![]() |
Cytuj:
Pozdro. |
Pffffffffffffff
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie zgadzam się z tobą, ponieważ dopóki wri będzie próbowało grać na elysii my sie nie podzielimy to ci mogę obiecać.
|
Nigdy nie wiesz co przyniesie przyszlosc, pozatym poza murzynem jest jeszcze dalitas, dagoto, fox, keto i reszta szwedow ktorzy tez maja od chuja siana...
Dobra nie ma co gdybac, czas pokaze co sie stanie ;p |
Cytuj:
|
jak na kazdym servie pvp co pare miesiacy jesli jest spokoj to wybucha nowa wojna.
a co do Animy, z tego co wiem to tam jest stala ekipa,przynajmniej tak slysze od leaderow :P xD oczywiscie jest grupa osob ktora zmienia strone co wojne, ale oni tak naprawde w gildii sie nie licza :P |
Cytuj:
Zawsze ktos musi byc na gorze i rozwiazywac problemy tych na dole W Valentines sa 4 osoby na gorze w tym jedna RETIRED A reszta jest traktowana na rownym poziomie(tak mi sie wydaje) Trudno jest traktowac tak samo 40 lvla jak 170 ale chyba nam to sie udaje znow zapomnialem zmienic konta /Elaro |
ekhm może taki mały offtop
wpadłem osttanio na kolesia [CHAR]Dark Druid Piter[/CHAR] i strasznie mnie to zaintrygowało xd czy to ten dark piter z Elysii? xd |
Cytuj:
hahahah wyczuwam lizanie dupy. btw podjac walke to zawsze i kazdy moze. A tu wyglada to inaczej. Przewaga lvl jest taka i pewnie dlugo w chuj taka pozostanie chyba ze valentynki dojebia po 160lvl w ciagu miecha, ale to i tak nie duzo im da. Obecnie korzystaja z sytuacji i dobrze robia, ale pozniej stwierdza tak czy siak ze tracili czas. Wri nie gra bo sa "wakacje" normalna sprawa, praca, wyjazdy, kursy i takie tam. Oni tak maja od 2 lat conajmniej w tym samym okresie. Widze ze ktos tu nie zna polityki naszej elysi ;/ |
jo wy sie nadajecie =P HAIL SIEJNIK
|
Cytuj:
Pisanie swoich pozorow to nie lizanie dupy (?) |
Cytuj:
A co oznacza pisanie swoich pozorow? :| |
Cytuj:
Czyżby jeden,- powiem po imieniu - Artur widział i czytał co pisze wyżej ?? Toral ty to chyba masz pamięć 10 minut wstecz no może 15 minut :baby: To że polityka V. jest taka a nie inna to wszyscy wiedzą a jeżeli zapytasz dlaczemu zmniłem zdanie to ci odpowiem: Firiux pomógł mi z grupką 3 innych osób pogonić kolesia który miał 66 lvl i kozaczył do all pod dp w thais. Co więcej nie zabili go lecz tylko pouczyli jak dobry nauczyciel hahah :D Ja nikomu nie liżę dupy bo nie mam po co a pocą to się nogi nocą i czasem pod pachami :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieki wielkie, na serio nie wiedzialem co mial elaro na mysli i na serio nie napisalem tego posta zeby wytknac brak sensu w ostatnim zdaniu posta enerisa, kretynie. |
Cytuj:
Nie wdaje się w dyskusje z chamstwem.. |
Cytuj:
ps. Elaro nie ma na imie Artur tylko Marcin :P Artur to Eneris ;) |
Ogólnie V tak nie pakerują, robią swoje i dość przyzwoicie, ale Adorables to porażka. Ciekaw jestem czemu jeszcze nie zostali obdarzeni huntami ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |