Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Mroczno 16-04-2006 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
A sry nie jestes Rafal bo rzeczywiscie gowno wiesz... i nie przedstawiasz dowodow. Moim bledem jest to co napisalem + ze spotkalem takich ludzi wogole. Nie zamierzam juz komentowac twoich bredni w takim razie.

Ratillt mam ci dac dowody ? mowilem ci ze koles cie wydal jestes zerowy sprzedales kolegow taki taki tobie payment dali

@Ownage aka Taifun, Petro
Jesli nie gra z toba petro to luuz w co watpie :) ale jak tak piszesz ;p w sumie po co mialbys klamac nie wnikam

Ratilt 16-04-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczno
Ratillt mam ci dac dowody ? mowilem ci ze koles cie wydal jestes zerowy sprzedales kolegow taki taki tobie payment dali

Mowiles mi i nie masz na imie Rafal.. hmm.. a to ciekawe bo z nikim innym o tym nie rozmawialem. To raczej ja wydalem twojego szpiega po tym jak chcieliscie mnie zabic. Kiedy wam sie nie udalo zaczeliscie wkrecac ze sprawdzaliscie mi bota hahaha :D Wiec powiedz mi jak was sprzedalem?

Mroczno 16-04-2006 22:50

Cytuj:

Mowiles mi i nie masz na imie Rafal.. hmm.. a to ciekawe bo z nikim innym o tym nie rozmawialem. To raczej ja wydalem twojego szpiega po tym jak chcieliscie mnie zabic. Kiedy wam sie nie udalo zaczeliscie wkrecac ze sprawdzaliscie mi bota hahaha :D Wiec powiedz mi jak was sprzedalem?

i tak cie zabijemy sprzedawczyku :D napisalem wyzej czytac nie umiesz ? czy udajesz niewidomego sprzedawczyka ?

Charoken 16-04-2006 23:05

To Ratillt odrobi, a potem my zabijemy ciebie i raczej nie odrobisz. Chyba widać kto lepiej na tym wyjdzie.

Ownage 16-04-2006 23:07

Cytuj:

@Ownage aka Taifun, Petro
Jesli nie gra z toba petro to luuz w co watpie :) ale jak tak piszesz ;p w sumie po co mialbys klamac nie wnikam

:D :D :D :D :D :D HAHAHAHAH TO dobrze ze nie wnikasz! xD zle ci to cos i tak wychodzi, szkoda ze na prawde nie jestem Taifunem, bylbys juz martwy ;( :baby:

Mroczno 16-04-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Charoken
To Ratillt odrobi, a potem my zabijemy ciebie i raczej nie odrobisz. Chyba widać kto lepiej na tym wyjdzie.

@Charonsi
Nie boj sie nie bedziesz huntat by Taifun :D :D daj sobie spokoj jestes tak samo zalosny jak ratillt polaczki ( bojacy sie ze straca postac ) ojejq zabijecie mnie ? :( plx nie btw po co mam odrabiac jak ja tam nie gram ? wiec lepiej zamilcz z gory thx. pozdro

Mroczno 16-04-2006 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
:D :D :D :D :D :D HAHAHAHAH TO dobrze ze nie wnikasz! xD zle ci to cos i tak wychodzi, szkoda ze na prawde nie jestem Taifunem, bylbys juz martwy ;( :baby:

hehe martwy bym byl ? :D :D nie sadze az taki grozny jestes Taifun ? H@H@H@H@ bk z dk ziam pozdro.

Charoken 16-04-2006 23:12

Więc wszyscy, którzy nie walczą przeciw Taifunowi to sie boją o postać, a wszyscy, którzy sa z tobą to heroiczni wojownicy o wolność? ;-]

Mroczno 16-04-2006 23:16

Cytuj:

Więc wszyscy, którzy nie walczą przeciw Taifunowi to sie boją o postać, a wszyscy, którzy sa z tobą to heroiczni wojownicy o wolność? ;-]

nie wnikaj wszyscy tylko mi chodzi o ciebie i ratillta zerowi ludzie XXDD w polowie drogi do magrami pisales " Co robimy ? a jak taifun sie w***** ? :D :D :D :D stary reszta dusk i sunblade niech sobie sa z taifunem tylko mow za siebie zerowy czlowieku pozdro AHA no i ten telefon w polowie drogi na scorpionach juz H@H@H@HH zer0 na twoim miejscu bym sie zakopal pod ziemie jestes gorszy od imargama biggest asslickera furory :D:D:D:D

Charoken 16-04-2006 23:18

Cytuj:

nie wnikaj wszyscy tylko mi chodzi o ciebie i ratillta zerowi ludzie XXDD w polowie drogi do magrami pisales " Co robimy ? a jak taifun sie w***** ? :D :D :D :D stary reszta dusk i sunblade niech sobie sa z taifunem tylko mow za siebie zerowy czlowieku pozdro

Kłamiesz. :}

Ratilt 16-04-2006 23:18

Ja juz sie nie bede o to spieral czy wydalem czy nie bo i tak powiesz swoje. Mam tylko nadzieje ze Felek sie opamieta i nie bedzie sie z kims takim jak ty zadawal.

@down
Z takim kims jak Spoxster, chyba ze nadal sie upierasz ze nie masz na imie Rafal.

Mroczno 16-04-2006 23:21

Cytuj:

Ja juz sie nie bede o to spieral czy wydalem czy nie bo i tak powiesz swoje. Mam tylko nadzieje ze Felek sie opamieta i nie bedzie sie z kims takim jak ty zadawal.

oj z takim kims jak ja ? :( ale ty okropny xd a czy ja sie upieram ? nigdy bym nie powiedzial ze znajac ciebie tak dlugo mozesz tak latwo dupe sprzedac no ale jak sam powiedziales to tylko koledzy z gry ehhhh ;( . A moja ekipa jest pamietliwa xD przekonasz sie pewniei Ty :D

Charoken 16-04-2006 23:44

Nie będzie grał w nocy, to nawet nie zauważy, że istniejecie. ;-P

Mroczno 16-04-2006 23:45

Cytuj:

Nie będzie grał w nocy, to nawet nie zauważy, że istniejecie. ;-P

z tego co mi wiadomo to ratillt lubial nocki grac ale zer0 wniku :D :D

Ratilt 16-04-2006 23:55

Poswiece sie i odpuszcze sobie nocki :p

Mroczno 16-04-2006 23:56

Cytuj:

Poswiece sie i odpuszcze sobie nocki :p

Btw. jestes juz free ? :baby:

Ratilt 17-04-2006 00:05

Cytuj:

Btw. jestes juz free ? :baby:

No jasne w koncu was wydalem z pz lockami. <not>

Ownage 17-04-2006 00:15

Cytuj:

hehe martwy bym byl ? :D :D nie sadze az taki grozny jestes Taifun ? H@H@H@H@ bk z dk ziam pozdro.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA LOL :D JESTEM GROZNY TAIFUN!!!!!!! :D:D:D:D

a tak na marginesie, to moze pamietasz przed kim Ci Taifun dupe uratowal na tsie w sensie dragow... zacznij cos myslec kolego bo narazie ci to marnie wychodzi :baby:

Protar 17-04-2006 01:18

Cytuj:

@down
Z takim kims jak Spoxster, chyba ze nadal sie upierasz ze nie masz na imie Rafal.

A tak pieknie kiedys broniliscie Spoxstera.... To byla braterska milosc.(Czy jakies tam inne zboczenie)<joke>

PozdroB)

Mroczno 17-04-2006 01:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA LOL :D JESTEM GROZNY TAIFUN!!!!!!! :D:D:D:D

a tak na marginesie, to moze pamietasz przed kim Ci Taifun dupe uratowal na tsie w sensie dragow... zacznij cos myslec kolego bo narazie ci to marnie wychodzi :baby:

@Ownage
tak taifun uratowales mi zawdzieczam to tobie :) pozdro.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56.