![]() |
Cytuj:
|
|
Opłakuję chara[*] ;( Idę się powiesić i żyleta na żyły. ;(
Że co? 8o Chyba jesteś śmieszny kolego. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Feel like owned? :> |
Cytuj:
22:39 Tiraul Yana [8]: ej ja nie moge mw rzucac 22:39 Tiraul Yana [8]: dajcie poty 22:39 Tiraul Yana [8]: bede potami rzucal haha! |
[CHAR]Pensive Jery[/CHAR]
Feb 13 2008, 20:53:47 CET Killed at Level 62 by Esde'aren Pytanie do Kafara.. tego fraga też liczymy? |
HardClan a Ty jak tam dziś, dalej nie wiedziałeś co gadaja po angielsku na vent ?
|
Cytuj:
|
@Pen~
I co z tego? Zaliczany jesteś jako supporter. :) Biegałeś z nim i padłeś. :) |
@Aphydioon
Tylko pokazałem Waszą 'taktykę' - to był cytat (nie widzisz tego Ktostam Ktos[24]: spamspamspam ?) :) |
KARA"MY"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! JA SIE CZUJE WYGRANY I PIERDOLE WASZE KOMENTARZEEEEEEEEEEE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
7 Fragów :( |
Cytuj:
|
@Czoka~
Możesz jeszcze raz host'nąć film? :) Bo limit tamtego linka został wyczerpany. :) |
Cytuj:
|
Frag na Pensive by sie liczyl ale bylo zaznaczone ,ze suporterow licza sie fragi od 70+ :) Juz dosc dawno temu ;)
|
@Lavio
No to czyli Tre***a tez liczymy ;D? Btw. skoro bawicie sie z kopengas to juz przynajmniej przestancie pierdolic na forum tibia.com o jakims pk rise czy cos takiego, bo zal dupe sciska ;DDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
2) Rise pkuje, Eternitas nie pkuje ;) |
Cytuj:
[CHAR]Zaft Durydd[/CHAR] Feb 13 2008, 21:29:05 CET Killed at Level 81 by Dark Dasol and by Banano'heck To ten jako supporter. @Tenshi Tre***... wypłacił się i biegał po ob i tylko zbierał looty :P |
limit 70+ wy sami sobie wprowadziliscie ,poniewaz zauwazyliscie ze za duzo 70- z waszej gildii padlo. Czyli frag na Xardas de'fire tez sie nie liczy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |