![]() |
Exori flam """""""ogniem w dupe
Exevo flam hur """"""""'czuje sie jak dragon podczas wytrysku Exevo gran vis lux """"""""'poczuj moc super dlugiej palki Exevo gran mas vis """"""""""'cos sie jara |
exori frigo ""Trzeba jakos zgasic twój zapal
Exori flam "" A mówiles, ze nie bedziesz sie bawic zapalkami |
Utevo Lux - Gdy światełko mi znika nie boje się bo mam latarke panasonica!
Pamiętne słowa z moich początków tibijskich ;]:p |
Cytuj:
|
Furora 4 life
utani hur ""To nie Kyra, nie Aldora, rozjebała was Furora
|
Utani Hur "Goni mnie na klopa, narazie!
Exevo Pan - Mama nie karmi to trza se radzić takie dzis sobie wymyśliłem... nie koniecznie śmieszne ;] pzdr;]8o |
nie no, ludzie niektóre to są rzeczywiście śmieszne! utevlo lux ""i sie swieci! << no z tego to jebłem!! ironia ofc -.- ogarnijcie sie...
|
Utani gran hur "Mamo juz ide !!!
|
Utevo res ina "***"" A Karnawal to sie zaczal ?
|
HSAHAHAHAAHHAhaHASAHSHS wy żartownisie... Świetne te opisy a jakie śmieszne uahauhauahauaha BOKI ZRYWAĆ... Żal mi was...
Jak można się śmiać z takiego czegoś??: Utani gran hur "Mamo juz ide !!! Exevo Pan - Mama nie karmi to trza se radzić I na każdej stronie tego tematu jest ten tekst: utani gran hur "swizdu gwizdu lece w pizdu" Więc oszczędźcie sobie i go nie powtarzajcie... Bez pozdrowień, Shady~ |
utani hur "" Swizdu Gwizdu Lece W Pizdu
|
@Hybki
Mam wrażenie że od kiedy napisałem ten opis to wszyscy go kopiują. Prosiłbym żebyście zamieszczali coś świeżego. A nie kopiować z forum. Exevo frigo hur " Nie stój do mnie przodem, bo dostaniesz po ryju lodem" |
Cytuj:
|
Utani gran hur """"""""""""Policja zatrzymać sie!!!
|
Exura Gran ""Prosto byc mezczyzna
Exevo Flam Hur ""Chlopak z zapalkami |
Exura ""Opisu nie ma-ukradli
exori frigo ""Jingle bells, jingle bells Exevo Frigo Hur ""Wojna na sniezki !!! Exori mort ""x,x |
Mój kolega miał na hotkeyu
Exevo gran mas vis """"""""""""""MOJA MARICHUANA SIE PALI Utani gran hur """""""""""""Lece bo chce lece bo PK goni mnie, czy w backpacku sa UH'y czy nie, lece bo strzela z SD, lece bo mam napis You Are Dead... |
|
Moim zdaniem najzabawniejszy czar to "exori tera" wyglada jakby jakis potworek wyskakiwal xD
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |