![]() |
@UP
widze ze mam jeszcze paru kumpli :) Dzia ^ |
Clarr0r produkysz prestenz:
[CHAR]Panarok[/CHAR]'n'[CHAR]Clarr Sheny[/CHAR] VS [CHAR]Luna Arius[/CHAR] http://img442.imageshack.us/img442/882/lunkado1.jpg |
Gratz panowie up and zoabczcie sobie to
Mar 12 2008, 14:14:11 CET Killed at Level 51 by Anzay [GUILD]Wilyfobia[/GUILD] vs [GUILD]Wilyfobia[/GUILD]] Obstawiamy kto wygra? Bo ja mowie ze wygra Suprejt |
Trzeba przyznać że Anzay stworzył niezłą gildię.Nawet Fule Stefan się tam znalazł ;P
pozdr |
1. zauwazyles to jak zaczelismy wrzucac ssy z ich dedUwa :(
2. Fule stefan i reszta hlvli jest z 2 powodow : zabic disorder (ab'team) + zacytuje "spanish guys are so funny" 3. fule stefan wroci za 6 miesiecy z australii , kogos to obchodzi? nie? nas tak bo 1 kasztana mniej chociaz ze niemial pvp moglby nas trapnac. |
@2x up
Jej to, ze sa tam jacys h lvl nie znaczy, ze jest dobra. Gdyby byla dobra to nie ubijaliby wlasnych czlonkow (bo ten Luna Arius z ss jeszcze przed savem byl czlonkiem w-fobii, a nastepnie padl by anzay i wywalono go z gildii). |
No ale jedna z lepszych jest ta gildia ,nie obchodzi mnie to że siebie zabijają z gildii (to juz ich problem),ale pod wzgledem osob znajdujacych sie w niej stwierdzam iz ona jest niezła ;p
pozdr |
Cytuj:
Po prostu nie wyszlo i tyle naprawde nie masz sie o co wkurzac;) GL AGAIN |
wilyfobia dobra gildia? smiechhhh!!! polowa z ich czlownkow to asslikerzy ktorzy sa tylko pionkami w tej gildi! a dobra gildia to nie taka wedlug mnie ktora zabiaj swoich czlonkow tylko taka ktora trzyma sie zawsze razem w zlych i dobrych chwilach!
|
@ up
zauważ że napisałem pod względem postaci znajdujących się tam czyli mam na myśli lvl a to że się zabijają to już ich sprawa :) |
moim zdaniem tibia to nie tylko lvl eq czy skille, dla mnie liczy sie kolezenstwo zaufanie i pomoc tym ktorzy sa dla ciebie wporzadku bezwzgledu na konsekwencje , a polowa tej smiesznej gildi to...... szkoda gadac!
|
No ale weź przyznaj że pod względem lvli ta gildie jest w miarę dobra xD
Hiszpania tam rządzi :P Anzay z 3 miechy temu mial 55 lvl a teraz 84 hehe ;/ Gra 10 h na dzień i luz xD |
Cytuj:
Imponuje Cię tym, że w realu jest nikim? |
Nie wiem czy ty byś wbił w takim krótkim czasie tyle lvli :)
imponowac to tylko moze mi w wbijaniu lvla w niczym innym xD pozdr arlsen :P opłaca sie mieć na 6 lvlu pacca? :P |
Hernan
Cytuj:
nom coz, jest cos takiego jak hide account information... mysle ze masz odpowiedz a kim jest arlsen to mysle ze zostalo juz tutaj ujawnione O.o |
Cytuj:
|
????
18:56 You see Nobztrakt (Level 229). He is a master sorcerer. He is Trial of the Dark Mortalz. |
Hernan,był już temat "nabijanie bezsensownych postów" może go nie czytałes. Nie musisz na każdy post odp.
btw. pacca opłaca sie na każdym lvlu |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=105945&page=57 a jezeli chodzi o Nobza to widac, ze to jakis kolejny jego plan albo cos... jezeli sledzicie forum.t~.com to chyba to widac ;D pierwsze 150k + odrebny thread aby przeprosic za kradziez jakijs durnych g armorow... a potem cos takiego... nie sadze ze to jego dobra wola;/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |