Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

rendevar 12-04-2007 19:08

srry double post ;<

Galdi 12-04-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1366116)
wylizujesz mu dupe w tym momecie, wiem jaki jest ten wasz ulubiony kisia, to jebany złodziej i pozer, głupote to zrobili starzy rodzac was...(ciebie i kisie)
Kisia-zastanawia mnie, ponoć jestes chłopczykiem, to czemu masz kobieca kzywe ;O hmmm czyzby ludzie cie mylili z kobieta yyy dziewczynka(pasztetem) ;]
co do starych to ciebie zrobił brat ze stara ;<

Zamknij morde kurwa, jestes pojebanym idiota~!!!!1111111111 I zejdz z Kisi bo go nie znasz i huj ci do tego, on moze byc nawet smieciarzem, HUJ CI DO TEGO, patrz na siebie, s*******aj

rendevar 12-04-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1366143)
Zamknij morde kurwa, jestes pojebanym idiota~!!!!1111111111 I zejdz z Kisi bo go nie znasz i huj ci do tego, on moze byc nawet smieciarzem, HUJ CI DO TEGO, patrz na siebie, s*******aj

mam wiele powodów zeby mowic to co mowie wiec zamilcz, z ciebie tez byl pozer no i cie ukrucili ( zrookowany ;(;(;( ojej:baby: :baby: :baby: )

Meteon! 12-04-2007 19:41

Mogliby zamknac ten temat i tak nic tu o Iridii nie ma praktycznie...

Rubi 12-04-2007 20:58

oj

Czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze każdy ludek zaczynający grać w Tibie powinien przechodzić jakieś psychotesty, bo widze że niektórym tu "obecnym" zanikła całkowicie inteligencja, albo nigdy jej nie posiadali niestety. Moze powinniście iść na jakis spacerek poodychać świezym powietrzem, dotlenić pozostałe szare komórki, które jeszcze wam zostały a nie wyzywać się i jechac po sobie jakby Tibia była całym światem.
Ludzie to tylko gra!! 8o
Pozdro

ps. "Obecnym" czytaj jako C18 i rendevar

rendevar 12-04-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rubi (Post 1366357)
Czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze każdy ludek zaczynający grać w Tibie powinien przechodzić jakieś psychotesty, bo widze że niektórym tu "obecnym" zanikła całkowicie inteligencja, albo nigdy jej nie posiadali niestety. Moze powinniście iść na jakis spacerek poodychać świezym powietrzem, dotlenić pozostałe szare komórki, które jeszcze wam zostały a nie wyzywać się i jechac po sobie jakby Tibia była całym światem.
Ludzie to tylko gra!! 8o
Pozdro

ps. "Obecnym" czytaj jako C18 i rendevar

wiez mi ze w rl jestem spokojnym grzecznym(tylko przy rodzince:P) chłopcem
a w tibie juz niegram od HoHoooo, a kisie lubie bluzgac bo z niego jest kawał huja i złodzieja... sam sie o tym przekonałem...-150k :< pozdro yama i jeb sie jeszcze raz ;]

Ps. to ze kogos bluzgam na forum, to nie znaczy ze dalej gram w tibie ><

PS2. przepraszam moderatorow tego forum itd za moje przeklenstwa, lecz nie moge tak bezsłownie patrzec na to jak "CI" ludzie uwazaja kogos za swietnego kumpla, a normalnie to on jest złodziejem, pozerem itd... moze tak go lubicie... Bo jestescie tacy jak on?! fałszywi i zakłamani we własnym swiecie ;<?!!?!?!?111

Mysle ze nie dostałem bana za moje wyrazanie emocji bo ci modowie ktorzy graja na iridi sadza podobnie o naszym "koledze, kisi"

pzdro 4 ;* ;Massior'ek,Pimol'ek,Adedin'ek,Fresh'asty,Kielek :)), i reszta old friendow z iridi ;))

PS x; jesli chodzi o iridie, to kompletnie nie wiem co sie tam dzieje bo... NIE GRAM =]]

Kisia 12-04-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1366438)
wiez mi ze w rl jestem spokojnym grzecznym(tylko przy rodzince:P) chłopcem
a w tibie juz niegram od HoHoooo, a kisie lubie bluzgac bo z niego jest kawał huja i złodzieja... sam sie o tym przekonałem...-150k :< pozdro yama i jeb sie jeszcze raz ;]

:*:*:*:*:*:*
mam sie ustawiac z toba w twoim miescie? pff. Jestes kozak ustawmy sie w neutralnym miescie =)
Nie mow o mojej rodzinie ani o mnie jaki jestem w rl jak nie znasz mnie ani troche, smieciu.

Bez~ 12-04-2007 21:46

@rendevar

jak sam stwierdziles ,ze nie garsz juz w Tibie tyle czasu to po co wastujesz czas na gadanie glupot na forum?:|

<?>

Meteon! 12-04-2007 21:48

Zesracie sie, a nie spotkacie :D
Zaden z Was tak naprawde nie chce sie spotkac, tylko takie marne gadanie...

Kisia 12-04-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1366472)
Zesracie sie, a nie spotkacie :D
Zaden z Was tak naprawde nie chce sie spotkac, tylko takie marne gadanie...

nie jestem takim typem czlowieka jak rendevar jak ma frajer problem to mozemy go wyjasnic

rendevar 12-04-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1366447)
mam sie ustawiac z toba w twoim miescie? pff. Jestes kozak ustawmy sie w neutralnym miescie =)
Nie mow o mojej rodzinie ani o mnie jaki jestem w rl jak nie znasz mnie ani troche, smieciu.

nie powiedzialem ze jestem kozakiem :baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1366474)
nie jestem takim typem czlowieka jak rendevar jak ma frajer problem to mozemy go wyjasnic

Kto jest frajerem ten co kradnie i huj ainnych, czy ten co mowi prawde innym o tym kims?? pomysl jaki jestes, 0000000000000000

Rubi 12-04-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1366438)
a w tibie juz niegram od HoHoooo,

Ps. to ze kogos bluzgam na forum, to nie znaczy ze dalej gram w tibie ><

PS x; jesli chodzi o iridie, to kompletnie nie wiem co sie tam dzieje bo... NIE GRAM =]]

Więc skoro nie grasz to w jakim celu wypowiadasz się na forum? Jesli masz ochote "porandkowac" z Kisią to weź sobie jego numer tel, lub gg lub maila i koresponduj sobie z nim do woli i uwierz mi wszyscy uzytkownicy tego forum jak i moderatorzy będą Ci bardzo wdzięczni, że oszczędzisz im czasu na czytanie Twoich zbytecznych postów.;)
Pozdro

Kisia 12-04-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1366477)
nie powiedzialem ze jestem kozakiem :baby:

Kto jest frajerem ten co kradnie i huj ainnych, czy ten co mowi prawde innym o tym kims?? pomysl jaki jestes, 0000000000000000

Gowno wiesz jaki jestem i myslisz ze mowisz prawde?
jak ja jestem zerem to czym ty jestes jeba*y pomiocie

Anum 12-04-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1366447)

Jak chcesz to cię mogę przenocować :P. Tylko wiesz… ja movie będę kręcił z waszego pojedynku :).

Kisia 12-04-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 1366507)
Jak chcesz to cię mogę przenocować :P. Tylko wiesz… ja movie będę kręcił z waszego pojedynku :).

Ty palo to miales lesniczówke skolowac w szczecinku xDD
Jechac pare setek kilosow zeby oklepac typa? nee. Jest chojrak niech przyjedzie do innego miasta.

rendevar 12-04-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1366527)
Ty palo to miales lesniczówke skolowac w szczecinku xDD
Jechac pare setek kilosow zeby oklepac typa? nee. Jest chojrak niech przyjedzie do innego miasta.

oklepac?? coz za pewnosc siebie ;) lecz ona by ci nie pomogla a teraz bede kozakiem i ci powiem ze w moim miescie to ziomki by cie jak gowno rozjebaly.

papa ;*

Kisia 12-04-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1366563)
oklepac?? coz za pewnosc siebie ;) lecz ona by ci nie pomogla a teraz bede kozakiem i ci powiem ze w moim miescie to ziomki by cie jak gowno rozjebaly.

papa ;*

i co myslisz ze przyjade do twojego miasta zebys ty zebral ekipa (bo tylko wtedy jestes mocny) i mnie stukl? pff.
ostatni raz pisze ze jak chcesz wyskoczyc ustawmy sie w neutralnym miescie.
nie ma sensu smiecenie tego forum wiecej nie odpowiem na twoje posty chcesz to napisz mi nr gg na privie.

Rzolniez 12-04-2007 22:45

...

Powiem wam Tak... Na danubi nie wazne bylo jakiego polaka leje szwed czy to twoj wrog czy kolega POMAGALES BO HONOR SIE LICZY !
WKONCU POLAKIEM JESTES NIE ??!!
ZBLUZGASZ TEN POST ? TO OZNACZA ZE KURWA MASZ NAJEBANE WE ŁBIE !!

TU BEDZIE TO SAMO CO NA ALL SWIATACH SZWEDZI WAS WYJEBIA Z SERVA A WY SIE KURWA KLOCICE NA FORUM JA PIERDOLE POMYSLCIE WKONCU !!
NIE ROBICIE TEGO DLA SIEBIE TYLKO DLA ALL POLAKOW NIE ?!!

SZANUJE TYCH KTORZY WALCZYC WALCZYLI I WALCZYC CHCA ! ALE TYM CO SIE SPRZEDALI HUJ W DUPE ! NARA

Kisia 12-04-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1366605)
...

Powiem wam Tak... Na danubi nie wazne bylo jakiego polaka leje szwed czy to twoj wrog czy kolega POMAGALES BO HONOR SIE LICZY !

TU BEDZIE TO SAMO CO NA ALL SWIATACH SZWEDZI WAS WYJEBIA Z SERVA A WY SIE KURWA KLOCICE NA FORUM JA PIERDOLE POMYSLCIE WKONCU !!

SZANUJE TYCH KTORZY WALCZYC WALCZYLI I WALCZYC CHCA ! ALE TYM CO SIE SPRZEDALI HUJ W DUPE ! NARA

ale ale...spokojnie :):)
Wszystko da sie zrobic, trzeba tylko czasu :)

Hatebreeder 12-04-2007 22:52

Cytuj:

...

Poniekąd masz racje , ale barany pokroju Kisi, Naro czy Bezucha rujnują wszystko - niedawno o exp limit się kłucili 'bo kash przekraczał to bezuch tez chciał etc' Iridia to server stracony, czy Ci sie to podoba czy nie.

a btw CAPSLOCKTEAM WIDZIANI LEPIEJ - WIDZENI WIĘKSI?

@Horm Lagax
Startujesz jak skończony frajer, honor (pojęcie moralne;o) nie przewiduje takiego wyjscia jak zastawianie sie kumplami jesli juz zgrywasz kozaka - rob to z klasą, jak Phoenix:)

@Kisia~
Cytuj:

Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?

rendevar 12-04-2007 23:57

co do sprzedanie dupy to juz nie chce mowic kto siedzial w arc dlugi okres czasu...

Bez~ 13-04-2007 00:02

omfg nie pojmuje tego jak mozecie sie wypowiadac nabki jak wy nic nei osiagneliscie w tej grze,wasz max lvl to byl 60 a sie wozicie chodzbyscie nie wiem jakimi prO byliscie,pokazcie pierw cos a potem obgadujcie innych, umiecie tylko bezsensownie gadac ,zal

Jinikao 13-04-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1366777)
omfg nie pojmuje tego jak mozecie sie wypowiadac nabki jak wy nic nei osiagneliscie w tej grze,wasz max lvl to byl 60 a sie wozicie chodzbyscie nie wiem jakimi prO byliscie,pokazcie pierw cos a potem obgadujcie innych, umiecie tylko bezsensownie gadac ,zal

Dobrze gada!!! Polać mu!!

Rastafarians 13-04-2007 01:00

Cytuj:

...

hmmmm........

Trai'ler 13-04-2007 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1366574)
ustawmy sie w neutralnym miescie

Bydgosz plax , BYDGOSZCZ plax

Btw , czy ktoś dzisiaj złapał fajnego laga/freeza z 20 sekund koło południa ;> , bo już gadałem z paroma osobami które poleciały na expie , dzięki kochanym lagom <3

Bandzioch 13-04-2007 02:08

"Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" <- tego nie mogli wymyslic polacy :(

rendevar 13-04-2007 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1366777)

ŁaaaŁ bo ja poprostu nie jestem az tak pojebany zeby grac po kilka godzin na dzien w tibie, a ty niby skad masz 147 lvl !?:baby: :baby: :baby:
wg ciebie osoba ktora nie ma +100 lvla to nie moze sie wypowiadac??
BuhahuUHahuAUHaHU bez jestes...KRETYNEm ;]

00 szacunku dla was moi mili ;*

Bez~ 13-04-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1367057)
ŁaaaŁ bo ja poprostu nie jestem az tak pojebany zeby grac po kilka godzin na dzien w tibie, a ty niby skad masz 147 lvl !?:baby: :baby: :baby:
wg ciebie osoba ktora nie ma +100 lvla to nie moze sie wypowiadac??
BuhahuUHahuAUHaHU bez jestes...KRETYNEm ;]

00 szacunku dla was moi mili ;*

Mysle,ze ty jestes bardziej pojebany :< skoro mowisz ze ja taki jestem bo spedzam tyle czasu na exp=\ no ale wiadomo masz racje lepiej caly dzien siedziec na forum tibia.plA i jeszcze jedno jak mozesz obgadywac innych jak ty jestes tylko jakims nubem a twoja gadka gowno sie liczy,nie wypowiadaj sie prosze bo nie dorosles do tego:<

zaloz moze temat na forum 'tylko dla nabow z 40 lvlami ' i tam sie wypowiadaj ok?moze znajdziesz grupe przyjaciol ktorych bedziesz mogl obgadywac :((

Hatebreeder 13-04-2007 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1367093)
Mysle,ze ty jestes bardziej pojebany :< skoro mowisz ze ja taki jestem bo spedzam tyle czasu na exp=\ no ale wiadomo masz racje lepiej caly dzien siedziec na forum tibia.plA i jeszcze jedno jak mozesz obgadywac innych jak ty jestes tylko jakims nubem a twoja gadka gowno sie liczy,nie wypowiadaj sie prosze bo nie dorosles do tego:<

zaloz moze temat na forum 'tylko dla nabow z 40 lvlami ' i tam sie wypowiadaj ok?moze znajdziesz grupe przyjaciol ktorych bedziesz mogl obgadywac :((

Bezuchu drogi, zanim grałem Phoenixem miałem 85 eka na Galanie, a jeszcze wczesniej 120rp więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 145~~ lv ?

To w takim razie jesteś jeszcze żałośniejszy niż Naro Frejer

Kwestią dni jest wojna, obiecuje ci ze dostaniesz po pizdzie

@yama
Jaką dwulicową kurwą jesteś udowodniłeś nie tak dawno temu
chodzi o sprawe z Zimnem~

bye.

Bandzioch 13-04-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1367116)
Bezuchu drogi, zanim grałem Phoenixem miałem 85 eka na Galanie, a jeszcze wczesniej 120rp więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 145~~ lv ?

Phenixuhu drogi, zanim grałem moim (20 palkiem) miałem 150ek , 150 ms , 137 rp , 167 ek, 182 rp na Galanie a jeszcze wczesniej 200ms więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 0~~ lv ?

Skoro na iridi nie udalo ci sie przekroczyc 60, czy tam 70 8o , to jestes bardzo wiarygodny w tym co mowisz :) poor kiddo.

Ale to przeciez marzenia 3maja nas przy zyciu :*

Hatebreeder 13-04-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1367128)
Phenixuhu drogi, zanim grałem moim (20 palkiem) miałem 150ek , 150 ms , 137 rp , 167 ek, 182 rp na Galanie a jeszcze wczesniej 200ms więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 0~~ lv ?

Skoro na iridi nie udalo ci sie przekroczyc 60, czy tam 70 8o , to jestes bardzo wiarygodny w tym co mowisz :) poor kiddo.

Ale to przeciez marzenia 3maja nas przy zyciu :*

Nie przekroczyłem bo acc sprzedałem Zyrexowi montanie, na Galanie gra jeszcze wiele osob ktore pamietaja mnie, Aklodaha - przykładowo zapytaj Catrishie, Aylithe etc

Pierdoli mnie co sobie myślisz, daj nick to pogadamy inaczej :>

Bez~ 13-04-2007 15:40

phoeniksie vascie niezle GZ ale kity to wciskaj kumplom na podworku :)

Bandzioch 13-04-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1367152)
Pierdoli mnie co sobie myślisz, daj nick to pogadamy inaczej :>

Najpierw dam Ci nick, potem bedziesz błagał o adres, potem bedziesz chcial sie ustawic w neutralnym terenie, wiec wiesz co??
Moge Ci jedynie nadstawic dupy, zebys mnie w nia pocałował. :kon:

@Bezok - na podworku w piaskownicy... piaskownicy ;)

Kisia 13-04-2007 18:19

Najlepszego Naro :)

IridiaCarlinPk 13-04-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1367093)

Nie zaprzeczysz ze spedzales duzo czasu na expie jak jeszcze nie mailes exp limita bo zwykly koles 1kk+ expa dziennie nie robi:}
a kazdy kto ma maly lv to jest nubem bo niby forum dla nobów na 40lvlu?:(
paluszki i tak Ci postawie:D

Happy B-Day Naro jak masz dzis urodziny:P

Kiełek 13-04-2007 19:14

Ojej! Co tu się porobiło! Ja staram się nie wdrażać w konflikty, a w Tibie nie gram.
Powód: You were downgraded from Level 51 to Level 14. -.- Bye!

Jinikao 13-04-2007 19:49

Firenze xalin mewtu i jin bsax padli

Kisia 13-04-2007 19:51

ale ale,co sie staooooo;(

dobra robota <33

kulka1991 13-04-2007 19:53

xaliin nie padl, ale doszlo do massssakry

Jinikao 13-04-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1367597)
ale ale,co sie staooooo;(

dobra robota <33

Maciek Macius??? :) Jakies filmy ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.