![]() |
|
Cytuj:
W±tpię że odrobita te levele. Bo co przyjdziecie nowymi noobami to je "zapisujemy" i musicie ciagle nowe robic ;) Ale to kwestia czasu kiedy sie wam znudzi to błędne koło Pzdr Hytrus |
Cytuj:
|
@up
Dempah im obiecał ze wygraja i tak sie stanie. Wiec wez przestan tak mowic bo jeszcze uwierz± :D |
Cytuj:
Tu będzie podobnie. :o W sumie rozegrali kilka meczów, powiedzmy, że strzelili gola, ale co jak to gol ze spalonego :( No i te bany na 5k kont (dla Yeshilla to jak Karny w ostatniej minucie meczu) :p :p :p |
¦wietnie ujęt± riposta, ładnie yakky!
|
gowno.oni wygrali prolacks slaughtered woooooooopaach
|
nie wiem po co Hytry się na tym forum odzywasz jak i tak każdy ma cię za szmatę :/
wiem wiem a ja jestem nołnejmem @ty tam dół: odzywam się bo mojego chara przynajmniej za szmatę nie uważaj± :) |
jak wiesz, to na chuj sie odzywasz? ;d
|
ja pierdziele izi gajs !! :baby:
DAJCIE FILM NA YOUTUBE :( { tylko bez przekretow X-D } |
Filmik dajcie bo raczej co¶ się działo ;p
Gremar Feb 09 2009, 23:59:51 CET Killed at Level 288 by Maria Frezer and by Ivellios'Nailo Wedelk, Maria Freezer... Więcej nie chce mi się szukać. |
na YOUTUBE omggggggggggggg .rec moga miec wirusy :baby:
|
thx rester ale dobrze ze padles bo wykorzystalas moja niewiedze na temat wartosci dwarven helmeta! xd moglem miec softy i em pe aa ;/
|
Znajde wszystkich co maczali palce przy mej smierci xD <pif-paf>
A tak ogolnie mam w to wyjebane, wkoncu odrobie a oni nie ;) Pzdr |
:baby:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
09:51 Opi Fex: »co za zal
09:51 Opi Fex [156]: nom 09:51 Opi Fex: »nie mam potionow 09:51 Opi Fex [156]: to juz nie jest smieszne ;DD Nie ma takiego czegos 'szkoda chara' tylko blessy i dalej xD |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=Z5Wuybp40gE |
@ up nie potrafisz podchodzic do rzeczy z dystansem, tylko sie denerwujesz :D PS: /ignore 8o |
Co jak co, ale takie rzeczy to nawet w necie nie przejd± pedofilska wiewiórko...
:confused::confused::confused::confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |
|