![]() |
help
gdzie expic pallkiem 19lvl 70 dysta eq p set crown helmet bez bohow co brac na hunt z ile strzal/boltow plzzz fast odpowiec
|
Cytuj:
mi osobiście nigdy nie zlurowali Gsa a Old Widowa chyba sie nie da bo on sie respi koło temple na pohu ale jak już lurują gsy to raczej wqieczorem bo dużo ludzi i dośc rzadko. Jest poradnik o katedrze doskonale napisany najlepiej isć kilka sqm od rzeczki a potem jak bedzie blisko katedry to przy samej rzece wtdy raczej na gsa nie trafisz Cytuj:
Cytuj:
|
Gdzie na lvl 20 i skilach 55/35, w plate secie, bez bohów, nie licząc gl i dtd bo na pierwszym niebezpiecznie, a na drugim za duży tłum.
|
29lvl knight 4mlvl 70/70 fs, p set steel helmet, dwarfenka POZA DC bo pelne. Dla facc i pacc plz. Z gory dzieki
|
Do bardziej doświadczonych graczy :P
Od któego levelu dwóch Knightów ze skillami 90/90 broń gs/bs+demon shield może expić na gs'ach? |
help?
Sorc 27 lvl 35 mlvl (ciągle rośnie) eq: vamp shield, bohy, crown legs, blue robe, steel helmet, różdżka dla sorka na 26 lvl zapomniałem jak się nazywa. Mam pacc. Przydałoby się expowisko z dobrym expem (15k exp/h minimum) i żeby się za manasy zwracało i ewentualnie jak będzie trzeba brać runy to i za runy żeby się zwracało.
|
Pytanko
:confused: Czy ze skillami 50/50 na 11 lvl poradze sobie z dwarfem guardem czy beholderem i cycem majac jeszcze IHYB)
Moje eq steel helmet noble armor plate legs fire sword dragon shield |
@Goldzio
Minosy na Dara lub tomby na -1 @Zielevitz Na 40 możecie iść spokojnie :D skoro we 2-óch :D nie lepiej samemu ?? @Sow@ Tylko tomby na -2 z 2 monkami lub 1 + vis @Warzka Nie,nie, może |
Warzka-raczej niedalbys sobie rady, ale to jeszcze zalezy od eq...
gdzie expic: Knight 28 lvl 4 mlvl Skille 61/55 eq:steel helmet, g-armor,demon shield,scarf,bs,k-legs,leather boots? |
Dla Palladina
Według mnie pallem jest najtrudniej wystartować na Mainie. Na początku najlepiej jest posilować na trolah najlepiej w Ab'Dendriel lub e Venore tak to 50
skili. Póżniej można expić na POH (Plains of Havoc) na cycah i guardah. Uwaga!!! należy uważać na archery, na małym lvl można dosnać durzych obrarzeń, następnym z niebespieczeństw są Giant Spaidery, palladyni często lurują je w strone cyców. Wrazie czego można sie schronić w świątyni :p Expiąc tam można spkojnie wbijać lvl dziennie jak nie więcej. :cup: |
czy wiecie moze gdzie jest jakasdobra placowka z beholdarami dla FACC i z bezpiecznym dojsciem (moze ich tam byc z 10) plz odp jesli cos takiego sie znajdzie 8o
|
Cytuj:
|
Triangle Tower, bagna koło Thais, bagna koło Dwarven Bridge, BK Quest ;]
|
No to ja mam pytanie
Knight <15 lvl> skille 65/65 Eq:crus helm,knight armor,plate legi,leather bootsy,fire sword and dragon shield Na czym moge expic tym charkiem? Jak dobije powiedzmy lvl 25 to co moge bloknac ? :D :D :D :] |
polecam ghostland niedaleko carlin. lub jezeli chcesz szybko expic ale bez zadnego zysku to droga do d lair niedaleko venore, nie idz do smokow oczywiscie ale po drodze jest pelno scoprionow, mozesz tam niezle expic ale nie polecam. scropy nei daja ZADNEGO lootu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Expic mozesz(wnioskuje ze masz FACC) na: -dwarfy/roty w kopalniach, -roty na fibule, -dark catedral, Gdy nabijesz wiekszy lvl to Elfy w elf fortress i minosy na Senji oraz slimy na pohu. |
Cytuj:
|
Pytanie
No to Tak Właśnie gram na Harmoni Patrząc na skile inncyh uważam ze moje skile są w miare dobre bo na 8 lvl mam 35/35 teraz pytanie czy ze skilami 35/35 dam rade skilowac na slimu ? P set Dwarven Shield Ev: Knife
|
NIE!!
Ja nie dawalem na skillach 50/48 g shield. Hitaly mnie po 5 missy ale to nie trening. Ty idz tranuj na trolle/orki. Ale pamietaj NIE KARM TROLLA.:D |
Gdzie moge expić ze skillami <patrz obok> lvlem <patrz obok> mlvl'em <patrz obok? Kożystam z WoD i run FF
|
Gdzie expić ?? Tombami już żygam to nie mówcie mi że na nich :)
Profesja: Royal Paladin Gildia: - Świat: Furora Poziom: 33 Skille: 72/56 Poziom mag.: 12 <----------- All info ! Acha i od którego dysta olać arrows <czyt. olać dysta> i walić z bolts ?? Oczywiście z czym iść na expo , czy wziąść jakieś runki :) Prosze o kilka możliwości i kogoś kto grał Palem na tym lvl i z tymi skills <prosze o niewypowiadanie się osób tylko : "TOMBY TOMBY I GUARDY" -.-> P.S. Ile boltow , manasów / uhów wziąść na mintwailn na 2 godzinnego hunta ?? wiem że w h** wypada boltów z mino acherów więc się pytam ile wziąść ?? Acha i czy warto bolty przytargać w bp czy co chwile chodzić do thais po bolty ??!!!? Wogóle to możecie wszystko powiedzieć o mintwailn palem :) |
Gdzie mógłbym połączyć zbieranie expa i kasy w sporych ilościach?
Knight 29 lvl 4 mlvl 63/59 Steel helmet, g-armor, k-legs, leather boots, demon shield, bright sword, scarf, pare uhow i gfb(1 bp :p) |
gdzie moge expić z 19 levelem ( 16 mlv) broń : wand of plaque(?) noble armor, pe legi, crown helmet, tower shield... gdzie moge expić z pacciem aby było minimalnie 12k na h ???
|
Mam małe pytanie, od jakis skilli moge chodzić na masowy hunt na cyclopach ?:confused:
|
Cytuj:
|
a co lepiej używać na cyclopa
bs + medusa shield czy gs ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie expić druidem na 18 lvlu z 18 mlvl eq p armor,p legi,dark helmet,leather boots,dwarfen shield,monlight rod, dotad expilem na cycach ale sa ciagle zajete prosze o szybka i konkretną odpowiedz mam facc i blokera na 33 lvlu
|
Palladyn
Witam
Mam kilka konkretnych pytań : Palladyn 15 level, skille : 50 distance, 55 shielding, 35 Sworda, Eq : Plate Armor, Plate Legs, Leather Boots, Dark Helmet, Guardian Shield, Bow, Pytanie : Czy muszę skilować dalej distance czy też mogę iść na : A. Mount Sternum - Cyklopy + Elfy za górami. B. Elf Fortrees. C. Amazon Camp. Jaki Level i Skill potrzebny na : 1. Poh 2. Orcland Widzę że temat kuleje jeśli chodzi o odpowiedzi dlatego starałem się napisać jak najbardziej przejrzyście. |
Cytuj:
Ale najlepiej jak wbijesz 70 i potem juz sie nie bedziesz sie martwil o dysta bo bedzie sie podczas expienia wbijał :) |
Ja bym chcial sie spytac czy moge isc na Elf Fortec? Jak nie to doradzcie gdzie moge najwiecej zarobic.
16 lvl skille 46/43 eq: p-set steel helmet guardian shield knight axe mam 2,5 mlvl moge wziasc bp ihow |
Cytuj:
KTO DORADZI?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
nie bierz zadnych run (chyba ze kilka IHow, manasow), a z wanda bedziesz zadawal srednie obrazenia... 18 chyba |
na druidzie lvl okolo 10 mozna isc an goblin camp z questem <qs> zalatwic soebie okolo 6 strzalow fb i wchdzi sie na poziom -1 nawala sie 3 strzaly zabija sie wszystko. poziom -2 nawalacz 3 strzaly i caly level idzie :D:D jeszcze jak pelny resp...
|
Mój Paladyn
Posiadam paladyna ze skillami 60/xx.
Mam 6 mlvl. 10lvl. Troche Strzal. Pacca. Na jakich potworach proponujecie expic<jezeli na tombach to poprosil bym o nazwe i poziom na ktorym mialbym wybijac stworki> Z gory dzieki i prosze o szybka odpoweidz:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |