![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
I to nie było pk, oni chcieli tej wojny! Powiem tylko jedno Barons _./ |
A gdzie ten nasz ukochany Royal?:D
btw. Molcik padł na wrl tez mial freza?:o |
Cytuj:
Cytuj:
/Dister/ |
...
Wedlug mnie nawet ich nie przeczytales.
Co do aurei. Rom powraca kilka dni temu zabili najwyzszy lvl na servie - fast'molta... Zfragowali go elite knight Isaris- adde oraz 141 master sorc Zevs - fifi Mam nadzieje ze Fag ich wyprze z servera. Dziekuje za uwage -.- |
Cytuj:
A mi sie nie chce czytac regulaminu, bo "nie mam na to czasu". Wydarzenie ogolne: Dektral zrobil sobie wolne. Nie wiem czy ktos o tym wspomnial, ale Mips dolaczyl do grona 100-levelowcow. P.S Nie wiem czy wszyscy czytajacy ten temat wiedza, ze Aurea ma takze swoj oficjalny temat w "Zdjeciach". |
A co to juz na forum nie mozna pogadac o pierdolach?
Eny noobku zgadzam sie z Toba ;);) Kiss :* |
game
Ja jak kiedy¶ grałem na Aurei: nick "Wladcy Aurei", tera gram na Harmoni :D, ale... trafiłem raz, jak miałem 8 b±dĽ 9 lvl na wojne gildi :P ja ide, patrze a tu nawalana wiec spadac chdce
a nagle ziomki "come on, come on player it now is war" :D pszeszedlem i dalej sie nawalali :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojna będzie i była mogli nie zaczynać "ROM"
|
Cytuj:
|
Serdecznie Cie przepraszamy za to, co napisalismy.Jest nam bardzo przykro. Ale posty o Psiej Kupie chcaej niewatpliwie zawladnac swiatem sa bardzo pouczajace...
W ogole troche poczucia humoru... @Poznanski Rycerz Gratz spostrzegawczosci @Kolirn Tez mysle, ze to jets bez sensu:) Nie raz mi sie zdarzylo przypadkowo napisal cos na trade zmaiast do kgoos innego... @Duuki Co nas obchodzi Twoja postac na 9 lvlu? Zreszta Twoj Nick "Wladcy Aurei" jest super wypasiony..Wpisz go na liste w temacie "Najsmieszniejsze nicki", lub zaloz nowy: "Najbardziej zenujace nicki"... @Topic A moze jakis odwet na Fifim za caloksztalt? Bo jakos danwop mu sie nie padlo...Isarisem tez moglibyscie sie zajac.. |
Panie drogi Moderatorze proponuję zostawić ten temat do moderacji szanownemu Moderatorowi Nekromancie. Dziękuję ^^
Wie kto¶ ile tam u CIPków rozważaj± complainy? Bo już czekam 3ci dzień... |
A ja juz czekam dlugo na to az ktos mi powie jaki list wyslal do siebie Jevino z
hacknietego chara Liama...No, ale jak tkos ma mi odpisac, skoro jakis Modek usuwa moj post:) A przeciez to nie jest offtopic.. |
...
Kusi mnie zeby napisac bezsensowny post... widac jaksi napalony ten mod byl ;]
@gotic znalazlem blad w twoim zydzie ;] Zeby nie bylo NA aurei bez walk, ludzie zyja w pokoju, fast ma freezy, neostrada oferuje internet 2mgb |
Cytuj:
Ja jakos mialem neo rok i mialem moze 2 kicki...I to mialem 256kb/sek.. Freezow tez nie mialem:) |
Cytuj:
Wiec prosze cie popatrz lub pomysl nim cos napiszesz...:) |
Sorry, masz racje:/
Pomylily mi sie posty:D :* my bug;p |
Cytuj:
@topic 1. Co do tych freezów, to podobno jest wina tego programu od Neo~, kolega problem ten rozwi±zał korzystaniem jakiego¶ innego programu. 2. Zostawmy Voldzia :] w spokoju. @offtopic http://krzysiur0x.patrz.pl/ - maciek II ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |