Cytuj:
Nie,ale jakie inne opcje pozostaly? Lysy i fryzura na grzybka O.o z tego zadna mi nie odpowiada
|
"Krótko ścięty"?
Cytuj:
Chyba kpisz XD sami maja zespol metalowy w ktorym maja Dj'a rowniez zelujacego wlosy oraz perkusiste praktykujacego to.
|
Kreują się na styl amerykańskich nastoletnich rockowców z przełomu lat 90... Powiedzmy...
Cytuj:
Uwierz mozna sluchac metalu,a nawet grac go ubierajac sie tak jak sie lubi i robic sobie fryzure z jaka czuje sie dobrze.
|
Znam i takich, ale wiem, że większość osób patrzy na nich krzywym okiem. W prawie wszystkich środowiskach metalowo-rockowych, są powszechnie wyśmiewani. Niech potem sami sobie dziękują, gdy dostaną przez przypadek glanem przez ryj...
Cytuj:
Widocznie za malo jezeli nie poznales nawet jednego ogarnietego.
|
Widocznie...
Cytuj:
Ja wsrod tych gardzacych zauwazylem jednak kilka porzadnych osob,ktore na poczatku cie tolerowaly,ale ze swoim mmm "kwasem" w postach do siebie ich zraziles.
|
Nie zależy mi na szacunku u żelowych dzieci epulsa i fotki...
Cytuj:
AA to pan w banku majacy wlosy na zel robi pozytywne wrazenie,z kolei chlopak na ulicy jest pedalem
|
Owy pan w banku również w pewnym sensie się w ten sposób spedala, ale w takiej sytuacji, mam już nieco inne podejście...
Cytuj:
No chyba za malo,albo odrazu ich oceniales z gory i nie chciales poznac.
|
Połowa to moi kumple ze szkoły i wierz mi, że znam ich wystarczająco dobrze, aby ocenić ich pod tym kątem.
Cytuj:
Johnego perkusisty zespolu metalowego soundfear,dzisiaj jedzie pod muzy na pogo a jutro do Protka na trance.
|
Zdarzają się i tacy. Jeśli taki ktoś mi nie nawija o techniawie, to jakoś to przełknę...
Cytuj:
Na podstawie paru lapsow nie mozna oceniac wszystkich,czy my przez pryzmat neonazistow w niemczech mamy oceniac caly kraj?
|
Za dużo tych lapsów, się w moim życiu przewinęło.
Cytuj:
Tak ta ideologia brzmi,duzo lepiej wygladam z takimi wlosami niz innymi.
|
Chodzi mi o jej inny aspekt. 99% osób, które żelują włosy, ma konto na tej zasranej fotce i biernie słucha techno (tylko techno).
Next.
Cytuj:
Gowno Cie powinno obchodzi czy ktorys z nas zeluje wlosy, ma fotke//epulsa//mixer//single.pl
|
A powiem ci, że dla mnie to ma znaczenie. Jest to dla mnie jeden z wyznaczników tego, jakie podejście będę miał do tej osoby. Strasznie mnie drażnią "fajni kolesie" z epulsem, czy innym ścierwem. Nic na to nie poradzę.
Cytuj:
jakos nikt z nas nie wyjezdza do Ciebie z tekstami "zamknij pysk brudasie, idz sluchaj swojego wiesniackiego slipknota i zaloz cwieki na rece, szyje etc. a najlepiej to sie utop".
|
Z tym to różnie bywało... i to wtedy, gdy sam nie zaczynałem.
Cytuj:
Tak mam konto na fotce.pl I GOWNO CI TO TEGO
|
Lans.
Cytuj:
Czasem nosze blekitne sweterki bo MI SIE PODOBAJA I GOWNO CI TO TEGO
|
A mi się nie podobają i uważam, że są pedalskie. Znów muszę się powtarzać...
Nie.
Może i trochę ostatnio mnie poniosło. Tak na prawdę, oceniam to, co ktoś ma w głowie, lecz mimo wszystko moja ideologia nie pozwala mi pozostać obojętnym, w stosunku do żelowych techno szczyli pokroju Pol-lopa, które lansują się ścierwami pokroju epuls i rzucają się z mordą na każdego, kto słucha innej muzyki niż oni. Typowa mentalność, dzieciaka z osiedla, który wychował się na trzepaku, bądź klatce schodowej, a potem dorwał do Tibii.
Fotki nie znoszę, to fakt. Epuls? Nienawidzę każdego zasranego chłoptasia, który ma tam konto i biernie sprawdza, czy czasami nie dostał jakiegoś słitaśnego komentarzyka do zdjęcia, na którym widać go z jou miną, pokazującego fakersa do lustra w sraczu. Nie mów, że popadam w skrajność, ponieważ przedstawiam fakty, a argumentami są losowe zdjęcia, które ukazują się po wejściu na witrynę epulsa.
@down
Cytuj:
inni sie nie wstydza tego jak wygladaja, ale ty widocznie tak
|
Aha, więc wyznacznikiem tego, że ktoś się wstydzi swojego wyglądu jest to, czy pokazuje jaki jest fajny i piękny, używając do tego ww. portali?