![]() |
|
Ciągnie mnie, żeby kupić choć jeden numer Otaku! :P Tylko kasy brak. :/ Jeszcze tylko se muszę przypomnieć, ile to draństwo kosztuje, i u dziadków coś może mi się uda wyciągnąć. :)
|
Cytuj:
|
Że co? Otaku 4.95 kosztuje. Może chodziło ci o arigato?
|
@up
Albo i jedno i drugie, nie wiem. :) Się zobaczy. ;) A dzisiaj już mi się nie chce oglądać niczego, więc dopiero jutro rano coś obejrzę. :) |
O ile dobrze pamiętam, to Otaku kosztuje 6.90 :P
|
Możliwe, że się pomyliłem. Czasem nawet mi, wbrew mniemaniu większości zdarzają się błędy ;-). No ale w każdym razie poniżej 10 zł.
@edit Fairy Tail 15- zajebiście im to wyszło. |
Jutro skończe Gemini of the Meteor bo utknąłem na bodajże 8 odcinku.
hmm... co potem? :P |
Cytuj:
Ouran [komedia] Ippatsu-juuden [ecchi] Umisho [ecchi] : p ? |
Cytuj:
A na dysku mam koło 600 gb nieobejrzanego anime. Jest w czym wybierać spokojnie :p |
Cytuj:
|
@up:
Jakbym dodał to co mam na DVD to mam ponad 1 tera. Ale nie bawi mnie coś takiego. Na kon bym pojechał wypocząć a nie się bawić w rozprowadzanie anime. |
Toradora! ukończone :D
Świetna seria, moje przewidywania się sprawdziły :P I nie ma co tu porównywać tego cuda do Green Green'a czy czegośtam. Po prostu - Nie ma pod jaką skalą. Tu się ważą znacznie poważniejsze motywy... Propo ecchi - Oglądnęłem sobie dzisiaj Kiss x Sis... Jeżeli ktoś szuka naprawdę hard ecchi, to gorąco polecam :D Swoją drogą, nie łączą ich więzy krwi, więc czemu nie :P |
D.GM jest zajebiste! No po prostu czegos takiego chcialem! ^^"
Nutka grozy i w dodatku egzorcysci w glownej roli. Ciekaw jestem jak bardzo sie rozni anime od mangi, ale jak narazie lektura prezentuje sie na dosc dobrym poziomie, szczegolnie ze bardzo wciaga przez tajemniczy klimat. Juz pochlonolem z 1/4 D.GM, a glowny bohater nadal jest mala zagadka, jesli chodzi o jego osobowosc (przypomina mi ciut Eda z FMA, niewiedziec czemu o.O). |
Tonagura skończona. :)
Takie sobie. Jako serię można zobaczyć, choć nie jest ona podstawowa i nie jest "Must watch". Zakończenie takie sobie, nic do tematu nie wnosi. |
Cytuj:
|
Kto chce obejzec to anime?
http://www.youtube.com/watch?v=r1fsVx5ZFgM |
Cytuj:
imo niewarte oglądania... |
Cytuj:
@edit Właśnie obejrzałem Ova K-ON'a! Ja chcę drugą serię jak najszybciej. Ja chce drugą serię!! ;) |
Cytuj:
|
@Kurokami
Nie sugerujcie się tym fragmentem, reszta już nie jest tak ciekawa. Po raz pierwszy od daaawna zgodzę się z Rayzą, seria nie jest warta oglądania. Nippah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |
|