![]() |
@Up
Ty chyba Safiego nie znasz.... Nawet jesli by przestal to nie ze strachu, tylko dlatego ze niechcialby sobie klopotow robic. |
o to mi chodziło. przestraszyłby sie że może płacic albo paść -.^
|
17:40 You see Moothonost (Level 192). He is a master sorcerer. He is Survivor of the No Fear.
17:40 You see Tralla (Level 126). He is an elite knight. He is Survivor of the No Fear. war is end ;] wytlumaczy tutaj ktos wszystko ? |
no po prostu KONIEC WOJNY
|
w koncach wojny nie ma po prostu
|
No i zajebiscie, wkoncu pokoj ^.^ ;]]
Endzoj pis tajm :P |
osz kur Awer - twoj post kompletnie mnie zaskoczyl (jego tresc) :)
Teraz pytanie - czy z No Fear powstanie jakis pozytywny twor, czy odwrotnie. I milo by bylo gdyby ktos wyjasnil co tak naprawde sie wydarzylo ;] |
polowa czlonkow tego nie wie >.<
|
Ryan
Tak mialem list jak zawsze gdy expie w jakims miejscu.... Ta sam ek by mi nic nie zrobil poniewaz mam 80+ lvl i skile tez ponad 80 ... lecz po co mialem sobie robic problemy z jego gildia? chyba proste ze jak sam sobie nie da rady to wezmie kolegow?... Ehh teraz znowu nie bedzie gdzie expic :( Btw Princes zebym mogl to tez bym gdzies jakies dle meczyl a ze dla mnie to ejst waste :( to expie na przyklad na Mt gdzie wpada Taki gotrunk i kaze wypier**** ale trudno it's only game :) Pzdr |
No wlasnie tak jest na kyrze. H lvle poprostu wchodza gdzie im sie podoba, wywalaja slabszych graczy mowiac, ze jak nie wyjdziesz to padasz -.-
Gildia wladajaca servem powinna nie dopuszczac do takich sytuacji, a gdy ktos napisal by, ze zostal wygoniony np. przez takiego Gotrunka powinni do niego napisac. |
<double post ;/>
|
Gotrunk tak samo zrobił z Okon'Crugerem, wpadł na scaraby i pay 10k -.-'
Może przez to jest hun3d. |
Ech kyra...
Jakis czas temu skończyłem z Kyrą (może ktoś pamienta starego dobrego człowieczka o nazwie Goti Evil'eye?!) postać sprzedałem i jak okazało sie nobkowi jakiemuś (taką postać zrąbać ;( ) miałem od początku wyrobione zdanie o LS a opotem MM... Nigdy nielubiłem PA-erów. Niewszyscy lecz paru np Garlerdon i Herineey psuli cały serw aż dostali za swoje :kat:
Hail Gandamir :wiking: Hail FG :cup: Hail old good Goti :flaga_pl: pozdro |
1)- co z ludzmi ktorzy zostali w mm ?
2)- co z garlerdon'em ? (slyszalem cos ze dla niego wojna sie nie skonczyla) 3)- jak doszło do pokoju ? mysle ze jak ktos odpowie sprawnie na te 3 pytania to nie bedzie niedomówień |
no to sobie pogadalem , bedziecie mieli co komentowac ;]
21:24 Xzorsh [52]: Tralla can you say few words about "new peace" ? i will put it in forum www.tibia.pl if you akcept 21:24 Tralla [126]: Okey 21:24 Xzorsh [52]: damn , thx , im rly interested 21:25 Xzorsh [52]: so go on , say what you want 21:26 Tralla [126]: Uhm 21:26 Tralla [126]: I dont much to say 21:27 Tralla [126]: They didnt fight 21:27 Tralla [126]: And mooth is a pretty good friend 21:27 Tralla [126]: and shit 21:27 Tralla [126]: I dont know 21:27 Xzorsh [52]: what abou garlerdon ? 21:27 Tralla [126]: we just agreed that its better with peace if they stop PAing swe ppls 21:27 Tralla [126]: Yea 21:27 Tralla [126]: He should behave nicly 21:27 Xzorsh [52]: is he free ? 21:27 Tralla [126]: Nicely 21:27 Tralla [126]: ye 21:28 Xzorsh [52]: who declare peace ? 21:28 Tralla [126]: One side cant declare peace if the other side dont want -.- 21:28 Tralla [126]: Both sides talked 21:28 Tralla [126]: and both declared peace 21:28 Xzorsh [52]: true 21:29 Xzorsh [52]: and last maybe stupid question ;p , the team in mo murda right now is free ? 21:29 Tralla [126]: yea 21:29 Tralla [126]: they are 21:30 Xzorsh [52]: ok , thats all , have fun and enjoy it , bb i na koniec najwieksza zwala , napisalem mu to thx i blew ble i kick (chyba mass bo mi internet dziala xd ) edit : sorki zza duble posta , dopiero zauwazylem :S |
No i wszystko jasne, chca expic :)
Pozdro all Love Kyra |
Ciekawe tylko jak dlugo potrwa ten ich pokoj...
Co do Gotrunka: Co on wam moze zrobic czy jego gildia skoro to on kaze wam opuscic exp./placic?? Nic. Napiszcie do kogos kto nie lubi ani jego ani PA8o |
@Princes
Przystopuj troche Power Abusing swoich membersow... |
zawiodłem się :(
miałem nadzieje że FG nie wypenia i wydupi tych lamusów z serva np. Garl~ |
Cytuj:
@Miszcz23 - nikt nienapisal ze FG sie przestraszylo, obie strony wolaly pokoj i spokojna gre. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |