![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I wszystko mi śmiga jak złoto ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Wygląda na to, że muszę się przenieść na "Online". |
Aegisub - Świetny program jeśli chodzi o suby... Używam go gdy mi się zlewają z hardsubami albo jest zły timing.
|
Też używam zamiast Aegisub ale nie działają mi tam polskie znaki co jest bardzo irytujące. (konieczność poprawiania wszystkiego w paincie) http://forums.animesuki.com/images/a...es/eyespin.gif
|
Jak nie działają? Jak działają. Mam SubEdit'a od dobrych 2-3 lat i nigdy nie napotkałem tego typu problemów. Może nie masz pobranych odpowiednich czcionek lub jest złe kodowanie napisów.
|
Cytuj:
Tutaj tylko pojawia sie pytanie - czy media player classic i media player classic - home cinema to to samo? :D |
Aszz... Tak to jest jak się pisze szybko. Miałem na myśli Aegisub, a nie SubEdita.
|
Tak a propos CCCP to po polsku ZSRR xD Już wiadomo czemu nie działa poprawnie ;p
|
Akurat tu się mylisz, bo działa świetnie.
|
Cytuj:
Odkryłeś największą tajemnicę internetu! @CCCP: Co do jego działania, to chyba nie można mieć zastrzeżeń. Cud, miód i orzeszki :D |
Anime z polskimi napisami? Fuj, ble, ohyda.
A poza tym KMP rządzi ;). |
Cytuj:
|
HA! Jeszcze 20% i mam całe 3 serie FMP na dysku. :) Jak ja się cieszę. :) I to jeszcze w świetnej rozdzielczości. B) Jeszcze raz dzięki Juzefek! :P
@top Mam nadzieję dzisiaj skończyć Haruhi, a jak nie dzisiaj, to jutro rano to się zrobi. ;) A później Ergo, Chobits i FMP. ^.^ @edit Chyba sobie kolejny dysk kupie o pojemności 1TB żeby na animce było. I inne filmy. ;) Bo mi dysku zaczyna brakować. :P |
A ja usuwam całą swoją kolekcję ^^. Napisy przekroczyły limit mojej cierpliwości. Robię formata, zachowam sobie tylko to czego nie obejrzałem i kilka z dobrą jakością, a wtedy zacznę wszystko od nowa. ;)
Cytuj:
|
TTGL po raz drugi obejzany. Epickie dzielo. ;)
Biore sie za dokonczenie Melancholy of Haruhi Suzumia, a nastepnie Shakugan no Shana. ;) |
Cytuj:
|
No jak nie działają polskie fonty? Bierzesz w Aegisub "Open with Charset" i wybierz styl kodowania czy cośtam...
Ja mam fddshow + mpc + vsfilter (Do napisów kontrolowania w MKV i ścieżek dźwiękowych) i wszystko lajt śmiga :p |
Czytam właśnie Tengen Toppa Gurren Lagan Guren Gakuenhen
O w mordeee Po prostu nie ogarniam. Teksty są przemordercze a Kamina jest mistrzem xD |
Cytuj:
dobry spin-off-story szkoda tylko ze taki krótki... |
FMP jest po prostu kocurskie <3 szkoda ze wczesniej nie zaczalem takiej uber serii. Choc ze jedyne co mnie denerwowalo to ten Gaul i jego immortality co bylo juz do zzygania, chyba z 3 razy go zabijaLi ...
Btw. ktora to 2 seria ? fumoffu czy second raid ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |
|