Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Otakuma 31-01-2010 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VibulZiom (Post 2727137)
Inaczej powinno być :P

"Synek, synek! Bo jak ja Cię pier****ę, to się tentaclami nakryjesz! Koniec imprezy!"

To nie jest temat do tego, żebyście się chwalili znajomością cytatów sław internetu ;)

@down
Hahahahaha, dobre :D

Pacz_knight 31-01-2010 17:13

@up
No, ale osiemnastka... :confused:

@edit
Zostawiam narazie Shakugan no Shana i ogladam raz jeszcze TTGL (Yooookoooo ;3).

Juzefek 31-01-2010 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2727217)
@up
No, ale osiemnastka... :confused:

@edit
Zostawiam narazie Shakugan no Shana i ogladam raz jeszcze TTGL (Yooookoooo ;3).

Na, ale Haruhi...

milano8 31-01-2010 21:38

a ja sciagam dante's inferno, moze byc ciekawe gdyz ten film jest tworcow takich anime jak ergo proxy, blood itd...

Grycan 01-02-2010 18:09

@Melancholy~ ep. 4

Heh, każda kolejna postać jest wysłannikiem kogo innego. :) Tylko ten Kyon jest normalny. :)

milano8 01-02-2010 19:27

aa nie wiem co ogladac ;/ mam 3 tytuly i nie wiem co wybrac, moze wy mi pomozecie ktore wybrac :
Gilgamesh, persona trinity soul, lub trinity blood

Nari 01-02-2010 19:51

Trinnity Blood jest całkiem dobre. Mimo że charakter głównego bohatera to kopia Vasha z Triguna, to serie ogląda się całkiem przyjemnie.

Pan i Wladca 01-02-2010 22:42

Przyszłość Naruciaka, wywiad z Kishimoto (najważniejsze info). Uwaga można uznać to za spoil :>

Ukryty tekst:

- Sakura zachowuje się trochę wyniośle względem Naruto. Będzie od teraz nieco ważniejszą postacią.
- Sasuke staje się coraz bardziej zły, jego walka z Naruto będzie prawdopodobnie ostatnim wydarzeniem w mandze.
- Naruto będzie walczył z Sasuke i jakimś cudem uda mu się go nawrócić.
- Jeśli Naruto zostanie Hokage, będzie to prawdopodobnie jedno z ostatnich wydarzeń mangi.
- Shikamaru prawdopodobnie skończy jak jego ojciec.
- Naruto nie będzie miał nikogo, komu mógłby się zwierzyć więc najprawdopodobniej Shikamaru zostanie jego powiernikiem.
- Walka Sasuke z Danzo zadecyduje o jego dalszych losach (Sasuke). Kishimoto twierdzi, że będzie to coś wielkiego. Sakura naprawdę kocha Sasuke.
- rok 2010 będzie rokiem Kakashiego.

Cytuj:

Przez cały miesiąc dane nam będzie oglądać nowe odcinki. Niestety niedawno rozpoczęły się fillery. Jest szansa, że zostaną zakończone już w kwietniu, kiedy powinien pojawić się nowy opening i ending.

milano8 01-02-2010 23:15

widze ze oprocz bleach to i o narutardzie sie zapomni jak do kwietnia tez maja fillahy

MALLuś 02-02-2010 00:23

Ukryty tekst:
Cytuj:

W 2009 też miały być jakieś "zawirowania" z nim, a jedynie umarł, porozmawiał z ojcem i się wskrzesił ; d. Jeśli jednak serio ma coś się stać to: danzo ded, hokage kakasz, nic ciekawszego pewnie nie są w stanie wymyślić.

+ Polećcie, jakaś krotką komedie, bez romansów, ecchi i innych pierdół.

milano8 02-02-2010 02:03

komedia bez romansu, hmm nawet nie pamietam zebym cos takiego widzial, no ale ostatnia komedie czy tam romans ogladalem z rok temu?

Juzefek 02-02-2010 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MALLuś (Post 2727893)
Ukryty tekst:
W 2009 też miały być jakieś "zawirowania" z nim, a jedynie umarł, porozmawiał z ojcem i się wskrzesił ; d. Jeśli jednak serio ma coś się stać to: danzo ded, hokage kakasz, nic ciekawszego pewnie nie są w stanie wymyślić.

+ Polećcie, jakaś krotką komedie, bez romansów, ecchi i innych pierdół.

Seto no Hanayome 20-kilka odc.

Gangrel 02-02-2010 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2727856)
Przyszłość Naruciaka, wywiad z Kishimoto (najważniejsze info). Uwaga można uznać to za spoil :>

Ukryty tekst:

- Sakura zachowuje się trochę wyniośle względem Naruto. Będzie od teraz nieco ważniejszą postacią.
- Sasuke staje się coraz bardziej zły, jego walka z Naruto będzie prawdopodobnie ostatnim wydarzeniem w mandze.
- Naruto będzie walczył z Sasuke i jakimś cudem uda mu się go nawrócić.
- Jeśli Naruto zostanie Hokage, będzie to prawdopodobnie jedno z ostatnich wydarzeń mangi.
- Shikamaru prawdopodobnie skończy jak jego ojciec.
- Naruto nie będzie miał nikogo, komu mógłby się zwierzyć więc najprawdopodobniej Shikamaru zostanie jego powiernikiem.
- Walka Sasuke z Danzo zadecyduje o jego dalszych losach (Sasuke). Kishimoto twierdzi, że będzie to coś wielkiego. Sakura naprawdę kocha Sasuke.

Czyli większość spokojnie do przewidzenia. Co prawda tego tekstu z Shikamaru za bardzo nie rozumiem, ale anyway, Kishi raczej zaskakuje w szegółach(vide ostatni chapter), a nie w ogólnym kierunku w jakim toczy się fabuła.

Pacz_knight 02-02-2010 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MALLuś (Post 2727893)
Ukryty tekst:

Ukryty tekst:
Pewnie zobaczymy prawdziwa twarz Kakashiego!
^^"

Juzefek 02-02-2010 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2728039)
Ukryty tekst:
Pewnie zobaczymy prawdziwa twarz Kakashiego!
^^"

Ukryty tekst:
Chciałbyś :P

Pan i Wladca 02-02-2010 22:35

Co mi zastąpi Clannad'a? Coś w tym samym stylu. Kanon'a widziałem.

@down
dzięki, lookne

Tompior 02-02-2010 22:40

Air?
Nie ogladalem, ale slyszalem, ze tez cos w ten desen :P

Fenel 02-02-2010 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2728218)
Air?
Nie ogladalem, ale slyszalem, ze tez cos w ten desen :P

Jestem świerzo po Air, powiem tyle - ciekawie, jednak wzbudziłby większe uznanie gdybym obejrzał go przed Kanonem, co nie zmienia faktu, że też jest wielkim dziełem ;p .

Nari 03-02-2010 00:09

Air to jedno z moich ulubionych anime. Sam nie wiem dlaczego, ale je lubie ;-).
Ponadto możesz oblookać solę. I efy ofc.

Gangrel 03-02-2010 02:01

Dorzuć jeszcze True tears, Myself; Yourself, ew. Toradora(ciut inne, ale w sumie też haremiak ;))

@up

Sola? Chodzi o Hanbun no tsuki ga noboru sora? Tez warte polecenia, choc nie w klimacie clannada.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26.