![]() |
Cytuj:
Jasne będziesz robił pare miechów niezłę skille potem na 10 lvlu jakiś 30lvl druid się przyczepi i padniesz tracąć tygodnie skillowani.. Skille to nie wszystko ważny jest lvl też |
ja mam skille 36/36 na 9lvl knightem i żygam juz tym trainem :(
do ilu doskillowac ??? do 40/40 moze 45/45 ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co do skillowania knightem... moze zmudne to jest ale taka juz profesja knighta ;)
ja na 8 levelu mam dobre skille moim zdaniem. nie ma to jak jakis PK z wyzszym levelem mnie atakuje i nic mi nie robi, a ja go tluke ;) skillowac sie oplaca - tyle moge powiedziec |
:o :D :( B) :] :p ;) :) na 23 lvlu mialem 84/82 :p tylko dluuugo sie treni ;( 8o :cup: :evul: ;( :baby: X( :confused: 8o
|
Cytuj:
Poza tym mowilem o zwyklych minosach, bez archerow i guardow. |
Moim zdaniem :D
Uważam, że najpierw najlepiej jest skillować (skill według własnego uznania),
a potem poexpić :cup: Ja na 11 lvl mam skille takie jakie widzicie i się cieszę z tego. :baby: |
Cytuj:
|
Ja grając knight'em zawsze po wyjściu z rooka skillowałem do 60/60 potem na 20 lvl do 70/70 a potem już nie skilowałem bo mi się knight znudził :P
|
Skile 65/65 na 20lv to minimum dla dobrego knighta
Prawdziwa gra knightem zaczyna się jednak od 30lv i skili 75/75, wtedy możemy expić na lepszych potworkach, na nieco większych lv bloczyć niemal wszystko i ogólnie mieć super radochę z gry:P |
co sądzicie o moich skilach ??
12 lvl 40 axe fighting 39 shielding czy te skile sa dobre ?? jeśli nie to do jakich skilli powinienem trenic?? |
sorka ale masz slabe skile
ja mam 20 lvl 69/69 dzisiaj bedzie 70/70 szkoda ze to no-pvp powiedzce co sadzicie o moich skilach :P |
Cytuj:
|
do vodinesi: sluchaj na 10 lvl 32/25 skile to chlam ja na 8 mam 34/34 i nadal skiluje i sa nadal slabe muj kolega ma na 9lvl skile 49/48 jestes lol i tyle
|
Cytuj:
|
dokladnie!!! zgadzam sie tu z sow@
i przy okazji chcialem powtorzyc moje pytanie na ktore nikt nie raczyl odpowiedziec ;( mam skille 40/40 na 9 lvl do ilu powinienem doskillowac zanim zaczne expic??? |
@up to zależy tylko od Ciebie. Możesz już teraz iść expić i do ~30 lvla siedzieć na dwarfach a możesz zrobić ~70 i na 20 lvlu chodzić na dragi (oczywiście nie solo;) )
|
thx i jeszcze 1 pytanko :
-ile czasu zajmie mi nabicie skilli 50/50??? P.S 17:09 You advanced in sword fighting. :cup: 17:12 You advanced in shielding. :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |