![]() |
|
@up
zaraz Cie uspie .. http://s283.photobucket.com/albums/k...od-night/6.gif .. jak nie oddasz mego orzeszka :baby: !! |
Cytuj:
Jestem ciekawy czy Twoi znajomi wiedza ze ogladasz takie edukacyjne stronki. Może nie jeden pedofil od tego zaczynał. -może ciebie to bawi, -może u Ciebie w gimnazjum teraz moda na pedro-miśka/wiewiórke (h*j co to jest) i na siłe chcesz narzucic swoj "trend" innym -a może jestes nowym typem forum-trola który opracowal nowa metode żeby ludzi niszczyc psychicznie Pedofili mowimy nie Jeżeli bys mi odpisywał chociaż tego nie chce to napisz "mondra" riposte chociaż raz a nie o orzeszkach pier***isz jak Veltaxiowi. |
Cytuj:
-bawi -tak i tak -:faceoff: Pedofilom mowimy nie! X( Idiotom mowimy nie! X( a i wrzuc na luz 8o edit: dobra nikt jeszcze nie zalapal - PedroBear X-DDD |
Wrzuce na looz jak modkiem zostane.
Napisz mi gdzie moge dac Ci ignora i to zrobie @down Dzieki dzidzia2 GL and HF <papa> |
|
No na początku mnie to troche bawilo dopoty dopoki nie bylo jakiejs dosadnej tresci pedofilskiej bez przesady,
z takich rzeczy sie smiac nie mozna np pomysl co czuja rodzice ktorzy sie dowiedzieli, ze ich dziecko bylo wykorzystywane przez jakiegos pier.dolonego maniaka. |
Cytuj:
co do nich to wy - ka - stro - wac i wrzucic gnojow do wiezienia, jednej celi z gwalcicielami - pewno czulby sie swojsko X-DDDD tyle w tym temacie :baby: i cos dzieje sie tam na WASZEJ furorce ? :kat: |
http://img262.imageshack.us/img262/3166/96704181bw7.jpg
I tak oto dowiedzieliśmy się jakimi ludźmi są xespoz oraz jego brat fishkela. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
loool X-DDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
uff odrazu lepiej :D |
:( .................
|
na tibiade czasem daja dobre zdjecia
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
a mam takie pytanie, czy przypadkiem taki pewien pan 150+ z Berylii nie przybyl wspomagac death rose? :baby:
|
Dempah style..
Gremar usnoł to na defa tak s p i e r d a l a l i ze nawet po lodzie sie nie slizgali..Dempah defense style o// CHICKEN?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
~Rudowaty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |
|