![]() |
Piwo Imperator jest jeszcze gorsze :S
|
Cytuj:
|
Kati ladna fotka :D!
|
@Raul
Lubię ! Większość komentarzy jest obraźliwa = ( No cóż każdy ma inny gust :x @Down A czy ja coś mówiłam ,że muszę ? |
Cytuj:
@Ireeth pieknie wyszlas ;* @carrota: No coz, nie kazdemu musisz sie podobac... |
Drogi Szymonie masz swoje fotki ?
|
@up,
Jeśli cyfry w nicku Szymona oznaczają jego wiek (19 lat) to dawno wyszedł już z etapu Dolls'ów i "foteczek". Z resztą każdy ma swój gust. 13'to latki ślinią się na widok Carott'y. Dla mnie lepiej wygląda Ireeth. (o wiele lepiej) I tak Pani-K jest najładniejsza w mieście :* |
zdjecie racona roxuje, stary, nawet nie wiesz co zrobiles
|
Cytuj:
|
@Korektor:
Wiesz, niektórzy nigdy nie wychodzą z etapu "dollsów", jak ty to określiłeś :P |
Cytuj:
|
Dla mnie Ireth jest śliczna :)
Ireerhunia moja śliczna :* |
Cytuj:
co do Carotty, normalna dziewczyna lubiące soki marchwiowe ;)i nie wygląda raczej na rooshofa nastolatke (albo dużo jej brakuje) Mimo tego że w tematach o sprawności fizycznej większość jest atletami a w nauce są orłami to jesteśmy na forum o tibii a tak się składa że duża większość graczy nie wychodzi zbyt często na zewnątrz Down@ z tego co przeczytałem ma 17 lat lubisz gorące 40stki;););)? ja tylko apeluje o więcej kultury, przecież można kogoś negatywnie ocenić i zrobić do kulturalnie:) |
@up,
Może mi niezbyt ona odpowiada bo wolę kobiety, nie dzieci/dziewczynki? @all, I tak Pani-K jest najładniejsza, zobaczcie na te muły i tonę wazeliby na kaloryferku :* |
Duzo mnie ominelo. Jezeli Wam sie Carotta nie podoba to chyba mnie nie widzieliscie ;/
faken. ; < zreszta zawsze myslalam ze dziewczyny typu "Lalka Barbie" (bez urazy) podobaja sie facetom xd |
NO No kasieńko :*:*:*
Jak zobaczyłem zdjęcie to mnie do sciany dowaliło
8o Jestes śliczna (SEXI) 8o Kasia jest 100x ładniejsza od tej zapryszczonej Carroty |
Ireeth ;* Sexy xPP
|
czuje ze naprawde mnie nikt nie kocha :D jest jescze jedna drobna roznica miedzy Ireeth a Carotta... wydaje mi sie, ze Ireeth jest troche starsza od Carotty i bardziej mmm... jak to nazwac? kobieca xd ?
|
Cytuj:
to, ze jeszcze nie znalazlem twojego zdjecia posrod kilkudziesięciu stron to inna sprawa :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |