![]() |
Gdzie expic??
Niedawno kupiłem 41 sorka ze skillami 25/20 mlvlem 51 i eq Crusader Hełm, Golden Armor, Bright Sword, Demon Shield, Crown Legs, Bohy i aola. Mieszkam w Carlin i chodze sobie na GL. Niestety pół godziny siedzenia na GL daje mi zaledwie 3% :-( Koledzy mówili mi żebym chodził na dwarfy, ale nie wiem gdzie to jest. Pomożcie mi.
|
@Jora~: Summonujesz 2 DSy i jedziesz na dragon lair koło venore (ofc bijesz dragi z HMM
@:Thus: Nic nowego nie napisałeś... Chociarz... Dowiedziałem się że najpierw się treni na rotach a potem na trollach :D @Master~: Ale odkrycie... @Mądry~:Larvy i scaraby @Smajti~:Katedra lub guardy @Szampan0: Na trollach w MOtLS @Bombelek~: Katedra @ogórek: Chyba DSy :p A tak wogóle to fibula jest dobrym roziązaniem tylko trzeba na DSy uważać :] |
Cytuj:
Cytuj:
ps. dzieki za odpowiedz. |
Gdzie expic knigthem ze skillami 64/63 i lvl 36 ? ?
|
@Up: Katedra jak FACC a larvy i scaraby jak PACC :)
|
Cyce
Ja 14 knight skille 36/32 fire sword plate set dwarven shield i steel helmet oraz kumpel 13 lvl skille 35/30 eku takie same tylko on ma dragon hammer.
Chcemy isc na cyce. mamy jakies szanse? z iloma cycami mozemy walczyc? jak nie na nie to na jakie potworki w team z dobrym lootem mozemy chodzic? Mamy do dyspozycji bp hmm oraz zamiast 1 knighta druid 11lvl i 12 mlvl eku takie same jak knight (pierwszy) nie robi uh. |
Odpowiedz taka jak na poprzedni post: chodzcie do dark katedry, tylko ostroznie!
Cycom raczej nie dacie rady, za slabe skille i lvl. |
cze, gdzie expic knight 16 lvl skille cienkie 39/32.mam serpent sword,dwarven shield,dark helmet,noble armor,plate legs.
|
Bez treningu możesz chodzić na Rotwormy.
Gdybyś zrobił przynajmniej 50/50 to już otwiera się szersza gama możliwości - zamek Elvenbane, lub jakieś minosy ale ostrożnie. Gdybyś zrobił 60/60 to mógłyś spokojnie wymiatać soldy, -1 na DC (chyba), i Minotaury obok kopalni Kazz. |
zamek Elvenbane to ten kolo AB? bo jak tak to ja tam czesto expie.
|
Skoro wpadlem do tego tematu to i zadam pytanie gdzie expic sorkiem 28lvl 38mlvl 19/23 dark helmet, noble armor,dragon shield, skull stuf, p legs?
Z gory dzieki za odpowiedz :) |
@Hunter~: Roty i dwarfy bez runek a z runkami i blokerem na coś w stylu GS czy drag
@Xfaazji: To tam :) Ale ty lepiej potrenuj @Zaszczyl: Wy się obaj też za trening weźcie a nie za exp |
Na czym ma expić paladyn lev9 z double axe (ewentualnie łukiem)?
armor-scale arm legs-leather legs helmet-soldier helmet boots-leather boots shield-copper shield |
@yattaman: ze spearami na trollach :)
|
Plis PomuzCiE
Mam Knighta na 18 lvl'u ze skillami narazie 58/56 i jak zrobie 60/60 to nie wiem na co mam chodzic zeby w miare szybko axp nabic pliska napiszcie mi... :confused:
|
@up
Jak juz bedziesz mial te 60/60 to propunuje ci mino guardy choc troszke ciezka lecz przedewszytskim solidki. A tak jak juz pisze to od jakich skili na draga mam 60/58 i 14 lvl |
Pomozcie plz
Czy dam sobie rade z dwarfami guardami z:
14lvl 60 dista 10 mlvl plate armor steel helmet plate legs leather boots luk (ewentualnie kusza) i czy mi sie to oplaca |
@ŻaQ: Tak ale zawsze miej otwarty bp z uhami
@Lego~: Na solowanie czy na blok? Bo żeby ekonomicznie solować to jakieś 75/75 i ok.25-30 lv (żeby przeżyć kombo) a do bloku to wąny jest lv (ok.25-30) a nie skille |
Jestem Pall
15lvl skille 45/31 (bez komentarzy, wiem że żałosne...) eq: plate set, steel helmet, bow, zwykłe buciki mlvl: 7 Radzę sobie na spoxa z guardami, mino guardami, slimami, cycami, ghoulami Z jakimikolwiek obrażeniami wychodzę ze starcia z elfami. Na czym mogę jeszcze poexpix????!??!?! To nie ta postać, o której napisałem obok... |
@DJ~:Jak Ci się nudzi to katedra... Ale nie na tarantulle tylko na spory resp slimów i undedów...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |