![]() |
Co tu duzo pisac - dobrze zaplanowane, dobrze wykonane i to trzeba oddac
jak juz keidys pisalem - podstawa do wygrania wojny nie jest wcale duza ilosc ludzi na duzych lvlach, ale lider ktory potrafi myślec i ma odrobine brawury zuchwałym szczescie sprzyja GZ Draz ;) |
Cytuj:
Buhahah. Brak mi słów by wyrazić moją rozpacz i pogarde czytając te wiejskie wypociny. Człowieku Sandra to sobie może wybijać własnych ludzi lub ludzi na kickach , co zreszta sie zdarzało.A ty zajrzyj po rozum do głowy i zmądrzej póki masz czas. Btw jakiego ty masz chara ? Tego 15 druidka z Rs-em ? |
@Tegax czy ty czesem nie dostales bana? jakis modek moglby to poprawic...
wszyscy chyba wiedza ze na azure juz nie wroce. co innego lizac dupe a co innego szanowac goscia ktory mnie pokonał osobiscie do draza nic nie mam, a w tibia byl lepszy i to goly fakt a nie dupolizerstwo faktem jest tez ze akcja byla podrecznikowa - i bezblednie wykonana |
cors to mi przypomina dziewczyny , ktore zabujaly sie w swoim porywaczu
|
Cytuj:
Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są :confused: No chyba, że Kozak15 zownuje Azure swoimi noobami. |
szybciej w porywaczu niz w zdrajcy
|
Cytuj:
Pozdro Citek |
Szkoda czytać to co niektórzy piszą.Wstyd panowie wstyd.(Mówie to tylko do niektórych oczywiście)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
aha i ja nie mam 15 lvl to ze Ventar Sigon ma skiilla nice to nie znaczy ze umie grac a swiadczy o tym jego ded od Hega(pochwal sie ze byles afk) hehe jaki wysoki lvl afkuje a szczegulnie knight ktory jest bez utamo? no poprostu jestes noobem a Sandra jak by chciala to by was all pozabijala ..a jesli Ventar jestes taki cwaniacze to moze w poznaniu sie umowimy?np.na meczu jakims Lecha poznan..? nie boisz sie ? zaplace ci za bilet nawet bo widze ze jestes biednty ty skurwy***ie...jezeli chodzi o tegaxa to do tego lizusa nie amm pytan NO COMMENT... NIE WIEM powiedzcie mi ile ten kids ma latek ? chyba z 15 ale .... a Ty Cors jak chcesz zebym ciebie nie uwazal za jebane** skur**syna to wes walcz do konca a nie w srodku wojny uciekasz z pola bitwy jak Visko tzn. tchuzliwy pies. nie rob jaj i dalej graj bo nie chce odejsc z serweru bo przez ciebie Jamehe i Pollbulla oni sa na azurze bo all mowili "niezgadzajcie sie aby oni zostali" a wy kur** polecieliscie jak ko**ki na pieniadze..i ty dzieciaczku tegus nie jedz all bo naprawde wyladujesz na intensywnej ..Zrozumiano ? >>>>>>>>POZDRO DLA ALL POZANIA I DOF-U,,NO Z WYJATKIEM ABU I CORSA KTORY JEST TCHUZLIWYM PSEM...cors sorry ze ci jade ale bezkitu all sa wkur**i bo uciekasz z wojny w srodku tej bitwy....cya all !!!!!!!!!!!!!! |
Walczyłem poki walczył Xajaki i Kan
a z u boku dofem nie da sie walczyc - bys tak pare razy posiedział z nimi na ventrilo i posłuchał tego pieprzenia to rece opadaja. zamiast cos zrobic to ci wiecznie planuja, kombinuja, ustalaja, po 5 mass logow dziennie ustawiaja a potem i tak nie walcza bo " wanted moze byc na noobach " to sie walka nie nazywa i sprostowanie - jameha i pollbull wzieli pieniadze i dof pozwolił drazowi grac- ja wtedy juz od dawna nie byłem w dofie i sie pod tym nie podpisałem -byłem z kanem w deathmetal, a potem w vision i cały czas bez zmian pralismy sie z wanted a ze teraz odszedłem? co to zmienia? nie mam juz i tak pacca wiec nie powalcze - a nawet jak bym chciał walczyc to z kim u boku? z vision juz nikt nie walczy (sprzedali chary albo nie graja) a dof zanim sie zbierze do wyjscia z depo to zakwitnac mozna było na ventrilo to nie jest srodek wojny - jak byl srodek wojny i hegowi podsuwalismy z xajakim propozycje to on wiecznie " ja mam czas moge czekac " - az swe i wszyscy odeszli, a dof nadal " ma czas " co ja mam solo chodzic wanted zabijac? taki dobry nie jestem... |
Cytuj:
Slyszales o zasadzie "Nie wiesz, nie pie***l"? Wlasnie ja lamiesz. Nikt z nas nie zamierza sprzedac chara na Allegro, nie dla nas Azura bedzie wiezieniem tylko dla tych co beda grali, a nie beda w Wanted. Zauwaz takze ze mamy male szanse w tej wojnie mimo to nie poddalismy sie jeszcze, jest nas zaledwie 20 osob przeciwko 100+. Wiec prosze... nie wiesz wiele nie wypowiadaj sie na ten temat |
@ Cors ent
Popieram!!!-mądre słowa.;) |
Cors odchodzi z azury z honorem - i brawa mu za to!:)
|
Cytuj:
|
Za honor rzecz jasna.
PS. troche mi go szkoda:( |
Cors nie masz PACC? podobno masz dużo kasy ^^ za czasów cafe w Poznaniu jak ktoś chciał lub ubił Sandre od razu po niego leciałeś i ubijałeś, a teraz co? Kan tak samo... Stracił Zordana~ i ch*ja robi -.- Nie możecie olać Hega? i sami zacząć walczyć? Anglicy grając w piłkę walczą zawsze do końca nawet jak już nie ma szans... i to dla mnie jest honor! A nie rezygnowanie: "odeszło Swe i Kan to już nie walcze" ;/ Daleko do Polla, Jamehy czy Kana nie masz... Mam słabego chara i co z tego? wbije tylko 60lvl ;] dużo nie brakuje ;p i od razu chce się włączyć i walczyć nawet o nic ^^ i taka metafora: Gdyby Polska się poddała to by nas teraz nie było... Walczyli do końca i nikt nie tracił nadziei zróbcie to samo ;/ a nie zajmowaliście się ludźmi którzy bloczyli monstery członkom Wanted albo odeszli z DOF !!!
PeeS: Nie jechać po mnie :D |
jakiego polla czy jamehy? polla to ja na oczy nie chce ogladac a co do bolka - hmm dsm temu kto widzial kiedys bola w bitwie.
sam mam walczyc? ja + kan = eval pk team na wanted academy w srodku nocy? to sie mija z celem - wiecej straty czasu i sil niz efektu kan nie stracił zordana tylko mu go odebrali bo nie chciał sie podporzadkowac decyzjom dof- wolnosci dla draza zawsze uwazalem ze jak celowac to w srodek tarczy, jak jest walka to bic od razu: "draz, mina, urb" w tej wlasnie kolejnosci - inne fragi nie maja znaczenia no i to co drazowi nie raz mowilem " jak odchodzic to z hukiem " tym razem nie byl to az taki huk jak np GS bridge - ale tak czy siak dalsza walka nie ma juz sensu- strata czasu po prostu bo 170 lvle draza i urba to juz za duza przepasc |
Ehh widzę że na Azurze zawsze to samo, Vivi co się stało ? nie mogę z toba ostatnio złapać kontaktu
/Abo~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |