![]() |
|
Ja biorę się n TTGL. Po 9 odc. seria na tyle mnie wciągnęła, że nawet ją dokończę ;]
O.0 ale szatańska strona :P |
mnie ttgl nie wciagnelo, po 2 odcinkach stwierdzilem ze yoko fajna, kreska fajna, mechy brzydkie, humor zly bo za duzo ;/
|
Cytuj:
|
@Haruhi ep. 6-8
Przy którymś z tych epizodów rotflnąłem o 540 stopni. Tylko już nie pamiętam przy którym. |
Cytuj:
|
@Naruto manga
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
No mam nadzieję, że naruto skończy się w przeciągu najbliższych 50-100 chapterów. Punkt kulminacyjny się nieuchronnie zbliża i jakiekolwiek próby jego przeciągania skończą się tragicznie dla mangi.
|
To Naruto w ogóle ma się skończyć? ;)
|
@up:
No raczej ma xD Panie i panowie czas na poważne ogłoszenie. W marcu tego roku (dokładnie 19) wraz z Grocixem lecimy do japonii na 16 dni ^^ Fotorelacja pojawi się na forum. Jak gro skombinuje kamerę to może videorelacja (fajnie by było). No to żem się pochwalił ^^ |
@up
A, to juz slyszalem. Zycze powodzenia i licze na jakis upominek w postaci kawaii figurki do mojej kolekcji (joke xd). @Naróto Ukryty tekst:
|
@Bleach 391
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Niezły agent z niego >.>
Nigdy mu żadnej tajemnicy nie powiem. On jest gorzej jak kobieta! |
@eerion
Tak, tak, a kto się ma do Ciebie w nocy przytulać? ;) Wiesz, "under Osaka sun"! |
Żebym ja cię nie przytulił.
Mój Grizzly Hug jest restekpowany w całym otoczeniu :D Żebyś nie musiał go poznawać ^^ |
Życzę miłej podróży Gro i Eerion. :)
@top W końcu muszę Melancholy skończyć, bo już się Ergo Proxy włączyć, bądź Chobits. :) |
@UP
Jak Ergo proxy obczaisz to daj znać co sądzisz ;d @Naruto shi~ dalej tam sa fillery? Bo skonczylem na odc 143... |
Da. I raczej troche tych fillerów będzie. A Ergo Proxy jest bardzo zacne, chodź zagmatwane koszmarnie.
|
Zwrócił ktoś uwagę którą strone mamy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |
|