![]() |
|
Cytuj:
@down Hahahahaha, dobre :D |
@up
No, ale osiemnastka... :confused: @edit Zostawiam narazie Shakugan no Shana i ogladam raz jeszcze TTGL (Yooookoooo ;3). |
Cytuj:
|
a ja sciagam dante's inferno, moze byc ciekawe gdyz ten film jest tworcow takich anime jak ergo proxy, blood itd...
|
@Melancholy~ ep. 4
Heh, każda kolejna postać jest wysłannikiem kogo innego. :) Tylko ten Kyon jest normalny. :) |
aa nie wiem co ogladac ;/ mam 3 tytuly i nie wiem co wybrac, moze wy mi pomozecie ktore wybrac :
Gilgamesh, persona trinity soul, lub trinity blood |
Trinnity Blood jest całkiem dobre. Mimo że charakter głównego bohatera to kopia Vasha z Triguna, to serie ogląda się całkiem przyjemnie.
|
Przyszłość Naruciaka, wywiad z Kishimoto (najważniejsze info). Uwaga można uznać to za spoil :>
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
widze ze oprocz bleach to i o narutardzie sie zapomni jak do kwietnia tez maja fillahy
|
Ukryty tekst:
+ Polećcie, jakaś krotką komedie, bez romansów, ecchi i innych pierdół. |
komedia bez romansu, hmm nawet nie pamietam zebym cos takiego widzial, no ale ostatnia komedie czy tam romans ogladalem z rok temu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Co mi zastąpi Clannad'a? Coś w tym samym stylu. Kanon'a widziałem.
@down dzięki, lookne |
Air?
Nie ogladalem, ale slyszalem, ze tez cos w ten desen :P |
Cytuj:
|
Air to jedno z moich ulubionych anime. Sam nie wiem dlaczego, ale je lubie ;-).
Ponadto możesz oblookać solę. I efy ofc. |
Dorzuć jeszcze True tears, Myself; Yourself, ew. Toradora(ciut inne, ale w sumie też haremiak ;))
@up Sola? Chodzi o Hanbun no tsuki ga noboru sora? Tez warte polecenia, choc nie w klimacie clannada. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |
|