.....najpierw adrian, teraz finer ,a potem kto xd ? no to jak nic zdamy mature :p
|
A ja oczywiście mieszkam na zadupiu i nijak się z wami napić nie idzie :) Chociaż, jak zrobię prawko ;]
BTW Ludzie się zmieniają, w Tibi dzisiejszy przyjaciel jest jutro twoim wrogiem, ludzie backstabbują w plecy, ale jest jeden ktoś kto zawsze jest taki sam: Pan Reklama |
finer nocleg mozna ci skolowac w kozienicach : D w sumie tyylko 90km na pld od wwa ; )
|
Noooo to supcio :). Wyśle Ci numer telefonu to w razie czego będziemy w kontakcie. Jakis tani nocleg, pokój 2 osobowy lub 1 , to wyjdzie w praciu. Numer na prv
|
Hmm członkowie LtK zaczynają random ?? Brakuje kaski na supplies czy co??
Mevril Sep 11 2007, 07:28:58 CEST Killed at Level 41 by Kaingus and by Nuckerz Reason? 07:37 Arha [105]: Hey 07:37 Kaingus [61]: ? 07:37 Arha [105]: Why you killed Mevril? i cisza...... random? |
I to będzie normalne jeżeli wygrają B)
|
to sa huj a nie czlonkowie ltk arha =]
nic nie maja do powiedzenia a jak ktos z nich paauje czy randomuje czy cos to poprostu pisz do yunka on to zalatwi i tak sie sraj ,a teksty typu tak bedzie jak ltk bedzie rzadzilo sa pojebane bo skad wiesz jak bedzie/jak by bylo?? |
Nie moge złapać Yuniego :P Ale to nie ja napisałem że tak cały czas będzie jak wygra LtK 8o
|
Niewiem po co ty do kaingusa po eng pisales ; d
|
Za to ja nie wiem czemu nie odpisal.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |