![]() |
Pepsi
Let's rock'n'roll Vylkano Are u gonna be my girl? |
Cytuj:
Saddam - Mannow Chemiczny Ali - Azared Eagon ]:o @Makon Jak to by było gdyby ET wygrało to się można dowiedzieć w jeden sposób, muszą wygrać bo zapewnienia że nie będzie tego i tego można sobie... między bajki włożyć :) @Kiroy Hail Wujo xD @ ET Gzzzz :) @ Urgothiri Parkaz to największa świnia jaką widziałem i o jakiej słyszałem :) Więc gz tego fraga na nim :D |
no no ladne szybkie akcje ;p widze ze Pepsi sie jeszcze nie pochwalil hayaletem wiec dodam dla tych co nie widzieli
http://www.youtube.com/watch?v=mljoWXTg360 apropo azareda to on myslal ze go gm bedzie uhal ?bo explo to raczej hp nie dodaje xD |
Parkaz to bylo jedna z takich osob ktorych sie nienawidzilo ale warto bylo miec kogos takiego jako "kumpla/ele" jeszcze za mych czasow tez mnie ostro wqrzala ;s
|
witam moi Drodzy :
zwracam sie do Was z wielka i goraca prosba o wsparcie :D ale nie wysylajcie nam jedzenia :D tylko potzreba nam wszystkiego od runek po gp ringi ..... dlatego zwracam sie do Rodakow :D z oredziem :D aby kto mogl i by chcial wsparl nas w walce tyrania Ng jaka panuja na obsidii i wyslal choc 1 k do mnie do venore depo to bedzie maly wydatek dla was a byc moze jak wszyscy albo duza zcesc by nas wsparla naprawde Razem mozemy ich pokonac !! Dziekuje slicznie pozdrawiam !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To nie jest taki zły pomysł, mozna w koncu cos odpalic na szczytny cel:p
|
Fin'er i Awolver wlasnie o to chodzi ten koles jest niepowazny poprostu ale poszczescilo m isie bo wylecialy wtedy z neigo bohy mialem gdzies tego ssa starego na kompie jak znajde to wrzuce ;) tylko i do tej pory tego nierozumiem jak 60 ek mogl strapowac sam 54 mastera;p ale nie akzdy da sobie w kasze dmuchac noi neistety takim sposobem hunta zlapalem :/
|
Z całego serca dziękuje slicznie Wszystkim ktorzy wysylaja nam parcelki z pomoca !! naprawde ta pomoc jest nam ( Mi ) bardzo potrzebna !! ilosc parceli i ich zawartosc przeszla moje najsmielsze marzenia !! bardzo dziekuje i mam nadzieje ze inni beda sie dolaczali do tak szczytnego celu jak jakim jest wykopanie NG z Obsidii i Ay uczynic ten server serverem Polakow !!
Dziekuje rowniez za kazde cieple slowo otuchy pociechy i zyczenia powodzenia :) dzieki za pamiec :) Rodacy : damy z siebie wszystko aby Was nie zawiesc :* Wuja Kiroy8o :cup: |
I znowu wojna... Szczerze powiedziawszy, kiedy zobaczyłem, że guildia, w większości złożona z Polaków po raz kolejny próbuje się przeciwstawić hegemonii NG, jakoś nie byłem specjalnie wzruszony. Oczywiście, los Pephy'ego i innych nie był dla mnie bez znaczenia. Jednak kiedy tylko przeczytałem na gulid chacie, że Azared padł, znowu odzyskałem wiarę, że jednak uda się coś działać. Tą samą wiarę, zwykle która traciłem po drugim open battle. Jak będzie teraz? Ciężko przewidzieć. Rozmawiałem z Kiroyem. Członkowie ET chyba nie chcą przyjmować medium leveli (a moze nie do konca high? ;) ), tak jak to często się zdarzało wcześniej. Moim zdaniem właśnie ci gracze, na poziomach oscylujących w granicach 60 - 70 robili więcej szkody niż pożytku - większe zamieszanie, łatwiejsze fragi, często małe doświadczenie w wojnach. Ta wojna jest inna niż wszystkie. Wydaje się, że Polacy mają słabszy team niż zawsze, jednak to my wygrywamy wojnę. Brawo!
@[GUILD]Eternal Team[/GUILD] Choć ostatnimi czasy jestem biedny, mimo tego będę starał się wam pomagać. Uważajcie z tymi snake atakami. Kiedyś na Isarze Polacy lali jakiegoś 150 elite knighta, który był "sam". Wprowadził on naszych graczy do jakiejś jaskini, gdzie zalogowała się jego guildia, czego efektem było pełno fragów straconych po naszej stronie. NG raczej nie składa się z idiotów i nie będą czekali z zawiązanymi rękoma na kolejne deady. Na razie jest bardzo dobrze, jednak musicie zachowywać czujność na każdym kroku. Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie. [CHAR]Master Thor[/CHAR] pewnie długo jeszcze się nie naexpi, [CHAR]Shandow Ridixx[/CHAR] ma zamiar skończyć grać, ale może mogliby pomóc? W każdym bądź razie nie mieszam się do waszych spraw, liczę na to, że sami podejmiecie najlepszą decyzję. Na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej! @Suv Mówisz, że trzymasz strone Archina. A Archin? Cytuj:
Trzymajcie się. Życzę wam żeby wojna układała się tak jak teraz, a nawet lepiej. Razem mamy szanse coś zdziałać. Pamiętajcie, że każda potęga ma kiedyś swój koniec. Kiedyś Imperium Rzymskie, później Francja za czasów rządzenia Napoleona, może teraz czas na [GUILD]Next Generation[/GUILD]? :) |
fajny post ;D
|
Cytuj:
BTW Cytuj:
|
cucumber sprzedał postac koelsiowi metr 50 ktroy ma pvp nieobranego jeża ... a o tych pierwszych co sie wyplacii albo spierdolili z dejavu to nie wspominajcie nawet...
|
Cytuj:
Edit: Druga rzecz juz nie wjezdzajcie tak na Suva :p moze bierze przyklad z Pephego i expi poki moze hyhy nie wiecie jakie ma zamiary wiec.. :> Ng pewnie go sprobuje ubic predzej czy pozniej wiec nie bedzie mial wyjscia, chociaz kto wie oni teraz przestraszeni bo jakby jeszcze suv do nas doszedl a z nim kilka innych osob ;p |
Taaa nasza kochana Rybka 90-tka ma racje :D nie oceniajmy suva poki nie pokazal swojego stylu :D ani reszte Ng bo zarowno jak My jak i NG mamy pare asów w rekawie :)
a najbardziej mnie smuci fak ze Xusodove zostal w Ng :( ahhh ;( niech Moc bedzie z nami :) Wuja Kiroy |
Cytuj:
Btw zaraz sie logne i wysle pare groszy na "cele charytatywne" Pozdrowiam i zycze dalszych sukcesow :) |
Kiroy jezeli chodzi ci o zrobienie drugiego servera Polskiego to ja podziekuje, widze co sie dzieje na Furorze;p
Ja tam to zdeka olewam bo nigdy nie bede mial hunta za PG;p bo watpie zebym dogonil Azareda robiac 50k expa dziennie;P Chociarz gdyby zadzili Polacy to byloby troche lepiej na servie. Moge tylko wam zyczyc wygranej;) CO do naszej rozmowy Peero to ty nie masz nic do stracenia a ja jednak mam;p |
Cytuj:
|
@up
Czemu cie nie wzieli do ET? Bo widzialem ze przedtem miales inva @Kiroy Wujek, dalem ci 30k. Moze bys mnie pochwalil?:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:47. |