![]() |
Cytuj:
|
Mhm co sie stało ze zmieniłeś wiarę i juz widzisz prawdę o it
|
@lolus
barwy palicie, transy wieszacie.. KIEDY SIE Z NAMI OBSRANCY SPOTKACIE?! lolus nie dość, że z ciebie pewnie koledzy w koziej wólce śmieją to sobie przejebke u Felixa robisz czyli całej Legnicy hahaha deRRby są nasze !! Do zobaczenia 26.04 !! |
kosa nie wiem kto ty ale juz sie zadomowiłeś na forum i piszesz dobre posty :D:D:D:D cholera brakuje nam aktualnie jakiegoś debila jak xr3 co by brał wszystkie jp itd na powaznie. tak to nuda na forumie. pozdrawiam ziomow oraz popek i waszka :):):):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czas zacząć wakacje 2009 :) Szkoła oficjalnie zaliczona B)
|
Cytuj:
|
Marcza swój chłop i jestem pewien że w żaden sposób nie chciał urazić Lolusia ;) Felix podaj name tego co z nim gadałeś to szybciutko się z nim rozprawie :)
|
ten parszywy szmatlawiec to Fayter, tak zwany Ha eR Be
|
co tam w swiecie internetowych przestepcow
co bob powiesz ciekawego ;D nacelujesz mi ?d; |
gdybym juz musial cos powiedziec bylby to diss na bayern ale weny nie mam :< co do nacelowania to; lower,lower,deeper,deeper... aaah
|
a w ktora tarcze rzucamy strzalke?
|
Lolus, po chuj chodzic na mecze skoro mozna je obejrzec z 327203 okien w tych blokach?
PS: fajny stadion, moge sie cieszyc, ze poki co Pogoń ma lepszy. |
Boil w Ip? Krylek, Ames, Goral invite wft?
|
ames w ip? hahahahahaha
znam wiecej niz 5 osob ktore by mu w twarz strzelily, gdyby go na rl zobaczyly (z ip oczywiscie) xDD |
LOL : OOOOOOO
Czyżby to był koniec Interregnum? |
tak ........ :P
|
;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
nicponie |
hAhahahahah wiedziałem, że to wałek bo to było nie możliwe aby Ames był w Ip ponieważ by nie mógł expić ; <
|
Gdyby odpady z Interregnum doszły na poważnie do IP to był by to kolejny krok w tył a do tego jeszcze bardziej ta gildia by się przecvveliła ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to przeciez odpoczatku bylo wiadome, ze taki smieszny zarcik z ich strony, ktory nie jest smieszny hehehe. chociaz borubar wzial to na powaznie (i mowie to powaznie)
|
ach ten borubar,juz pewnie chcial wbijac "insulty"
|
Przyjmując ich do gildii nawet dla żartów, ubrudziliście sobie ręce. Tak się nie robi ;)
|
no, bo te posty na forum i w ogole, polewe tera z was maja. ale nie wiem czemu theos dzisiaj wbijal pzta na thais a kolo niego goral :|
|
jak ames(bo byl na vent przez 15min~) nagrywal to pewnie na nastepnym filmie banaha bede xddddddd ci co siedza ze mna na vent wiedza iz jest co nagrywac.
|
pewnie dostali zadanie od leszcza dragonbreath, zeby spyowac w inter i dlatego wrocili. troche pomyslec trzeba ;P
|
kto ty qwa jestes kolejny jp 100%??
|
|
|
marny, znajdz cos innego niz windows movie maker
|
wiem, nastepny bedzie w sony vegas jak go obczaje :p ten byl tylko probny
|
Nie wiem jakby to powiedzieć aby nie uraźić nikogo, chujowy film.
Ja jako, że ogarniam o wiele lepiej niż wy, postanowiłem stworzyć coś własnego. http://www.youtube.com/watch?v=9e0TD...eature=related Zadko gram w tibie, to dalem cos z rl(bo tibia to dla was cale zycie a dla mnie tylko gra). |
@up
MOGE CIEM DOTKNONĆ? : OO |
ale supcio wagarki ; D! < 3 < 3
|
ahahhaha to jets dopiero avek @sericalan xD
|
teraz sie przyznaj na co Ci te stronki :(?
|
zapytalem sie o gre online i o to odp xddd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |