![]() |
srry double post ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mogliby zamknac ten temat i tak nic tu o Iridii nie ma praktycznie...
|
oj
Czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze każdy ludek zaczynający grać w Tibie powinien przechodzić jakieś psychotesty, bo widze że niektórym tu "obecnym" zanikła całkowicie inteligencja, albo nigdy jej nie posiadali niestety. Moze powinniście iść na jakis spacerek poodychać świezym powietrzem, dotlenić pozostałe szare komórki, które jeszcze wam zostały a nie wyzywać się i jechac po sobie jakby Tibia była całym światem.
Ludzie to tylko gra!! 8o Pozdro ps. "Obecnym" czytaj jako C18 i rendevar |
Cytuj:
a w tibie juz niegram od HoHoooo, a kisie lubie bluzgac bo z niego jest kawał huja i złodzieja... sam sie o tym przekonałem...-150k :< pozdro yama i jeb sie jeszcze raz ;] Ps. to ze kogos bluzgam na forum, to nie znaczy ze dalej gram w tibie >< PS2. przepraszam moderatorow tego forum itd za moje przeklenstwa, lecz nie moge tak bezsłownie patrzec na to jak "CI" ludzie uwazaja kogos za swietnego kumpla, a normalnie to on jest złodziejem, pozerem itd... moze tak go lubicie... Bo jestescie tacy jak on?! fałszywi i zakłamani we własnym swiecie ;<?!!?!?!?111 Mysle ze nie dostałem bana za moje wyrazanie emocji bo ci modowie ktorzy graja na iridi sadza podobnie o naszym "koledze, kisi" pzdro 4 ;* ;Massior'ek,Pimol'ek,Adedin'ek,Fresh'asty,Kielek :)), i reszta old friendow z iridi ;)) PS x; jesli chodzi o iridie, to kompletnie nie wiem co sie tam dzieje bo... NIE GRAM =]] |
Cytuj:
mam sie ustawiac z toba w twoim miescie? pff. Jestes kozak ustawmy sie w neutralnym miescie =) Nie mow o mojej rodzinie ani o mnie jaki jestem w rl jak nie znasz mnie ani troche, smieciu. |
@rendevar
jak sam stwierdziles ,ze nie garsz juz w Tibie tyle czasu to po co wastujesz czas na gadanie glupot na forum?:| <?> |
Zesracie sie, a nie spotkacie :D
Zaden z Was tak naprawde nie chce sie spotkac, tylko takie marne gadanie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc skoro nie grasz to w jakim celu wypowiadasz się na forum? Jesli masz ochote "porandkowac" z Kisią to weź sobie jego numer tel, lub gg lub maila i koresponduj sobie z nim do woli i uwierz mi wszyscy uzytkownicy tego forum jak i moderatorzy będą Ci bardzo wdzięczni, że oszczędzisz im czasu na czytanie Twoich zbytecznych postów.;) Pozdro |
Cytuj:
jak ja jestem zerem to czym ty jestes jeba*y pomiocie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jechac pare setek kilosow zeby oklepac typa? nee. Jest chojrak niech przyjedzie do innego miasta. |
Cytuj:
papa ;* |
Cytuj:
ostatni raz pisze ze jak chcesz wyskoczyc ustawmy sie w neutralnym miescie. nie ma sensu smiecenie tego forum wiecej nie odpowiem na twoje posty chcesz to napisz mi nr gg na privie. |
...
Powiem wam Tak... Na danubi nie wazne bylo jakiego polaka leje szwed czy to twoj wrog czy kolega POMAGALES BO HONOR SIE LICZY ! WKONCU POLAKIEM JESTES NIE ??!! ZBLUZGASZ TEN POST ? TO OZNACZA ZE KURWA MASZ NAJEBANE WE ŁBIE !! TU BEDZIE TO SAMO CO NA ALL SWIATACH SZWEDZI WAS WYJEBIA Z SERVA A WY SIE KURWA KLOCICE NA FORUM JA PIERDOLE POMYSLCIE WKONCU !! NIE ROBICIE TEGO DLA SIEBIE TYLKO DLA ALL POLAKOW NIE ?!! SZANUJE TYCH KTORZY WALCZYC WALCZYLI I WALCZYC CHCA ! ALE TYM CO SIE SPRZEDALI HUJ W DUPE ! NARA |
Cytuj:
Wszystko da sie zrobic, trzeba tylko czasu :) |
Cytuj:
a btw CAPSLOCKTEAM WIDZIANI LEPIEJ - WIDZENI WIĘKSI? @Horm Lagax Startujesz jak skończony frajer, honor (pojęcie moralne;o) nie przewiduje takiego wyjscia jak zastawianie sie kumplami jesli juz zgrywasz kozaka - rob to z klasą, jak Phoenix:) @Kisia~ Cytuj:
|
co do sprzedanie dupy to juz nie chce mowic kto siedzial w arc dlugi okres czasu...
|
omfg nie pojmuje tego jak mozecie sie wypowiadac nabki jak wy nic nei osiagneliscie w tej grze,wasz max lvl to byl 60 a sie wozicie chodzbyscie nie wiem jakimi prO byliscie,pokazcie pierw cos a potem obgadujcie innych, umiecie tylko bezsensownie gadac ,zal
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw , czy ktoś dzisiaj złapał fajnego laga/freeza z 20 sekund koło południa ;> , bo już gadałem z paroma osobami które poleciały na expie , dzięki kochanym lagom <3 |
"Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" <- tego nie mogli wymyslic polacy :(
|
Cytuj:
wg ciebie osoba ktora nie ma +100 lvla to nie moze sie wypowiadac?? BuhahuUHahuAUHaHU bez jestes...KRETYNEm ;] 00 szacunku dla was moi mili ;* |
Cytuj:
Mysle,ze ty jestes bardziej pojebany :< skoro mowisz ze ja taki jestem bo spedzam tyle czasu na exp=\ no ale wiadomo masz racje lepiej caly dzien siedziec na forum tibia.plA i jeszcze jedno jak mozesz obgadywac innych jak ty jestes tylko jakims nubem a twoja gadka gowno sie liczy,nie wypowiadaj sie prosze bo nie dorosles do tego:< zaloz moze temat na forum 'tylko dla nabow z 40 lvlami ' i tam sie wypowiadaj ok?moze znajdziesz grupe przyjaciol ktorych bedziesz mogl obgadywac :(( |
Cytuj:
To w takim razie jesteś jeszcze żałośniejszy niż Naro Frejer Kwestią dni jest wojna, obiecuje ci ze dostaniesz po pizdzie @yama Jaką dwulicową kurwą jesteś udowodniłeś nie tak dawno temu chodzi o sprawe z Zimnem~ bye. |
Cytuj:
Skoro na iridi nie udalo ci sie przekroczyc 60, czy tam 70 8o , to jestes bardzo wiarygodny w tym co mowisz :) poor kiddo. Ale to przeciez marzenia 3maja nas przy zyciu :* |
Cytuj:
Pierdoli mnie co sobie myślisz, daj nick to pogadamy inaczej :> |
phoeniksie vascie niezle GZ ale kity to wciskaj kumplom na podworku :)
|
Cytuj:
Moge Ci jedynie nadstawic dupy, zebys mnie w nia pocałował. :kon: @Bezok - na podworku w piaskownicy... piaskownicy ;) |
Najlepszego Naro :)
|
Cytuj:
a kazdy kto ma maly lv to jest nubem bo niby forum dla nobów na 40lvlu?:( paluszki i tak Ci postawie:D Happy B-Day Naro jak masz dzis urodziny:P |
Ojej! Co tu się porobiło! Ja staram się nie wdrażać w konflikty, a w Tibie nie gram.
Powód: You were downgraded from Level 51 to Level 14. -.- Bye! |
Firenze xalin mewtu i jin bsax padli
|
ale ale,co sie staooooo;(
dobra robota <33 |
xaliin nie padl, ale doszlo do massssakry
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |