![]() |
już działa:P Cichy WYMIATASZ!! szkoda ża grasz na harmoni(też grałem ale nie lubie nOObów kturym nie można potem wkopać a bardzo byś tego chciał:P)
|
Mysle ze cos pomyslimy na weekend, tzn moja pomoc bedzie dopiero na weekend jak cos;) Pare ciekawych miejsc jest to czemu nie...
Co do Chor, podziemia sa ale po co to krecic jak to jest takie male pomieszczenie z 30sqm~? |
Ty weź się do roboty, i usyskaj w końcu dostęp przynajmniej do Ramony. :)
Bez tego ani rusz. |
A widzisz... ja juz sie tam bujac moge, i nie tylko tam moj mistrzu :]
|
Bake i jak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo miales byc retired ale nadal grasz prawdziwy "czarnuch" z ciebie(bez obrazy to respeckt)
Żulwik :d ?(beczulka itp.) Down: e co ? nie piszcie ludzie skrutami bo nie kapuje :P |
Cytuj:
gl i hf CK :] |
Pod znanym już linkiem "http://www.mtibia.pl/travel" znajdziecie filmy wgrane na nowy hosting. W wolnym czasie zaktualizuje linki w pierwszym poście. I tym samym (przynajmniej na tą chwilę) dziękujemy rapidshare ;)
|
Wiem że chcesz sobie trochę pograć normalnie ;) ale mam pytanie. Kiedy można się spodziewać nowych filmików? B) Mam nadzieje że rozumiesz dobrze o co chodzi - nie poganiam do kręcenia nowych tylko pytam tak orientacyjnie żeby nie sprawdzać codziennie tematu ;)
|
4 słowa od sponsora;)
|
@Khalak
Aktualnie mam końcówke cyrku pt. "Szał zaliczeń" na uczelni. Ale powoli już sie zanosi na kolejny film. @Dwimenor Te sponsor, ty tam już wiesz co ;) |
Cichy wymiatasz!!! :p
A jaki ma być najnowszy filmik z nowych wysp czy starego terenu? |
Link z Ancient temple nie działa. Mogłby ktos gdzies wrzucić ?
|
Zapraszam pod ten adres:
http://www.mtibia.pl/travel |
moze sie czepiam ale pisze sie informacje a nie informacie :p
pzdr |
To nie ja pisałem ;)
|
na mtibia.pl/travel przy sciaganiu ancient temple wyskakuje blad. prosze Cichy zebys to sprobowal naprawic(moze cos z plikiem u Ciebie jest nie tak).
|
Mi rozpoczęło ściągać bez problemu.
|
Problem ewidentnie jest po twojej stronie Vatone. Jeżeli nadal masz problem-wyślij treść błędu(screen shot najlepiej) mi na pw-spróbuję coś zaradzić.
|
Vatone podaj email to może Ci to na email wyślę. ;)
@ Upssss...sory - to chyba bardziej na pw sie kwalifikuje ;) |
filmiki od 7,55 do 7,72 nie chca sie juz sciagac, prosze o rehost
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |