![]() |
Character Corlic does not exist.
ktos cos wie? |
Cytuj:
Ale nikt tego narazie nie potwierdzi. btw. ile masz już czę¶ci HoA?? może sie jakimi¶ wymienimy :) |
zobacz mój podpis ;)
ale maj± dwie częsci z pierwszych 2 faraonów... |
Cytuj:
|
Inna wersja to taka ze po zadymie na forum GMow gdzie ludzie sie klocili w topicu o sprzedazy Corlica GMowie przeprowadzili dochodzenie, i po prostu ban za acc tradning a ze to kolejny juz to deleted.
|
Cytuj:
|
Aight Bartol ma racje. Gadałem dzi¶ z Corliciem i mówił że poprostu GMy wykryły że kupił postać. Ofc nie ma tam żadnej winy Corlica :) (no chyba jedynie ta że sprzedał postać :P)
|
w ostatnich 2 dniach ktos zostal szczesliwym posiadaczem najwiekszej na serwie kolekcji scarab coinow oraz harend bone'ow brawa dla tego mana ktory niestety pozostaje anonimowy
PS. okradli mnie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda ze mi sie nie trafily bone |
A to pech..
Tak to jest jak się nie umie zabezpieczyć chaty. :p
Wogóle to gratz demo helmet questa (sorry, że dopiero teraz ale dawno mnie nie było). A ten faraon nie był wcale taki ciężki. ;) A ten względny pokój to taka cisza przed burz±? |
Hybrid i Colorion mialem dokladnie 1227 wszystkie sam wylootowalem
co do zabezpieczenia chatki invita mialy same najbardziej zaufane osoby |
Cytuj:
widocznie nie dosc zaufane... ;) |
Cytuj:
Jak ktos chce isc na quary walic do mnie bo juz prawie jestem assasinem :D |
Cytuj:
PS: ten ostatni emotikon w moim po¶cie wygl±da debilnie |
Hue hue z niektórych postów to fajny komiks można zrobić xD
@Catrishia Lunara powiadasz? :] @pawlon Macie jaki¶ filmik z Waszego annihilatora? |
a no lunara, powrot do korzeni ;)
|
jak on mogl pasc od 23 lvl?pijany byl? czy odszedl od kompa>?
|
Cytuj:
kurna, zrobie i tak tego anni, a potem to nie wiem co dalej, w sumie to juz wszystko co kiedykolwiek chcialem osiagnac w tej grze, no nic, czas pokarze. |
Good luck :)
No mam nadzieje, że zrobicie :) Powodzenia i przede wszystkim big have fun. Jak co¶ róbcie filmik :) to jak będę miał czas to jaki *.avi zrobie :)
Doggie |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |