![]() |
Cytuj:
A co ty na to szmato patryczku ... taki kozak tutaj a w RL ... szkoda gadać ;d. @Hożym na tibia.com nie ma takich super extra waganckich tematów jak tutaj ;))))) |
Cytuj:
Jak widać, temat umarł. I nie widze szans na zmartwychwstanie. Żeby nie było że bez zdjęcia : http://img226.imageshack.us/img226/800/postmanjj5.jpg P.S. Kto wygra mecz? POLSKA! Kto? POLSKA! Kto? POLSKA POLSKA POLSKA!!! |
Aż mi was żal. Patryku idź do szkółki poucz się, myślisz ze moderator cie polubi jak mu powrzucasz? Wątpie, respectu też nie nabijesz u innych...No może u jednej osoby z tego forum.
Horzym na tibia.com tematy są takie jak tutaj. I nie ma co pisać...Wiec ja pisze tam tak jak chodzi ktoś z tego forum do szkoły. Dobra Cya 4 Ever jeszcze raz... |
...
Ty Ogór sie nie odzywaj...
Ty Domis sie nie odzywaj.... B) I nie jestem kozakiem w RL ani tutaj ... A Ten typ sie do wszystkich podwala bo mu tu piszemy a zdięć nie dajemy... Żal.pl ;) Nawet sie postawić do niego nie umiecie... Bo wam da Bana... |
Cytuj:
Buhahahahahahahahaha - Jesteś zwykłym noobem! A z Haja sie zgodze jesteś kozak! Nie wiem jak na RL, ale tu tak! Wypie.radalaj! I tyle jesteś zwykłe dziecko i osobiscie napisze do moderatora, żeby ciebie zbanował na zawsze i pewnie co zrobisz nowe konto to dostaniesz bana na IP i będzie...Ok moja ostatnia wypowiedz tutaj. No chyba, że znów ktoś mnie rozbawi tak, że spadne z krzesła i będę musiał go zbrechtać. I na koniec SS, żeby nie było, że bez: http://i14.photobucket.com/albums/a3.../MyHouse-1.jpg Dom przed czyszczeniem, a po poprzednim SS'ie. @EDIT: Patryczku pewnie tego nie przeczytasz bo jesteś "noob" ale już raport na ciebie poszedł...Masz szczęście ze nie mieszkasz u mnie w mieście i że nie jesteś KIMŚ na Valori... |
No witam. Dawno mnie nie bylo.. ja jush nie gram w tkzw. 'Tibie' od siedmiu bolesci i nie mam zamiaru wracac :P
Respect For Old Good Freinds. ~~YourS MaKKo~~ |
Pysk
Zamknij ryj Simor
|
@Up
Morda psie. @Simor On gra na valori... @Nayebka I tak pewnie kiedys wrócisz |
Cytuj:
@top ten temat znalazl sie na dnie a mimo to dalej spada... |
ehh... co ten partyk taki debil bo ja go nie znam ale widze za ma 8 lvl?
:o i tak kozaczy ... |
Cytuj:
P.S. Nie zdziwie sie gdy temat załapie bana... |
o w kurwe =) dawno mnie tu niebylo a tu tylko kilka screenow :p heh...
widze ze to forum sie roz*******a ale co tam zawsze sie mozna poklucic,pogadac itp :D do Af Patryk: ignorujcie tego n00ba ^^ jak byl maly zapalila mu sie kolyska i stary gasil ja lopatą(niemusze mowic ze on byl w srodku) :D :D :D cYa all wpadne niedlugo ;] gZ all adv.questow,fragow(gZ horzym ;p) itp itd .3majcie sie. Szkola sUx ! ! ! ! -ale odkrycie ;p |
Klutnia jupi!!!!!
(napisalem dlugiego posta ale mi sie cos zjebala mozilla wiec juz mi sie nie chce tego samego spamowac) i like u like? |
-.-
No i kurw... padlem przez mego nap plz kolege z rl ktory ubil kolesia z YB potem loota wcisnal do mojego domku jak to sie stalo stoje sobie przed depo no i... exevo mort hur + sd i die na combo no to tyle 75k expa w tyl -.- no to lece odrabiac cya no i mlvl tez spadl -.-
|
wilkome on Valoria ^^
niema to jak warloria ;pp |
Cytuj:
btw. faktycznie tragedia AŻ 75k expa... no doprawdy... |
@Ufo zasmialem sie po tym co napiasles xD
Btw, YB to banda noobów i nie myslcie ze maja protekcje u bound, lol bo to nie prawda^^ |
druidka to wlasnie Valoria witaj w naszym swiecie ;] lol
|
@Ufoczix.
Hehe no tez jestem tego zdania "Witamy na valorii :D:D" Norma.. ile razy sie to padalo za free :P :P @Up Up Up.. Nie nie.. nie wróce Do tibii nie raz konczylem i wracalem ale teraz nie wróce, Skończyłem raz na dobze z tibia aktualnie pacc na kyrze mi sie marnuje, zaniedlugo go przygotuje i sellne huj ze bez pacc ale co tam pare dni we w te czy we wte.. Tak samo jak i sellne wszystkie inne chary. YourS N4Y3b3K |
Ale się forum rozjeb**o, nie ma co...
Dubh gZ 100lvla, mona dasz gg czy coś bo pogadałbym o tym i o tamtym, Miszczu, daj gygy, Ale baksa hakli, dobrze mu tak bo postać selnięta na 86 z tego co wiem xD Szkoda troche ale co tam, another girl, another planet... Jakby ktoś chciał pogadać to gygy:6297401 Sporo ogląda, nikt nie pisze... Yours citrus, signed |
Cytuj:
ta dobrze baksiowi skoro nikt nie pisze otm oze chciaz ja ;] |
No cóż ja może wróce na Valorie, pogadałem z tym i tamtym...
Mam nadzieje że dubh nie selnie chara ani horzym... bo wtedy to pocałujcie misia w dupe chłopaki, nie ma co dawać takich postaci 11 latkowi z kasą za komunie(lepiej niech se rower kupi^^). Kupie GSa, od reki pay 18k, mozna sie targować, oby szybko plz yours citrus |
żeby niebyło :stare dobre czasy :D:D
nice hmm (98) ;pp http://i75.photobucket.com/albums/i292/allelee/bs1.jpg ef quest: http://i75.photobucket.com/albums/i2...e/elfquest.jpg --smile-- http://i75.photobucket.com/albums/i292/allelee/bs3.jpg a tu z innej beczki : Char zrobiony dla JaJ :D:D http://i75.photobucket.com/albums/i2.../tibia0193.jpg hehe.... p0zdr0 4 bartek :*:*:* muhaahha ;] |
Nice ss'y Nesson ;)
Ja po dlugiej wakacyjnej przerwie postanowilem wrocic do gry :) Ostatnio niezbyt dobrze mi sie powodzilo (ded) ale juz niedlugo wszystko bedzie odrobione i mam nadzieje ze bede jechal z lvl tylko do gory :P Chcialbym tez wiedziec czy zaglada tu ktos jeszcze ze "Starej Gwardii" np. Haja, Gasval, Ades, Monna itd.... |
Arek szczerze to Cię podziwiam, ja miałem doła po dedzie i dopiero teraz go przełamałem, mam nadzieje ze szybko wbije jakiś ludzki lvl i Ness mi w tym pomoże... A zresztą Ty staciłeś "trochę" więcej expa i reszty przy dedzie to naprawde respect że się nie poddajesz.
No paru "oldies" mogłoby wrócić... A Baksa i tak nie będę żałował, bo swoim zachowaniem sobie zasłużył, zresztą jak nikt go do 86 lvla nie hacknął, to chyba jasne że jakiś noobik dostał kase na komunie i kupił sobie chara... pewnie przez IE złapał robaczka:evul: Yours citrus |
@Arek
Ta ta zaglondam tu ale gram na refugi ;d od czasu do czasu wbijam na valorie ale nic nie moge robić bo Lihitos mi nie pozwala xD! BTW. Powodzenia na servie ;p Jak co to Refugia na Ciebie czeka. Gz ssów. |
Citrus@
Nie wiesz nic. |
Ee.. no teraz mi sie podoba mysle ze Dsi tez wrociesz ;] bartek na ciebie tez czekam zaniedlugo pACC yeah ;]
|
@Citrus
Dzieki za to ze mnie doceniasz :) Ale w koncu to tylko gra i nie ma co sie zalamywac po jednym dedzie i odrazu zmieniac serw bo jesli nawet ktos juz zmieni to jest kwestią czasu tylko to kiedy tam padnie. Wiec jesli ktos serio chce miec naprawde dobra postac to musi byc wytrwaly i przyzwyczaic sie do dedow :D :D @Haja Szkoda ze tyle osob odeszlo z Valori ale no coz... ja nic na to nie poradze. Pozdrow odemnie chlopakow na refugi ;) |
Cytuj:
Odkryłem nowy exp place, o którym ludzie zapomnieli, i nie powiem wam nic. Vaviec, może jestem nowy ale już Apitov na mnie sd marnował, i nie ubiła mnie lamka uehehue. (Zeby nie było-przed update, kiedy jeszcze nie było bota w kliencie^^) |
up@
Nie chodzi o twoj lv.Chodzi o to ze nie wiesz nic o baksiu a sie wypowiadasz. argh... A apitov mnie kiedys zabil w 20 sekund~ i tak sie trzymalem majac wtedy 33(?) lv |
Heh ;) tak wpadłem na forum czytam czytam ale nic ciekawego sie tutaj nie dzieje ;):P Ja nie gram na valorii mimo ze mam kilka charow udostepnionych... jakos mnie do tibii nie ciagnie :) Jak czytam niektore posty to az zal :P jak mozna sie poklucic o to ze ktos zabil monka ... jezu wtf? Horzym Grats fraga, dostalem telefoniczna wiadomosc o tym xD i gratulacje...ja bylem za bound z powodu The evilow , ale z blahem juz sobie wszystko wyjasnilem...a do Karo nie dotre :) See yaa guys , trzymajcie się. ;*****
|
Hoho ^^ przypadkiem wszedłem zobaczyć co się tutaj dzieje a tu : nic xD
Widać beze mnie i naszej starej ekipy cieńko temat się trzyma :/ Ja niestety skończyłem z tibią , ale szkoda mi , tyle straciłem dobrych przyjaciół :( wkońcu Tibia to nie wszystko . Cya guys , Pozdro ! ~Metal. |
Cytuj:
Potwierdzam i też nie gram... Z innego powodu, ale nie gram! |
Kto pomorze w bs Quest
yO! kto by i mugl zrobic Questa z bsem potrzebuje kilka osub, jak ktos chce isc to pisac na nick Pumba Fighter. A po za tym co tutaj zadnych ss nie ma ja moge dawac ale niewiem jak xDD
|
Jak na to patrze to mi sie chwilowo ryczeć chcę... Nie utraciliśmy ze sobą kontaktu ale jednak... GG to nie wszystko. Mimo że nie byłem jakimś super hiper elo wielkim levelem, nie chodziłem z wami na hunty bądź questy (nie licząc mummy) będzie mi brakowało zielonego napisu "Simor", "Zilan Druid" i "Gasval" na mojej VIP liście... eheh
|
pumpa wes kubiosa i mathiasa i idzcie masz gildie masz kolegow w gildi
|
ogórkowy Gasval Gra !!!! niewiem czy wiesz :D
|
@Up
Niby gra... ale taki inny ^^ |
Pumba chce cie zabic :) , kiedys ci odposcilem jak gralem Wrobelkiem a teraz chce cie zabic :P sry taki kaprys , take care.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |