![]() |
|
KTO IDZIE W SOBOTE NA POI A W NIEDZIELE NA YALAHAR??
stan postaci wiem ze slaba postac ;/ http://img222.imageshack.us/img222/3937/104.png |
Cytuj:
a na yalahar może pójdę jeżeli będzie ^^ zajebisty medżik ;d \/: kormka suaby guacz on wiedział, że nie płaciłem i mnie nawet ubić nie próbował;d i w normalnym eq byłem ;d nom, hff i hellhoundy chujowe ;d prawie tam padłem, bo źle stałem xd |
Up@
kromka robi i poi i yalahar wiec zle nie bedzie jak cos m wale sie wezmie i w psecie ;/ boje sie hellhound i hff tylko ^^ magic chce 20 na 85 wbic |
Kto yalahar organizuje?? bo moze ja bym poszedl
|
Up@
tez kromka :D mial ktos kick bo jamialem i do gry nie moge sie wlogowac ;/ psize ze postac online a bilem witch axD |
Jam ide na POI kluest !
|
Cytuj:
Josef: jak bedziesz widziec tas'siora, to go wysmiej ode mnie, on bedzie raczej wiedzial o co chodzi ~~~~~~~~~~ Cytuj:
|
Up@
nie padlem ale zalogowac sie nie moge ? 17:46 Daniel of songo [101]: Mar 02 2009, 17:26:42 CET Died at Level 102 by a ghost |
Ja pierdole ... mass kicki -.-
Mar 02 2009, 17:26:42 CET Died at Level 102 by a ghost |
Izarex wyczyscil witche ja chce relgoac a tu off -.-
|
wtf ? Co sie dzieje ;/ ? Dawno czegos takiego nie bylo...
|
Nie ma levela bo dzis ciagle przerywac musialem potem te kicki :D wiem tod ziwne ze nie wbilem levela xD
ale kwest byl teraz banshe poi yalahar hota, jak zwykle wielke dzieki i szacun dla izarexa ze ma do mnie cierpliwosc :D http://img128.imageshack.us/img128/5796/105a.png |
Zycie nie pieści co okdrylem jak wrocilem do domku w darashi pierwsze co zobaczylem to puste pokoiki ktore okradl moj kumpel ktorego znalem od pol roku
nie wiem jak tu mozna ufac brazulom ni huja ale polak zeby okradl rozumiem jakis wari albo baran ale zeby ZATAR KNIGHT ?! :(((( |
ee tam nie płacz ;>
|
Cytuj:
|
.Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej
|
Cytuj:
Zanim kogoś oskarżysz, to się zastanów Pozapraszałeś swoich kolegów, a teraz każdy z nich zaraz po wlogowaniu pisze jakim to jestem złodziejem... Miło ... |
Buj All Heaven Blossom !!! Fast Msg Me !!
|
~~
co ty dziecko vari znow jakies problemy z niedotlenieniem mozgu ? masz jakas sprawe to wal do mnie a nie Jasio musi do mnie na gg pisac ze cos do mnie seplenisz
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |
|