Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Banditos 12-10-2007 21:40

@Up
ładnie powiedziane nic dodac nic ując

Lisu 12-10-2007 21:44

@up
Gadac kazdy moze, jeden lepiej, drugi troche gorzej -spiewa-

@film....
Niezly, aczkolwiek mogles pokazac wiecej fragow polakow, a nie na polakach ;p
btw... widzialem sie tam przez pol sekundy.... bede slawny!!:cup: ?

Massterralph 12-10-2007 21:59

Chyba o to chodzilo zeby jak najwiecej fragow bylo na Polakach pokazane,
ale jednoczesnie fragi na Szwedach tak by mozna bylo zauwazyc ze Polacy cos umieja

@ film
to tak jak Sienkiewicz troche ;)

PlacekZJagodami 12-10-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu (Post 1691891)
@up
Gadac kazdy moze, jeden lepiej, drugi troche gorzej -spiewa-

@film....
Niezly, aczkolwiek mogles pokazac wiecej fragow polakow, a nie na polakach ;p
btw... widzialem sie tam przez pol sekundy.... bede slawny!!:cup: ?

Przez takich jak on przegraliście ostatnie wojny.. :baby::baby::baby::baby: Sorry lisku, taka prawda.. ;(;( A w filmie właśnie o to chodziło żeby pokazać dedy polaków, i wpleść w to zręcznie nieliczne fragi dla Polaków..

Kuźwa, co było ostatnio?? W Thais ich ROZGROMILIŚCIE, taka prawda... A to że Firezne spieprzył sprawe... Nie możecie sie z nim teraz dogadać, chyba nie jest taki głupi i widzi co się dzieje (kolejny random Animy...), a w Peace Declaration było jasno powiedziane, Koniec z PA i Random PK. A tymczasem co? Właśnie GÓWNO, wy wolicie płacić za blessy i aole po dedach na tych szwedzkich mendach, ich trapach na Was dla 'funu', zamiast zebrać się w większą grupe i ich rozgromić.. Lepiej jest ginąć w glorii i chwale zabijając kilku przeciwników niż tak jak do tej pory za NIC...

Take care.

Lisu 12-10-2007 22:44

Glupio mi sie samemu bronic, ale....
chyba jednak mnie nie znasz za dobrze <lub wcale>;(

edit:
Bah... evek na prezydenta....
tu wali poematy, a na gg sie odezwac nie moze ;p

Btw.. eveka nie przegadasz ;p

Elevarm 12-10-2007 22:54

PlacekZJagodami, mówisz ładnie i mądrze, ale mówić o celu i działać żeby go osiągnąć, to dwie zupełne różne sprawy. Też mógłbym puścić przemówienie na 20 stron, ponoć nawet dobry w tym jestem. Aczkolwiek jestem zwolennikiem śmierci za sprawę i lubię wszystkie filmy, gdzie bohaterowie na końcu pięknie i wzruszająco oddają żywota za swoje idee (300 rox!), grając w Tibię skupił bym się na innych sprawach, które na celu miały by doprowadzenie do tego, aby to moi przeciwnicy mogli na końcu pięknie i wzruszająco, od Thais po Fibulę oddać swoje żywota na swoje idee, sprzeczne zresztą z moimi.

Ale jako że bez teamu to i Everanor na PoI zaliczy deduwe, to siedzę cicho.

TyranX 12-10-2007 22:54

Film bardzo patriotyczny ale fajny nawet motywujacy .
Mimo ze jestem emigrantem obudzilo sie we mnie troche patriotyzmu

PlacekZJagodami 12-10-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1692071)
PlacekZJagodami, mówisz ładnie i mądrze, ale mówić o celu i działać żeby go osiągnąć, to dwie zupełne różne sprawy. Też mógłbym puścić przemówienie na 20 stron, ponoć nawet dobry w tym jestem. Aczkolwiek jestem zwolennikiem śmierci za sprawę i lubię wszystkie filmy, gdzie bohaterowie na końcu pięknie i wzruszająco oddają żywota za swoje idee (300 rox!), grając w Tibię skupił bym się na innych sprawach, które na celu miały by doprowadzenie do tego, aby to moi przeciwnicy mogli na końcu pięknie i wzruszająco, od Thais po Fibulę oddać swoje żywota na swoje idee, sprzeczne zresztą z moimi.

hmm, apropos teamu.. Gdyby wszystkie 'polaczki' sie zebrały, wciągnely w to Zen, i pare innych osob, szanse by byly, i to naprawde duze.. Jak przegraja - znow zaplaca paymenty, ale popatrzcie ile jest do zyskania...

Pawel, piknie gadasz, piknie:p:p:p

Jinikao 12-10-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1692071)

Braveheart czy jaoks xD

Jinikao 12-10-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PlacekZJagodami (Post 1692107)
hmm, apropos teamu.. Gdyby wszystkie 'polaczki' sie zebrały, wciągnely w to Zen, i pare innych osob, szanse by byly, i to naprawde duze.. Jak przegraja - znow zaplaca paymenty, ale popatrzcie ile jest do zyskania...

Pawel, piknie gadasz, piknie:p:p:p

To znajdz tych polaczkow

Massterralph 12-10-2007 23:20

Nie slowa, lecz czyny daja pozytywne efekty. Mozna by zorganizowac akcje noob charami na ktoregos z Animy (lepiej nie mowic o tym zbyt glosno). Niech wiedza ze juz nie moga czuc sie bezpiecznie

Everanor niedlugo wybory, Twoja szansa nadchodzi

PlacekZJagodami 12-10-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1692147)
Nie slowa, lecz czyny daja pozytywne efekty. Mozna by zorganizowac akcje noob charami na ktoregos z Animy (lepiej nie mowic o tym zbyt glosno). Niech wiedza ze juz nie moga czuc sie bezpiecznie

Ja Wam tylko dałem radę, jako (w miarę...) doświadczony gracz... Jeżeli nie będzie się próbować, nic nie zdziałacie...

@Massterralph - głupi pomysł :| Po co atakować noobcharami, jak można przeprowadzić zręczny atak i po prostu, pójść ujebać dla 'funu' jakiegoś szweda, i wywołać wojne...

Powiem tak... I Wy, i Anima wie że wojna będzie, pozostaje to tylko kwestią czasu KIEDY... Ale im wcześniej ten moment nastąpi, tym lepiej..

P.s. podobała mi się postawa Dwadwy kiedy blokał vdl dla Mimma kiedy ten lał Viffarna(? jakoś tak ten nick był)... Mógł ich puścić, i nie zdedzić, ale został... Pokazał że ma jaja...

Miałem sen... (xD)
Kebab get trapped on desert quest.
Chealino, killed at 200 by Jurand Wyrocznia and Aureliuss.
Piękna akcja, Lordnazgul, Bezok, Miniek, Anas, Firenze i reszta w tle... =))))

Dreams(?)

Lisu 12-10-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PlacekZJagodami (Post 1692191)
Dreams(?)

Yeap....
-short-

Kiełek 13-10-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PlacekZJagodami (Post 1692191)
Ja Wam tylko dałem radę, jako (w miarę...) doświadczony gracz... Jeżeli nie będzie się próbować, nic nie zdziałacie...

@Massterralph - głupi pomysł :| Po co atakować noobcharami, jak można przeprowadzić zręczny atak i po prostu, pójść ujebać dla 'funu' jakiegoś szweda, i wywołać wojne...

Powiem tak... I Wy, i Anima wie że wojna będzie, pozostaje to tylko kwestią czasu KIEDY... Ale im wcześniej ten moment nastąpi, tym lepiej..

P.s. podobała mi się postawa Dwadwy kiedy blokał vdl dla Mimma kiedy ten lał Viffarna(? jakoś tak ten nick był)... Mógł ich puścić, i nie zdedzić, ale został... Pokazał że ma jaja...

Miałem sen... (xD)
Kebab get trapped on desert quest.
Chealino, killed at 200 by Jurand Wyrocznia and Aureliuss.
Piękna akcja, Lordnazgul, Bezok, Miniek, Anas, Firenze i reszta w tle... =))))

Dreams(?)

Dreams ofc, a ten desert to chyba dlatego, że obejrzałeś film z Arc vs. Merrie Melodies bodajże :D

Andain 13-10-2007 00:33

Sorry...

Sorry, ze od tematu Waszego odbiegam, ale czy natknoł sie ktoś kiedyś z Was na NCP - Veroth ?

Jezeli tak to prosze dac znac. Jezeli nie, to jak przy okazji gdzies ja/jego zobaczycie czy znajdziecie to dajce tez znac;p

Kiełek 13-10-2007 00:40

23:26 You see Danthorr (Level 81). He is a knight. He is Student of the Wu-Tang Academy.

Nie mówie nic - ALE LAMA Z TEGO NOWEGO OWNERA HAHAHA!

Pozdro 4 real Danthorr :p

Stonecutter 13-10-2007 11:42

Ja walczyć mogę do końca robiąc gnój srogi, a gdy nie będzie innej drogi to w nogi. Jednak zauważ, że zdarzenie
każde ma skutki poważne, więc na razie przyglądać się będę uważnie.

Adedin 13-10-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonecutter (Post 1692594)
Ja walczyć mogę do końca robiąc gnój srogi, a gdy nie będzie innej drogi to w nogi. Jednak zauważ, że zdarzenie
każde ma skutki poważne, więc na razie przyglądać się będę uważnie.

Patrząc na sytuację Polaków z Iridii, nie komentuję. Lecz Placek prawdę mówi, gdyby zebrać całą ekipę Polaków na iridii, którzy byliby gotowi walczyć(MAM NADZIEJĘ ŻE TACY SĄ NA TYM SERWIE) to wyszły by ładne akcje. Tymbardziej że mamy naprawdę dużo paladynów/ryców na stanie. Przed działaniem obmyślić plany i w ogóle. Jak co to myślę że ekipa Bongo Teamu zawsze pomoże ;D jak byśmy mieli szukać "przywódcę" który poprowadziłby akcje itd. to polecam mojego Kuzyna - Pimola! Uważam że jego pvp i myślenie nad akcją jest świetne. Potrafi dobrze rozegrać wszystko. Przynajmniej pokazuje nam to na Vent ;) Może i mam super mega mały lvl na Iridi, ale wkońcu szwedzi nas nie lubią(czyt. Bongo Teamu) więc my możemy zawsze zlurować jakiegoś Mendilla albo coś :D

btw. Chealino to kwestia czasu zjechania mu many i zniszczenia mu SSA. Bot nie zawsze pomaga jakby się mogło wydawać!

Wiem jedno. Jakby BT dostało w swoje ręce 80 palki/ryce to nie byłoby spokoju na Iridii ;)

Pozdrawiam

P.S.
Nie ma nikt nic do stracenia skoro i tak macie zamiar się poprzenosić na inne światy ;)

IridiaCarlinPk 13-10-2007 15:36

14:21 Undestor [30]: niemiecka swinia
14:22 Undestor [30]: w carlin
14:22 Undestor [30]: du bist schwein
laubau był HHAhAHAHAHAHhhA sryy HAHAHHAHAHAH

Stonecutter 13-10-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 1692977)
Patrząc na sytuację Polaków z Iridii, nie komentuję. Lecz Placek prawdę mówi, gdyby zebrać całą ekipę Polaków na iridii, którzy byliby gotowi walczyć(MAM NADZIEJĘ ŻE TACY SĄ NA TYM SERWIE) to wyszły by ładne akcje. Tymbardziej że mamy naprawdę dużo paladynów/ryców na stanie. Przed działaniem obmyślić plany i w ogóle. Jak co to myślę że ekipa Bongo Teamu zawsze pomoże ;D jak byśmy mieli szukać "przywódcę" który poprowadziłby akcje itd. to polecam mojego Kuzyna - Pimola! Uważam że jego pvp i myślenie nad akcją jest świetne. Potrafi dobrze rozegrać wszystko. Przynajmniej pokazuje nam to na Vent ;) Może i mam super mega mały lvl na Iridi, ale wkońcu szwedzi nas nie lubią(czyt. Bongo Teamu) więc my możemy zawsze zlurować jakiegoś Mendilla albo coś :D

btw. Chealino to kwestia czasu zjechania mu many i zniszczenia mu SSA. Bot nie zawsze pomaga jakby się mogło wydawać!

Wiem jedno. Jakby BT dostało w swoje ręce 80 palki/ryce to nie byłoby spokoju na Iridii ;)

Pozdrawiam

P.S.
Nie ma nikt nic do stracenia skoro i tak macie zamiar się poprzenosić na inne światy ;)

Bongo team jest zajebiste? Veremus na leadera?
To może Thorius zorganizuje PoI a Everanor na zmywak pójdzie, co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11.