![]() |
Cytuj:
|
Z tego co wiem, złamał obecne prawo, żeby wzięli pod uwagę ten przypadek podczas zmiany tego prawa, żeby trybunał dał jakiś komentarz, ale kara chyba nie powinna go ominąć.
|
Cytuj:
|
Uznawanie prawo za niezgodne z konstytucją, właściwie sama taka możliwość świadczy o tym jak system prawny jest porojony...
Powinniśmy zmienić ustrój z demokratycznego na monarchie przechodzącą. Każdy obywatel byłby królem przez jeden dzień. Ale to ma wady: - Często by trzeba koronę dezynfekować :( |
Cytuj:
|
powinni zakazac marihuany alkoholu i papierosow, ultrasy to spozywaja i potem bija ludzi -.-
|
To za dużo jak na zakazywanie. Powinni zakazać ultrasów, piłki nożnej i w ogóle kibicowania czemukolwiek. Oprócz dopinogwania pań w kisielu :cup:
|
Cytuj:
Tak się walczy z narkotykami!!11111 X(X(X( |
Dla Meksyku liberalizacja prawa to jedyna nadzieja. Przecież tam gangi narkotykowe rządzą krajem. Inna sprawa, że dopiero zmiana prawa na całym świecie pomoże w walce z nimi.
A tutaj taka mała ciekawostka o najgorszym narkotyku znanym ludzkości: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...__Bo_pala.html |
Aj, zacząłem palić kilka miesięcy temu. Trzeba będzie zainwestować w e-papierosa :p
|
ja zapalilem marihuane chyba 3/4 razy w zyciu i mi sie to stanowczo nie podoba , nic w tym ciekawego 100 razy wole lezec pod lawka pijany niz chodzic i gnic z byle czego. prawdopodobnie nie zapale juz nic w zyciu , alkohol jest duzo lepszy. No ale to moje zdanie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To, że jako hetero nie potrzebuję takich używek :P
|
Co ma orientacja seksualna do używek?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Andrew, proszę. Nie pisz najarany na forum.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |