![]() |
Cytuj:
kurwa co mnie to obchodzi naabie,bede pisal z 10x kont na raz a ty mi chuja zrobisz ? a kurwa chcialbym zobaczyc tych twoich kumpli co mnie na fro maja ujebac xD yours dabledor knight :kool: |
@up
Nie poprawny shielding, gildia, wiek, nazwa miasta i brak screena. Br? |
yea yea
Nie bądźmy wyjątkami. Wyżyjcie się jak napiszecie kolejny post! Forum Fighterzy ... |
Up
Oryginalny Nick ... Dragon Wielki :baby::baby::baby:
Widac ze Fan Legi ;> |
z tego co widzę to goratel się jąka pisząc..
|
Też to zauważyłem, musi na*******ać w tą klawiaturę z emocji tak jak dziecko z porażeniem mózgowym 8o
|
@up
ty szukasz kolegów na tym forum? czy bocisz setnego chara zeby deserta zrobic? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
kocham te waszy klutnie xD Xaszkil ;) ;** |
89 Left
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Norvill nie zna sasiadow xD mu he hu he xd |
Cytuj:
ale nie wieze tez ze 100% ludnosci z osiedla znasz ^^ chyba ze ci o mlodziez chodzi ;d Cytuj:
Xaszkil ;) |
goratel ty pierdolony bezmózgi dzieciaku już kurwa nie moge patrzeć na tfoie pozty booneo nje somomon fajneine ! >.<
A ten twój post 2up jest w chuuj zabawny ; ] Gz all Xd |
@Olsonia : Ty bo sie kurwa spocisz. Jebiesz jakies zagadki,pokaz prawdziwego siebie i nie pierdol pierdół bo jestes zalosny (a w sumie to nie nowosc).
A btw. Misq,ja w ct. bylem dluzej niz ci sie wydaje. And obciagnij mi pale lachonie. :S ... ... Hail "M!" Misq :* ~ M ! ~ Edit : Bb, "bro" :* Edit2 : Ps. A co do porownywania dedow ... to na 61 stronie masz zajebistego naaba co pada na ancientach w trapie. W przypadku moich dwoch wyzej wymienionych dedow to mysle ze nie sa przez trapa,a ze ty sie leszczuchu bales isc na jakiego kolwiek bossa to juz nie moj problem (moze zazdroscisz ? ekhm). Ja sie tobie bachorze nie mam zamiaru tlumaczyc,ale innym moge powiedziec jak padlem. 1. Orshabaal - jak ksaszkil mowil,combo = dead 2. Morgaroth - gdy bloczylem z scartexem demony wyskoczyl nagle mi morgaroth jebna bule na hita i bb. (Mam akurat szczescie do bossow) :S Elo my dear "bro" |
|
Cytuj:
Maria, no nie pamiętasz jak s*******aliśmy bo nas gonili? ~Żona :)) |
Cytuj:
Tak o młodzież do 30 lat xDD I Trochę koxów z 5 zmiany spod sklepu _/ Zresztą jego sprawa nie mógł pić wtedy niech się nie wykręca ściamami i chuj z tym .Elo |
http://i479.photobucket.com/albums/r...cu123/66-1.jpg
Może mi ktoś powiedzieć czemu to zdjęcie jest tak zajebiście małe ? |
Cytuj:
nie wtrącam tylko komentuje zaistniałą konwersacje :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |