![]() |
|
@taddii
Ja wiem jak sie wabisz "Reksio" Stary cie wola "Hoc tu maly skur*****" A Reksio posluszny piesek Zapier**** EHeueheuheeu Gl w Aportowaniu Teddii "Hau Hau Hau Hau" Wyżuc te blanty psy jada "Hau Hau " Psy jada "Hau Hau" |
Cytuj:
ale mnie z kims pomyliles ;d ;* tibiofile dupiliscie kiedys jakas dziolche? czy wciaz czekacie na pierwsze wytryski? xd bo zachowujecie sie jak to powiedzial kiedys mishia, jak prawiczkowate skurwysyny :) |
O korwa dawno mnie na tym gownie nie bylo, ale ten sam zjebany klimat :>
|
|
@taddii
popatrz grałeś w tibię nie pisałeś na to że ooo 32 pixele pojebana gra grałeś w nią jak debil także :) a po haku kiedy zapewne popłakałeś się z żalu i chciałeś pokazać jaki jesteś hero i wyzywasz że 32 pixele itp każdy kto w to gra to maniak i no-life kurwa koleś odpierdol się i nie pisz że każdy kto w to gra to frajer. W opisie masz że grałeś ku pamięci Sainta a gadałem z nim on ciebie wogóle nie zna :D jesteś jakiś chory lecz się kreujesz się na jakiegoś pro lifera ale naprawdę jesteś ciota :D mówisz na Peje że haknie nas itp a popatrz na siebie właśnie kumpel z którym ,, zabijałeś '' cię haknoł :) szkoda mi ciebie szukam w archiwum na gg jak pokazałeś mi film na którym jesteś i jakiś tam styl tańca , uprawiasz ' i zobaczy każdy kto jak wygląda bo ty jak szkielet :) i się nie wykręcaj że to nie ty bo sam się przyznałeś :) |
Ten sam glupi maniaczacy szadow co kiedys :<
|
Wydaje mi sie, czy w tym temacie zebrali sie wszyscy forumowi napinacze calego swiata? Kurwa dzieci, idzcie na dwor, do ludzi.
|
|
;)
|
|
Cytuj:
-no, płakałem po tym jak mnie hacknęli xd -Saint Legendary też mieszka w Lidzbarku czy tam liverpoolu?? :P Ja z nim zaczynalem gre na tym serwie, i spytaj czy pamieta woman pall a nie taddiiego botQ bo to ja :P -Wyzywałem że to są pojebane 32 pixelowe śmieci nawet jak grałem o.O możesz każdego spytać :P -trenuje melbourn shuffle - nick na youtubie kurak1992 i każdy może se na to patrzeć tylko zobacz na date dodania filmiku lojtku :P -szadoł ale ty zajebiście wyglądasz łysa pało :P ide grac w bale, potem u niej <33, a pod wieczor pewnie wyskocze na piwko z kumplami - a ty szadoł co bedziesz dzis robic caly dzien? :) http://www.youtube.com/watch?v=WwBlwSEbNMI |
All
Looknijcie lepiej temat Candi posty po wypowiedzi Shadowa ze da sie sprawdzac bossy na ng :D:baby:
|
@swoon pedałek w rl
a co nie da się? :) @taddii hahahah każdy widzi jak wyglądasz? żałosne raz byś zarobił w psyk od takiego swoona ( nawet ) i przywitałbyś się z ziemią :D no pytałem Sainta dalej nie pamięta :S? ofc wyzywałeś razem z starym? :D;( coś co tam trenujesz to jakieś gówno szkielecie nom wole na łyso wyglądać niż mieć tone włosów :) ofc do niej już czeka mama w łóżku napalona a kumple z chęcią spuszczą wodę z kija :D edit : http://www.youtube.com/watch?v=ejxlqlZEF6I <- to ty? xdddddddddddddddddddddddd |
@ no ten jak on ma no Shadow
Taddii przynajmiej ma jakies hobby i je rozwija nie to co ty tylko te pixelki zajechane szczeze lepiej miec dlugie wlosy niz kurwa lysa pale i ma ci pizgac po czole albo jak wolisz twojim malutkim muzdzku ktorego niemasz. @Taddii jezeli ty jestes Danioo to masz zajebiste wlosy dlugo je zapuszczales?? i dbaj o nie ale nie chowaj ich pod kapturem:D |
,,l,,
EHEUEHEEHEUEHUEHEUEHEUEHUEHEUEHEUHEUEHEUHEUEHEUEHE UEH Jahfe Gey GEY gey GeY GEY gEy |
Taddi ale ty masz huuuddde nogi (o.0)
|
Cytuj:
jezeli dla ciebie chlopak ktoremu podobaja ise dlugie wlosy jest geyem to powodzenia w dalszym zyciu . Takim postem jak napisales pokazujesz ze twoj iloraz inteligencji jest mniejszy od zera . Zal mi takich ludzi jak ty @Shadow a co ty masz do jego nog?? niekazdy jest taka gruba swinia jak ty wazne ze on sie czuje dobrze w swojim ciele i juz |
zolnierz idz lepiej poczesz konska kite na dworcu az tak lubisz perony xD?
http://img197.imageshack.us/img197/1895/700d.jpg |
:)
Ten filmik gdzie tak tanczy taddi to fajny ^^
co wy kuzwa macie do jego nog? ty szadol pewnie masz zapalki zamiast nog bo nic nie jesz,spisz 15min na klawiaturze i dalej noobisz... ile Ty dziennie redbuli wypijasz? 25?30? |
@taddi
Ziomek jesli to ty jestes na tym filmiku to szacunek wielki !!
zajebiscie tanczysz ;)) pzdr Taddi :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |
|