![]() |
Dragon Lorda Paladynem 52 skills (80)dysta
poszlo mi 7 uhow i 5 sd ;) |
Phi...
A ja narazie najsilniejszego zabiłem Minotaur Guarda i Dwarf Guarda sorcererem na 20lvlu z 18mlvlem. Wiem, że słabo, ale niedługo zacznę chodzić na lepsze potwory :P
|
1 Post :]
Ja 5 gsów ( lurniętych-.- )moim pallem na pohu na lvl 82/55 i 64-65 lvl
|
Ja na swoim 11 lvl'u . Skille swordem 50/48 i z kumpel tez 11 lvl skille troche gorsze zrobilismy mummy questa ( 2 beho, 5 mummy ) ( kazdy mial po 2 ihy ). :P
// to moj pierwszy post :) |
Dragon Lordzik:cup: Palkiem, 54lv 79 dysta (all mana 700 + 3uh +2sd) :p
ale fajnie było B) |
Ja ubilem na 13lv paladyn
z war-hamnera Cyklopa:cyclops: Skile 26 na Club(ale slabe!) |
Ja ubilem na 13lv paladyn
z war-hamnera Cyklopa:cyclops: Skile 26 na Club |
ja zabiłem swoim knightem 14lvl skile 49/48 2 mino mag naraz z eq knight set f sword d shield w helmet i inne i bylo fajnie:cup: :cup: :cup: :cup:
|
Drag
28 drut 38 mag ~5 hmm |
Black Knight 55 rp skils 81.68
|
demon 8 knightem ze skillami 10/10 i 1 mlvl
tez se moge shity wciskać jak niektórzy :P a tak na serio Bresek na 25 lvlu i skillach 53-51 bez ih :) |
Solo - Behemoth 50lv~
Team - Demon |
Hmm
NO ja chyba pokonałem Dragon Lorda Sam ;D:D:D :evul: :evul:
|
hmmmmmm....
Drag w drużynie a na solo trudno stwierdzic chyba Assasin ale wole sie chwalic na solo (niby kumpel stal obok ale nawet sie nie ruszył!) 3 beho i mumie. (wiadomo jaki quest) |
Ja pokonałem demon skieleton na 17lvl druidem
|
U kumpla zawaliłem drutem na 8lev 2mlev cyklopa bez uh'ów z snakebite roda:cup:
|
No moje najwieksze osiagniecie chyba to 2 cyclopy naraz 15 lvl sorcerer a troche pozniej 1 mintaur guard 1 minotaur naraz .:cup: Tak wiem jestem ekstra :D
|
Moj best solo to beho na 18 lvl ze skillami 55/52 spiek swordem , p armem, brass legami, dark helmetem, dwarfen shieldem i l bootsami bez ihow :P:cup:
|
Ja ubijam dl na luzie i schodzi mi gora 2-3 uhy,
Gz for all ktozy zabijali mocne stwory na low-lvl |
Na mainie to tylko GS - 50 lvl elite knight, skille 85/85, 6 mlvl
Ale planuje juz DL. :p Na rooku to Rotworm albo Minotaur (jak kto woli, rot jest od minotaura lepszy, ale daje mniej expa, wiec trudno powiedziec co lepsze solo :p, obydwa pokonalem :p ) - 1 lvl, skille 15/15, best eq jaki jest na rooku :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |