![]() |
Cytuj:
|
sytuacja na servie bardzo nieciekawa :/ Może zbierzemy jakiś większy team ludzi którzy są huntowani przez szwedów i poubijamy kogoś w stylu wojny zlurować jakiegoś szweda do carlin to nie problem wystarczy że ktoś z bongo się lognie i już są 2-3 osoby można by ich podlurować w jakieś miejsce i massloga zrobić tylko potrzeba ludzi którzy byli by chętni. Jak widzę to dużo ludzi będzie kończyć grać więc może zrobią coś w dobrym stylu i ubiją paru szwedów pewnie chcieli by widzieć w trapie i padających... czy to nie przyjemne??
|
Ta klawe, ja chce.
//Metek. |
a widze ze sytuacja na forum.tibia.pl nadal bez zmian =D
otoz, Helun, Chap i Ecoo zabili mnie zupelnie bez powodu, jedyny powod jaki podali to ze sie nudzili i chcieli kogos zabic, a ja chwilowo bylem najwyzszy levelem online. akurat bylem na north drag lair, a tam wystarczy zablokowac wyjscie i po zabawie, chwile sobie z nimi pobiegalem miedzy DLami, no ale ilez mozna, uhy sie skonczyly i temple.. mimo wszystko, nie mam do nich zalu, oddali mi bp i przeprosili. |
terror tu panuje czy co bo ja na hawajach tera wypoczywam i nie wiem co sie na iridi dzieje
|
Ogolnie to powineines wiedziec... Sam byles jednym z tych terrorystow !!!!! :((((((((((((;(;(;(;(;(;(;(;(
Milego wypoczynku! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Temat coś zamilkł, żałoba czy cuś?:|
|
zaloba moze byc z tego powodu (dla mnie) ze Pidzama zawiesza (po raz ktorys) dzialalnosc
a poza tym chyba nic sie nie dzieje nudy nawet na forum.tibia.com |
http://www.youtube.com/watch?v=IKI56_dZwT4
:< kielek , bambik , pimol , ripper , evuller , pheonix DED ALL \/ KIELEK PLZ EJ PLZ <tuptup> |
Cytuj:
@down A co miał dac jakieś Mezo/Kasia Wilk?:o |
Cytuj:
|
Cytuj:
film mial przeslanie :P a powinno byc oni moga walczyc o swoja wolnosc xD |
Gratz dla osoby ktora zrobila ten filmik!
I muzyka jest idealna! Gz!:cup: @down GZZ! :D |
Cytuj:
gdyby nie ja to Viking nie dalby tej nuty wiec mi tez sie gz naleza ! |
Cytuj:
|
viking gratuluje zrobienia tego filmu :) piękne przesłanie ale trzeba czasu żeby ludzie się ze sobą zgadali i zrobili coś z tym
|
Cytuj:
Viking nice! <3 |
@ filmik - świetnie dobrana muzyka, daje do myślenia, ładnie posklejane fragi ;) Fajnie było zobaczyć jeszcze raz jak się Huxy składa :evul::evul::evul::evul::evul:
Mimo, iż bardzo rzadko bywam na forum Iridii (z tego względu że tu nie gram, aczkolwiek grałem przez ~2 miesiące na początku serva, byłem wtedy w top20) widze że kolejny raz szwedzi jebią wam dupe, a tak być nie może. :/ Na moim servie przegraliśmy 3 walki o władzę pod rząd, ale za 4 razem po prostu ich ROZJEBALIŚMY!! (dzięki przemyślanym akcjom etc..) tak więc użyje słowa którego dawno nie widziałem na tym forum : WOJNA. Gdybyście się zawzięli, wygralibyście.. W sumie moge was olać, powiedziec i don't care.., ale widze w Was potenjał, którego nie wykorzystujecie. Jeśli checie dawać sobą pomiatać, proszę bardzo. Jeśli chcecie odejść, zróbcie to z honorem. @ MM lol napisałeś że nie gniewasz sie na Ecoo i ekipe za swojego deda, ja bym sie w*****l ;) @BONGO TEAM. Chętnie wspomoge wasze szeregi swoim 50 drutem, dajcie msg na 255547 <-- gg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |