Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Cors Ent 13-06-2006 15:42

Co tu duzo pisac - dobrze zaplanowane, dobrze wykonane i to trzeba oddac

jak juz keidys pisalem - podstawa do wygrania wojny nie jest wcale duza ilosc ludzi na duzych lvlach, ale lider ktory potrafi myślec i ma odrobine brawury

zuchwałym szczescie sprzyja

GZ Draz ;)

Tegaxino 13-06-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozak15
Co wy cwaniaki muyslicie ze Sandra by was nie poskladala? hehe z s amuletem i i z might ringami bo bali sie jej poteznych UE ...Cwaniaki jeszcze musieli miec power bolty buhahahahahahah co za nooby....
Nie bojcie sie i tak jeszcze ta wojna bedzie dla DOF-u :)
A ty urbexx szkoda ze nie padles bo bez aola by sie nice loot posypal z dzieciaka....buahahaa...cya noobs ...
Pozdro dla all DOF..:):):):):):)

One pizza margharitta to London plzzz...:baby: :baby: :baby:

Buhahah. Brak mi słów by wyrazić moją rozpacz i pogarde czytając te wiejskie wypociny. Człowieku Sandra to sobie może wybijać własnych ludzi lub ludzi na kickach , co zreszta sie zdarzało.A ty zajrzyj po rozum do głowy i zmądrzej póki masz czas. Btw jakiego ty masz chara ? Tego 15 druidka z Rs-em ?

Cors Ent 13-06-2006 15:54

@Tegax czy ty czesem nie dostales bana? jakis modek moglby to poprawic...

wszyscy chyba wiedza ze na azure juz nie wroce.
co innego lizac dupe a co innego szanowac goscia ktory mnie pokonał
osobiscie do draza nic nie mam, a w tibia byl lepszy i to goly fakt a nie dupolizerstwo

faktem jest tez ze akcja byla podrecznikowa - i bezblednie wykonana

fea_umarth 13-06-2006 15:54

cors to mi przypomina dziewczyny , ktore zabujaly sie w swoim porywaczu

Tegaxino 13-06-2006 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
@Tegax czy ty czesem nie dostales bana? jakis modek moglby to poprawic...

wszyscy chyba wiedza ze na azure juz nie wroce.
co innego lizac dupe a co innego szanowac goscia ktory mnie pokonał
osobiscie do draza nic nie mam, a w tibia byl lepszy i to goly fakt a nie dupolizerstwo

faktem jest tez ze akcja byla podrecznikowa - i bezblednie wykonana

Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są :confused: No chyba, że Kozak15 zownuje Azure swoimi noobami.

Cors Ent 13-06-2006 15:59

szybciej w porywaczu niz w zdrajcy

Citek 13-06-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozak15
a jezeli chodzi o wojne to nigdy cie na zadnej niewidzialem wiec ty chyba noobek 100 sorc ale 13 lat jak padnie to placze mamie...:P
zamknij twarz i nie komentuj bo mam na azurze tagiego hara ze napewno bym ciebie zabil.......:):):):):) HAIL DOF :):):):)

hmm...chyba slabo sledziles wojne, poza tym napisz do mnie w grze z tego twojego "super mocnego" chara :)

Pozdro
Citek

Saxon 13-06-2006 16:31

Szkoda czytać to co niektórzy piszą.Wstyd panowie wstyd.(Mówie to tylko do niektórych oczywiście)

fea_umarth 13-06-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
szybciej w porywaczu niz w zdrajcy

jak tam se chcesz ale dla mnie jestes gosciem , ktory nie dosc ze ma wlasny cudowny swiat ale w dodatku dosyc selektywna pamiec

Anonimek 13-06-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tegaxino
Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są :confused: No chyba, że Kozak15 zownuje Azure swoimi noobami.

zacznijmy od tego Tegusiu ze jak ja bym wpadl na hara to bys byl zabity..
aha i ja nie mam 15 lvl to ze Ventar Sigon ma skiilla nice to nie znaczy ze umie grac a swiadczy o tym jego ded od Hega(pochwal sie ze byles afk)
hehe jaki wysoki lvl afkuje a szczegulnie knight ktory jest bez utamo? no poprostu jestes noobem a Sandra jak by chciala to by was all pozabijala ..a jesli Ventar jestes taki cwaniacze to moze w poznaniu sie umowimy?np.na meczu jakims Lecha poznan..? nie boisz sie ? zaplace ci za bilet nawet bo widze ze jestes biednty ty skurwy***ie...jezeli chodzi o tegaxa to do tego lizusa nie amm pytan NO COMMENT... NIE WIEM powiedzcie mi ile ten kids ma latek ? chyba z 15 ale ....
a Ty Cors jak chcesz zebym ciebie nie uwazal za jebane** skur**syna to wes walcz do konca a nie w srodku wojny uciekasz z pola bitwy jak Visko tzn. tchuzliwy pies. nie rob jaj i dalej graj bo nie chce odejsc z serweru bo przez ciebie Jamehe i Pollbulla oni sa na azurze bo all mowili "niezgadzajcie sie aby oni zostali" a wy kur** polecieliscie jak ko**ki na pieniadze..i ty dzieciaczku tegus nie jedz all bo naprawde wyladujesz na intensywnej ..Zrozumiano ?
>>>>>>>>POZDRO DLA ALL POZANIA I DOF-U,,NO Z WYJATKIEM ABU I CORSA KTORY JEST TCHUZLIWYM PSEM...cors sorry ze ci jade ale bezkitu all sa wkur**i bo uciekasz z wojny w srodku tej bitwy....cya all !!!!!!!!!!!!!!

Cors Ent 13-06-2006 19:48

Walczyłem poki walczył Xajaki i Kan
a z u boku dofem nie da sie walczyc - bys tak pare razy posiedział z nimi na ventrilo i posłuchał tego pieprzenia to rece opadaja. zamiast cos zrobic to ci wiecznie planuja, kombinuja, ustalaja, po 5 mass logow dziennie ustawiaja a potem i tak nie walcza bo " wanted moze byc na noobach "
to sie walka nie nazywa

i sprostowanie - jameha i pollbull wzieli pieniadze i dof pozwolił drazowi grac- ja wtedy juz od dawna nie byłem w dofie i sie pod tym nie podpisałem -byłem z kanem w deathmetal, a potem w vision i cały czas bez zmian pralismy sie z wanted

a ze teraz odszedłem? co to zmienia? nie mam juz i tak pacca wiec nie powalcze - a nawet jak bym chciał walczyc to z kim u boku? z vision juz nikt nie walczy (sprzedali chary albo nie graja) a dof zanim sie zbierze do wyjscia z depo to zakwitnac mozna było na ventrilo

to nie jest srodek wojny - jak byl srodek wojny i hegowi podsuwalismy z xajakim propozycje to on wiecznie " ja mam czas moge czekac " - az swe i wszyscy odeszli, a dof nadal " ma czas "
co ja mam solo chodzic wanted zabijac? taki dobry nie jestem...

DetiVo 13-06-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Long-range Missile
Skoro myslisz ze Draza mozna uj***c raz dwa to wez tego swojego 20 lvlka i sprobuj uwalic go solo, przeciez tak jestes obeznany co kto jak i gdzie ze moglbys tego dokonac!
Prosze jak masz do powiedzenia to co wyzej napisane poprostu zmien forum =)
QUOTE]

Gdzie powiedziałem, że to jest będzie łatwe zadanie? Jedyne co potrafisz mi zarzucić, to mój niski level na Azurze. Jest to żałosne, bo widzę, że postrzegasz ludzi poprzez pryzmat levelu w grze komputerowej, co jest żenujące. Ujawniasz w ten sposób totalny brak argumentów. 163 MS można zabić, a 164 palka nie można zabić ? Zarzucam Wam tylko brak woli walki i grę zachowawczą i to jest moje zdanie. Widzę w dofie kilka osób, które rzeczywiście coś próbowały działać, ale to wyjątki. Jeżeli tego nie zmienicie to Azura już na zawsze będzie dla was więzieniem. Ja się tym interesuję, bo sam kiedyś byłem w takiej sytuacji, tyle że na innym świecie, a przeciwnikami byli Swe. Walczyłem do Rooka i wierz mi,nie miałem wtedy 20 levela. Nie żałowałem swojej postaci, bo ważniejsze było co innego: honor. Wy wolicie sprzedać postać na allegro albo siedzieć w PZ, bądź pisać jęczeć na forum jak małe dziecie, którym ktoś zabrał zabawki. Nawet w takiej grze jak Tibia, można zobaczyć, kto ma charakter, a kto jest zwykłym frajerem bez jaj.

Boże człowieku nie zarzucam Ci niskiego lvla ale mimo to że kiedyś miałes level wiekszy niz 20 to i tak zostajesz noobem po tym co powiedziales. Czemu?
Slyszales o zasadzie "Nie wiesz, nie pie***l"? Wlasnie ja lamiesz. Nikt z nas nie zamierza sprzedac chara na Allegro, nie dla nas Azura bedzie wiezieniem tylko dla tych co beda grali, a nie beda w Wanted.
Zauwaz takze ze mamy male szanse w tej wojnie mimo to nie poddalismy sie jeszcze, jest nas zaledwie 20 osob przeciwko 100+.
Wiec prosze... nie wiesz wiele nie wypowiadaj sie na ten temat

Saxon 13-06-2006 20:42

@ Cors ent

Popieram!!!-mądre słowa.;)

frances111 13-06-2006 21:20

Cors odchodzi z azury z honorem - i brawa mu za to!:)

Veers 13-06-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111
Cors odchodzi z azury z honorem - i brawa mu za to!:)

Za odchody?? (j/k ;) )

Saxon 13-06-2006 22:36

Za honor rzecz jasna.

PS.
troche mi go szkoda:(

Anonimek 13-06-2006 22:57

Cors nie masz PACC? podobno masz dużo kasy ^^ za czasów cafe w Poznaniu jak ktoś chciał lub ubił Sandre od razu po niego leciałeś i ubijałeś, a teraz co? Kan tak samo... Stracił Zordana~ i ch*ja robi -.- Nie możecie olać Hega? i sami zacząć walczyć? Anglicy grając w piłkę walczą zawsze do końca nawet jak już nie ma szans... i to dla mnie jest honor! A nie rezygnowanie: "odeszło Swe i Kan to już nie walcze" ;/ Daleko do Polla, Jamehy czy Kana nie masz... Mam słabego chara i co z tego? wbije tylko 60lvl ;] dużo nie brakuje ;p i od razu chce się włączyć i walczyć nawet o nic ^^ i taka metafora: Gdyby Polska się poddała to by nas teraz nie było... Walczyli do końca i nikt nie tracił nadziei zróbcie to samo ;/ a nie zajmowaliście się ludźmi którzy bloczyli monstery członkom Wanted albo odeszli z DOF !!!

PeeS: Nie jechać po mnie :D

Cors Ent 13-06-2006 23:47

jakiego polla czy jamehy? polla to ja na oczy nie chce ogladac a co do bolka - hmm dsm temu kto widzial kiedys bola w bitwie.
sam mam walczyc? ja + kan = eval pk team na wanted academy w srodku nocy?
to sie mija z celem - wiecej straty czasu i sil niz efektu
kan nie stracił zordana tylko mu go odebrali bo nie chciał sie podporzadkowac decyzjom dof- wolnosci dla draza

zawsze uwazalem ze jak celowac to w srodek tarczy, jak jest walka to bic od razu: "draz, mina, urb" w tej wlasnie kolejnosci - inne fragi nie maja znaczenia

no i to co drazowi nie raz mowilem " jak odchodzic to z hukiem "
tym razem nie byl to az taki huk jak np GS bridge - ale tak czy siak dalsza walka nie ma juz sensu- strata czasu po prostu bo 170 lvle draza i urba to juz za duza przepasc

Matibu 14-06-2006 09:24

Ehh widzę że na Azurze zawsze to samo, Vivi co się stało ? nie mogę z toba ostatnio złapać kontaktu

/Abo~

Matibu 14-06-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Rule 3b
A game weakness, contrary to a bug, is not an obvious error of Tibia, but usually a side effect of a certain program feature which is supposed to be the way it is. For example, you are not supposed to walk onto the same floor tile where another character is already standing, unless you get teleported or use ladders, stairs, holes or the like. As a side effect, you can not walk past a character standing in a narrow corridor, which can be abused to block or trap you, e.g. on non-PvP worlds where you cannot attack players to make them move out of the way.

Co za roznica czym Dagor blokowal? nie dalo sie go przesunac, inaczej padlby o wiele wczesniej. Nie bylo to powodem do bana bo DS mogli go atakowac, zabic i tym samym usunac z drogi predzej czy pozniej.

Dyskutowalbym tutaj w sumie bo to jest tylko przykład. Swojego czasu było prawdziwe zatrzęsienie akcji z Gmami logującymi sie w czasie wojny i pilnującymi żeby trapowali sie f bombami a nie kwiatkami czy potami. Chodzi o to, że pot czy kwiatek ustawiony za osobą jest nieusuwalny dla osoby zablokowanej przez "kwiatek/pot usera" a nie było to założenie twórcówz tego powodu jest to Nadużywanie błędu w programowaniu. Tak ja to widzę, jestem otwarty na dyskusję .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41.