![]() |
|
#Up
Powies sie ; | #Topic Zeby nie bylo ze spamuje: 62 rp 80/61 Ma ktos pomysl na SZYYBKI a nawet BARDZO SZYBKI exp? Kasa nie ma znaczenia, chodzi mi o jak najwiekszy exp. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Master Sorcerer (pacc oczywiście) 42 lvl 38 mlvl
HOTM, BOE, BLegs, FCape, BOH, WOI Co oprócz tombów -2?? |
Witam.
Mam problem gdzie expić 74 sorcerer mlvl 52 eq słabe niestety po hacku ;/ Wszystko oprócz d lair i poh i najlepiej chce wyjść na + bądź 0 |
Cytuj:
|
Pomoże ktoś ? Zapomniałem dodać ,że chciał bym wychodzić na + każdej wyprawy , ewentualnie jak by był jakiś super exp to może być na 0 :baby:
|
Cytuj:
|
63 ek 80/79. Gdzie dobrze poexpic?:p Żółwie odpadają bo juz mam ich dosyć, piraty na nargor (zawsze pełno ludzi). Moze barbariany duży camp? Jaki tam exp? Albo może macie jakieś inne propozycje? :) Prosze o pomoc.;)
|
@UP
Może jakiś d-lair dla expa? A jeśli zabraknie kasy to na mintw lootbaga robić. @Topic: 40lvl Paladyn skills 67/xx eq: dajmy na to że p-set, bez boh. FACC ... Chodzi mi o szybki exp w granicach 35-40k/h |
Cytuj:
62 rp 80/61 czekam na nowe propozycje :D Kasa nie gra roli wazne zeby byl exp. |
Cytuj:
|
A więc chodzi o to że niemam pojęcia gdzie będzie dobry exp dla mojego palka na faccu. Gora cyckow ciagle zajeta poh tak samo a w guardy zadko trafiam. To jest server nonpvp wiec bez pk.
Info o moim charze: http://img20.imageshack.us/img20/5858/pallek.png Czekam na szybką odpowiedź ;) |
Witam.
Mam problem gdzie expić 74 sorcerer mlvl 52 eq słabe niestety po hacku ;/ Wszystko oprócz d lair i poh i najlepiej chce wyjść na + bądź 0 Niechce tam expić bo cały czas zajęte. Prosze o odp. :] |
0123456789
|
0123456789
|
Pomoże mi ktoś w końcu ? Byłem pierwszy a jeszcze nie usłyszałem odpowiedzi ;(
|
0123456789
|
Pomoc
Mam 20 lvl pall skille 56/33 eq steel helmet noble armor p legi i dragon shield. nie wiem gdzie expic. Help
|
Jak widzie takie skille to mnie krew zalewa... no ale cóż twoje skille - twoja sprawa. Polecam fibule Mount Sternum, no i kopalnie (soldiery)
|
0123456789
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |
|