![]() |
Cytuj:
|
hahaha cwaniacy z deskami LOOOOOOOOOOL tak przyznaje sie dostalem jakies 4 ciosy w pysk ale moja babcia lepiej wali.....^.^ a jak zadzwonilem zeby wrocili to nie wrocili kurwa zal z zaskoczenia to sobie mozecie xDDDD
|
Tak dostałem jakieś 4 strzały w mordę + czymś w głowę i tylko mnie głowa zabolała:D Akurat czekałem na parę osób nie spodziewałem się was:D ale dlaczego nie wróciliście ^.^ a no tak baliście się^^ Możecie się cieszy proszę bardzo ale next time jak wpadniecie to wspomnijcie jakieś 2h wcześniej:D
Btw....I tak mnie nie powstrzymacie:D i tak pograne xDDDDDD Pozdrowienia z piekła:D Nic dodać nic ująć :) PS: piszcie sobie co chcecie jebie mnie to xDDD I powtarzam lejecie jak cioty tylko ta jakaś deska mnie zabolała:) Krewka nie poleciała więc pizdeczki^.^ było sie umówić to bym parę osób wziął i tyle:D:baby::baby::baby::baby: |
Wracam a tu mila niespodzianka.
Old owner goofy dostal rowniez wpierdol , tylko ze taki ze odddal chara ;DD @Bolter - Wreszcie pokazales kto jest najbardziej uzalezniony od tej gry i nie moze bez niej zyc.Zeby bic enemy na rl zeby sobie pograc uhahahahaha |
Eejjjj panowie ale jak bedziecie po wizza jechac to niewstepujcie do mnie oki ? no kill blz mi bliz mi friend hahaha :D
|
Mnie tez chca kill w rl :(
PS. BPN mi zbanowali ;( |
Cytuj:
Vajlum co sie tak tlumaczysz? :D :D aby kazdy znal tylko twoja wersje? Powiedziane, zrobione :p |
Nie deska tylko z kolana dostales cwaniaczku ; )) To czemu sie przewrociles odrazu na ziemie?:( i po co mamy czekac 10 minut? Az twoi koledzy przyjda i bedzie was 20 na nas 2? Wpadnijcie ekipa do wawy, zapraszamy. Przynajmniej pokazalismy ze umiemy dotrzymac slowa a nie to co 3/4 osob od was.
@ Wizz aka no lifer. Dostal za to ze wyzywal dziewczyne Kika i moja matke. |
to co chłopaki... teraz kierunek Łódź! :D :D :D
|
Cytuj:
|
^
^ Chyba Bochnia, @Czekal - nie ma to jak pro(low) post na tibia.com Jak sie moze wyjsc z pz tylko 1 min przed ss to tak jest XD @Seq - ciebie to rozjebia w pociagu za twarz ;D @kirshna aka nolife emeryt bo nie ma na pacc [Drings 10years old style] ye okz menz broz [/Drings 10years old style] |
Cytuj:
|
Tez nie widze potrzeby marnowania 90 zl/140k na stanie w depot xD
|
Cytuj:
|
Jaki noob kurwa Vilumek, ty kurwa jestes retard ja pierdole.
Dosta³eœ wpierdol i tyle nie broñ sie kurwa ciota |
Cytuj:
Wizz nie boj sie, ty w pizde nie dostaniesz bo nie wychodzisz z domu |
Cytuj:
|
O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
O wiele czesciej?Chyba na nob charze. A bany mam w pizdzie tak samo jak chara. I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D I kirshna nie dziwie sie ze wolisz wyjsc na rl bo nawet sie zalogowac nie mozecie xd Jak chcesz to rob z siebie dziecko ulicy ktore spedza 17h z siomkami przy tanim winie xD Date - jak wymyslisz cos nowego to wroc na forum |
uahuahuaheu wizz cwaniaka grasz bo mieszkasz huj wie gdzie i kurwa z domu nawet nie wychodzisz :D
|
""Wizz nie boj sie, ty w pizde nie dostaniesz bo nie wychodzisz z domu"""
oooohhhhhhhhhhh .... uspokoiles mnie ... XDDD a tak naprawde to kgto mu wkoncu najebal bo kika tam podobno niebylo;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |