![]() |
Szczerze powiem że te grafiki śmierdzą <Tey mach sak>
jak robisz jakieś grafiki do tibi to 32x32 nie mniej nie więcej (no chyba że 64x64) ;] |
@up
Orce? |
@Torog Velrock
To nie grafiki do tibii tylko do fake'ów........................................... ... A tak w ógóle to nie wiesz że można te grafiki zmniejszyć? LOL.......... |
Sorry za double posting ale...
KOMENTUJCIE!!! (jak coś to kliknijcie w link w opisie i... koment plx :P) ------------------------------------------------------------------- @down Fajnie... dlatego dlatego na stronie 66 tego tematu napisałem że to grafiki do fake'ów......... A tak w ogóle jeśli to grafiki do fake'ów to po co je zmniejszać? ... @down x2 żal mi cię @down x3 . . . |
Nie skomentuję, ponieważ mam zakaz komentowania, dlatego że mi się nie podoba.
Zresztą, spróbuj to sobie zmniejszyć do 32x32, a wyjdzie coś... tragicznego. |
Ojej ;( powiedziałem że graficzki brzytkie ;( ale ja bee jestem no nie ;( jestem taki zuy że powiedziałem "graficzki som blee" ide do kościółka się wyspowiadać ponieważ źle skomentowałem graficzki ;(
... ide się pociąć ;( |
;)
Up@Chcesz widelec ?:)
Graficzki@ 5/10 na zachęte @Topic Żal wspominać ;) Szpam rulerz @co teraz zrobić ? Iśc i jechać po Hagim ;D |
@up
Zaraz Ci jebne. |
A jako go dobije. Bo już mnie wkurzać zaczyna.
|
|
Za wolne i za mało kratek. JPG. Nie podoba mi się.
2/10 |
Nie ladne. Tak jak sam nadmieniles JPG, pusty teren, plomien nie leci plynnie i zaloze sie ze ten out z Akatsuki nie jest twoj (ale moge sie mylic).
|
@Hagi(s?)
Mówiłem, żebyś zapisał w 24 bitowej! xd Pozatym za wolne... @Up i UpUp To jego pierwszy GIF. Nie zależało mu na otoczeniu tylko na tym żeby sprawdzić czy umie robić GIFy. |
A czy wiesz że:
Cytuj:
Więc albo rób to,albo porządnie ustawiaj czas trwania jednej klatki. A jak nie? To wyp!erdalaj. |
|
Za dużo się nie narobiłeś :P
Zrób coś z podłożem itp. ;> |
@2up :D Dobre...
Ech... wstydzę się... Ale dobra. Jakie błędy robie (Trening, będzie lepiej ;)) http://img232.imageshack.us/img232/1...nosyatkug8.png Taki fake. drugi w mym życiu. pierwszy totalne dno ;) Czy opłaca mi się w ogóle zostawać w tej "branży"? Czy sobie odpuścić? Co sądzicie? (chodzi mi o graficzne wykonanie). @down Fake story to nie będzie. Tak tylko ćwiczę. Jeszcze budynki poćwiczę, a potem trenuje z efektami w gimpie. |
oceniajac ten dialog juz widac, ze fabula twoich fake'ow szybko osiagnie dno ; pp
graficznie.. nie jest fatalnie, wystarczy to wszystko dopracowac. ale wlasciwie to nic nie pokazales. |
Więcej obrazków, Mniej tekstu, Jakaś akcja i będzie ok :)
|
@Athelas
Właściwie to niema co oceniać, ale jak na drugi fake w życiu to nawet nie jest źle... @Hagi-Magi Powinieneś to przyspieszyć, wyrównać lot pocisku("niech leci jedną kratkę, potem trzy potem cztery, a co mi tam, niech leci dwadzieścia" ), Ten wybuch żyje!!!!!11 Ło kutfa! P.S. Zgadnijcie, kto zrobił mu ten płaszczyk do walk, a nie no fake? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |