![]() |
muahdquwhfuahsdua fajny jestes muhasfoowfbqo :magro aka pederasta: Chce zobaczyc co sie dalej dzialo pacanku ;0
|
Cytuj:
Tak sobie gadaj do rodziny a nie do Magrusia. <333 rotfl ;o SPAMSPAMSPAMSPAMPSAMPSMAPSMAPSMAPSAMPSMAS :D:D:D |
Ajj trzeba ja najpierw miec <3 Special for Magro
|
co to kurwa na hyde parku o mnie tak miło? ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
01:19 Spide Inferno [125]: ?
01:19 Spide Inferno [125]: u in blacklist 01:19 Spide Inferno [125]: im soldier xddddddddddddddddddddddd |
;ddddddddd
|
TOZ TO NAWET NA OTSIE WPIERDOL DOSTALISCIE WAS 15 NAS 4 XDDDDDDDDDDDDDDDDd
|
/lubie grac w klasy
|
Mmm...
Niedo¶ć że obrywacie... Musicie robić sneaki w nocy o 4~ i po¶więcacie RL life... Po placku idę spać bo jest nas 3 na vt i rano o 8 słyszę że i tak dwóch od Was padło... Nie no, gz chłopaki, ja cały dzień dzisiaj botuję na necro hero yala więc wpadajcie. B±dĽcie zdrów! :D:D:D:D |
Tylko sie niechwal gdzie mi botujesz bo chce w spokoju wbic ten 25 lvl ;d
|
Cytuj:
Szkoda że licznik postów wył±czyli ile¶tam updatów carlin.pl temu... ;< |
ja dzis bede na kopalniach, moge sprzedac wam kto gdzie botuje zebyscie po niego wpadli i szybciej wpierodl dostali bo po co sie bawic
|
Flame On!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oneone!!11!11!!oneelevenone! !!!11!!1!
|
cze45678910
|
12312312wytam241822901
Po raz 3 rozpoczynam kolejna strone :czuje sie fajny: <lol50> |
Cytuj:
Ew. możemy wszyscy na frosty zacz±ć chodzić, by chłopakom ułatwić sprawę. xD |
Rosi wbil tzn bot rosiego wbil 150 i udaje fajnego ;ffff;
|
dobra ale chuj z tym 3:2 dla nas ;p
|
czy:dwa dla was ale roznica jest taka ze my juz dzis bedziemy mieli lvle spowrotem a wy mozecie miec jedynie ich mniej
jestem hujem co lubi sie napinac na forum |
Cytuj:
DZIE PINIONDZE SOM ZA LAS?!!?!!?!?!??!? |
tee bardol przez tego screena to Ci wszyscy beda laske wyrywac XDD
|
Cytuj:
|
to nie moja magda a poreszt± ona jak kogo¶ nie zna a się szybko nie przedstawi to blokuje ;x więc niech se ludzie pisz±
|
Cytuj:
|
CZEMU NIE MA TEJK OWER?
ADDE PSYCHOFIZYCZNIE NIE WYTRZYMAL? CO ZYDKI???????????? Napinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Wiszu napinaczu ty , ty , ty .... A idĽ .. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:evul::evul: |
Sam wyjdz ;p
|
Zamknij drzwi od zewn±trz
|
kurwa wiszu, wyp3, nie pozwole zabrać Ci mojej pozycji naczelnego napinacza flow _/
NAPINKAAAAAAA_________________/ NOOOOOOOOOOOOBY TEN Z GÓRY Z CHUJEM NA ŁBY SIĘ POZAMIENIAŁ, ALBO COFNˇŁ SIĘ 30 LAT WSTECZ JAK SIĘ TEN TEKST UŻYWAŁO ___________/ JAK Z NERWAMI TO ZA DRZWIAMIIIII ZIˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ A SHEJQ KURVOK I MYSLI ŻE KAMIONKA JEST FAJNAAAAAAAAAA (no dobra jest.. ale chuj) ABCOKI RIKI TIKI KANALIKIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAA YOUR BRUTE HAS BEATEN WISZUUU -BARDOOL HAS CRUSHED YOUR BRUTE! <bardolek znowu siada na tronie napinki> no to cze |
jaaakie dałny ;f
|
Cytuj:
miło bylo walczyc z wami przez ten miesiac jednak szkoda ze dluzej nie bylo nam dane = ) gz for enemys and friends on battleground! |
przejebali jak zwykle
|
magro nie w*****aj mnie, bo ludzie potem będ± pierdolić że yoork'ey nic na wojnie nie zrobił a się panoszy, za kilka dni będzie pacc to sie kurwa mamy orać i mnie nie w*****ać tam.
|
taa bo juz nie bd walki na carlin ;fail; juz sobie wyobrazam jaka bd zamula ;f
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |