![]() |
|
Gratulacje złodzieje ale dawaj ssy a nie chwalisz sie kogo okradleś bo to żałosne... tak jak i twoje zdjęcia z RL <żal>:baby:
|
tez bys cos dal z wybotowanego chara =]?
|
@acheloos?
ciebie też ojebałem :D http://img35.imageshack.us/img35/9892/alamdez.jpg ofc bomba robi poi za free _/ |
proste bo bomba to nie tod ze musi placic albo empcia co nawet nie zrobi xd
|
botowal moj kuzyn bo jakis czas gral moim kontem ja nie stawialem bota nigdy. dark ojebales wlasnie mojego kuzyna a nie mnie... jestem pierwszym ownerem tego konta i gram uczciwie. ciebie empela nawet nie kojarze widocznie jestes zwyklym pionkiem. szkoda ze ojebaliscie tez mojego kolege vainne!!! widac ze jestescie z patologicznych rodzin X(
|
ej a chodzisz do psychiatry xd?
|
Pelota to byl nb i nawet nie mialem zamiaru go wtedy ubijac xd
Ale frag to frag ubilem go, a poza tym w chuj brazoli popadalo, bo przeciez z velderem lurowalismy ile wejdzie ze skutecznoscia zazwyczaj :) A powiedz mi, ile razy ty mi groziles ze mnie ujebiesz i ani razu nie przyszedles :D? Szadoł nie jestem zalamany po hacku xD Kazdy wie ze sie tym nawet nie przejalem i tak jak ktos tam powiedzial, poprostu wiedzialem kiedy skonczyc :P Ale jakbym chcial wrocic, to odrobilbym to dzieki kumplom ktorzy pomoga ktorych ty nie posiadasz, a nie tak jak peja, od razu by kazdego ojebal byle miec 32 pixelowe itemy ^^ |
@tadi
właśnie : Ale frag to frag ubilem go, a poza tym w chuj brazoli popadalo, bo przeciez z velderem lurowalismy ile wejdzie ze skutecznoscia zazwyczaj 0 konkretów 0 nicków nic :S sam jak grałeś to się jarałeś pixelami a teraz jesteś frajerem :D :D:D aż mi cie żal pajacu :baby: |
|
@Vatac
Nie ma to jak k legi na palku :> |
Cytuj:
a czemu jestem frajerem bo nie skapowalem, bo nie gram w tibie? xd szadol z dnia na dzien jestes glupszy ;* |
Cytuj:
PS. Szadou ma najlepsze pvp na calym non pvp |
@/\ idiota
piszesz z nb chara? @taddii oj jak ty jesteś dziwny poważnie :S tak tak wstydziłem a kto rano przed szkołą za*******ał na POH walić gsy? :) żałosne n zchodź z tematu daj nick kogo zabiłeś |
gz all ;]
nie warto debilom odp ... |
nie pamietam zeby byly jakies 200+
ale spytaj archisa, pepe, czy jaha jak s*******ali przed nami. Jah to nawet puscil pare kumpli na inq za free bo mu powiedzialem ze wpadne i mu teama zajebie jak ich nie wpusci ^^ |
@Taddi
szkoda twojej kalwy na shadowa on i tak nie zkimi o co kaman mysli ze jest pro evul graczem i mu all wolno bez sens. @Ten co pisal do Vatac to juz chyba jego sprawa jakie ma legi na palku?? |
@tadi
nasza gilldia do tej pory tez robi qesty za free :) all 80+ i nie tylko z gilldi zrobili poi za free teraz czekamy na inq :> i to nie ciebie sie bali tylko veldera moim zdaniem bo ty cipka jestes |
jobejt jak spier..... przed velderem i taddiim ciagle na poi dl to co masz na swoja obrone i exiva utamo vita only?a to ze taddii gral z tata to nic z velderem i tak jebali noobow pamietam kiedys prawie ubili jakiegos nooba co ue walil na poi dl i nie tylko bo paru tez padlo a wiec nie udzielaj sie ty jestes psychiczny tak jak i ta twoja 32 pixelowa gildia;d
|
ok empcia ogarni ;* pro teksty masz moja siostra takie wali majac10lat ;(?
|
To jeszcze ja cos napisze, bo i tak wszystko skasuja, jak jakis modek laskawie zajrzy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |
|