![]() |
|
Najpierw obejrzyj sobie fumoffu, potem 2nd raid
|
eerion dziwnie gada. Second raid jest w zasadzie druga czescia, a fumoffu! jest seria luznych, zabawnych historyjek nie zwiazanych z pozostalymi seriami, dlatego ja bym ogladal najpierw second raid ;)
|
Nie rozumiem co wy takiego widzicie w FMP. Obejrzałem 1 serie i stwierdziłem, że jest średnia. Było wprawdzie kilka fajnych momentów ale za mało, by nazwać to śmiesznym.. Dodatkowo ten super-hiper fajny mech i ciągłe powroty gaula doprowadzały mnie do szału. Bo ile razy można zmartwychwstać? Jezus = 1, Gaul = 4
|
A ja szczerze mówiąc polecam obejrzeć w takiej kolejności: 1, 2nd raid i fumoffu
|
stwierdzam juz po 4 epach ze TSR jest lepszy od 1 serii na 100%.. to jest wlasnie oro.. poki co polecam...
@edit phi, co za zakonczenie.. i to ma byc koniec serii?? wiadomo moze cos o nastepnej serii Fulmetal panic ? |
@Haruhi
Skończyłem to wreszcie. :) Zakończenie bardzo mnie zaskoczyło (pozytywnie). I chyba sobie drugą serię tego zobaczę, ale w późniejszym terminie. :) |
@Up
A w jakiej kolejności epy oglądałeś? Bo można oglądać na 2 sposoby. |
A opłaca się oglądać 2 serię Haruhi? Kiedyś ściągałem, chyba gdzieś się kurzy jeszcze na dysku.
|
Cytuj:
|
@Up
Co rozumiesz przez "dokładnie"? Skopiowane odcinki czy podobieństwo względem 1 serii? Pytam się, bo po obejrzeniu Shuffle Memories! żadne tego typu zabiegi już mnie nie zaskoczą (2 seria była 1, tylko leciutko zmienioną), a miałem zamiar w przyszłości się za to zabrać. |
7 praktycznie identycznych ze sobą epów :) Wydawca musiał mieć niezłe jajca żeby puścić to w TV. Mimo ogromnej miłości do Haruhi, ledwo przez nie przebrnąłem.
Nippah~! Corgar Frizz |
@FMP TSR
Gaul to mój mistrz. Best badass ever <33 Ogólnie cała seria rządzi. OVA z TSR bije na głowę nawet Fumoffu. |
Cytuj:
|
@Nari:
Przeczytaj sobie mangę FMP i FMP:Overload Z samych gagów z FMP można by drugie fumoffu zrobić :P |
Cytuj:
@DTB2 OVA No, wreszcie coś, co trzyma poziom pierwszej serii, a nawet się ponad nią wybija. |
@Naruto 482
Ukryty tekst:
@Bleach 392 Ukryty tekst:
|
@Ergo
Jak na razie pierwszy odcinek, ale już zapowiada się fajnie. Kreska fajna, udźwiękowienie też nie jest złe. Jakaś akcja tam jest (w pierwszym odcinku dwie pogonie, jeden strzał i nic więcej; mam nadzieję że coś więcej w kolejnych odcinkach będzie). Raczej nie będę żałował że się zabrałem za tą serię. B) |
Cytuj:
|
A mi się ergo nie spodobało.
@Naruto Nuda. @Bleach Ukryty tekst:
|
Cytuj:
S&W obejrzane, obie serie. Frrr! *płomień ponownie się rozpala* Anime to dla mnie to samo co Reiji Maigo dla Yujiego, tylko że trochę inaczej działa :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |
|