![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
lool elaro masz fail :d
|
Cytuj:
byc moze elaro zaliczyl faila a moze to bylo celowo zamierzone i mialo cos nam o kogavegu powiedziec?:p |
heheh dziekuje za dobre slowa i chcialbym tylko powiedziec ze to nie jest forum o mnie
@up to powiem ci szczerze mielismy wybor albo wystawic yokiego i elara zeby padli a my logi dac albo all padamy solidarnie niechcielismy nikogo wystawiac z tad te zamieszanie pod koniec i w efekcie deski |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w pewnym sesie on ma racie ale tak jak powiedzieliscie to byl spontan wleciec zajeb.. i czekac a co potem wyniknie to trudni liczy sie nasz frag nic po zatym to byla nasza missia :P a to ze padlo wiecej wri to juz byla tylko zabawa i ze my padlismy to ten nikt sie tym nieprzejol bo czym 4h na frostah pff a co oni na 200 lvl maja powiedziec :)
|
lol mowisz jakbyscie chcieli odrabiac te lvle
|
Cytuj:
Mówi, jakby odrabiali. ;) |
Cytuj:
Mnie nikt na wojnie nie chce, moj rp jest za słaby/nikt mi nie ufa/nie mam pvp wybierz sobie odpowiedz ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wpadniesz i co, kupisz mi piwo ? oO Czy moze przeprosisz? |
Cytuj:
|
hahaha jak sie napijesz to czy bys chcial czy nie chcial i tak sie bedziesz uganial za nim :D
|
Cytuj:
spodziewalem sie raczej takiego glosu elhazarka i osoby ktora bedzie plakac po kazdym deadzie ale sie BARDZO pomylilem |
Cytuj:
moze ty tak sadzisz ale moge sie zalozyc ze jakbys byl z kogavegiem w jednym teamie to sadzil bys o nim co innego i bys wyzywal hichama i elyrisa itd |
ktos tu nie grzeszy inteligencja co
hehs |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@vatian&gonzo
jak patrze na wasze posty to mam wrazenie ,ze jestescie gejami ;o no offense ofc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam oczywiście tu na myśli td bo nie raz na forum widziałem albo w tibii jak pisałeś że td to nooby. Dlaczego tak myślisz czy kiedykolwiek gadałeś z nimi poza tibią ? Ja osobiście nikomu nie wrzucam dopóki go nie poznam. Kiedyś chyba z tego co pamiętam to też kogavegowi wrzucałeś :/ |
Cytuj:
K***A, wydało się! A mówiłem Ci, żebyś przestał nosić to różowe futro. RTFM LOL ROFL GFY. |
Cytuj:
rzadko czytam to co napisze jak nie patrzec to jestem na MAT-inf-fiz xDDDDDDDDDDDD gdybym to przeczytal raczej bym wzial edit posta;pp i tak raczej kazdy wiedzial co mam na mysli ps dosc czesto robie takie bledy poniewaz nie czytam tego co napisalem=nie poprawiam bledow a pisze szybko i to co mysle w tym momencie bez zastanowienia wiec moje posty sa chaotyczne czesto bez sensu i czesto sie powtarzam |
Cytuj:
z td gadalem poza tibia i podsluchiwalem ich na ventrilo ;D |
hmm co do td mozna tu pisac dlugo ale powiem wam ze zaj.... ziomki tam sa znam wielu z rl jak i z tibi od wielu lat.
|
Cytuj:
@ all: Kto sprawdzal te nowe czary dla palka bo mi sie nie chce;p I ile daje bonusa jak sie expi z kims w party shared exp? |
@Rone
Czar na dista ~500 many (chyba od lvla ssie) dał mi 45 distów. Tupkowi 55 chyba. Trwa 2-3 hity ~5 sec. Z pb w Boriego 215. Te niby haste ,w chuj many i nie taki super hiper ultra spidzior. ~10 sec. I chuj =/ @Elva~ Kasia nauczycielka? :D Dzida z matmy ,pff i to ja się nie uczę? :D |
ee to huj ale i tak ronkiem narazie nie gram to zwis xD
a z assassinek z tym power distance czarem nie probowales? A jak to z buffami jest :D jak sieje sobie wezma party i buffy rzuca to kazdy bedze mial 100 mlev :D |
Pieprzyć buffy, ale tereny dookoła są zajebiste, nowe Mintwallin, nowy Orc Fort, nowy Elf Fortess, nowe Dragon Lair... Najlepszy update od 7.5. ;)
http://img152.imageshack.us/img152/6...eterenyue4.jpg |
wowowow ej ile i gdzie te bossy z 3 misji? udalo nam sie znalesc tylko jednego --_- "brudnego FREDA" i sie juz zrobilo wpoldo pierSZEJ [celowy blad ort.]
|
Cytuj:
Cytuj:
a co do haste to haha kupilam , cisne na haste pare sqm mowie no super kasa w bloto , ale jednak nie! w ferworze odkrywania nowego miasta nie zauwazylam ze mam ze soba jedynie bp manasow xDDD naprawde to haste sie przydalo jak sie wdupilam w jakies hellcostam :D |
Po co pacc komu xd
nie lepiej na sheepach poexpic o 6 rano? |
Zawalę jutro sprawdzian z historii, ale warto było ;):
http://img514.imageshack.us/img514/9633/yalahariue7.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wg mnie to pod wzgledem grafiki ten update jest chyba najgorszym upem wszechczasow, pomysl z takim podzialem miasta na cwiartki, ogolnie z tego co udalo mi sie ogarnac to Yalahar jako mieszkanie superinteligentych ras jest fajny, ale grafika Lego calkowicie psuje wrazenie, ani troche nie ma to jakiegokolwiek pozoru klimatu i mi sie nie podoba. Nie wiem jak cala reszta bo nie mam za bardzo czasu lognac i tego wyczaic, ale jak dla mnie to jednen z gorszych updatow pod wzgledem rozbudowy mapy, jak juz wspomnialem pomysl niezly, ale wykonanie lezy i kwiczy. |
ots bliżej expów sie nie dało zrobić(mogli w sumie tp w dp zrobić na expy)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |