![]() |
Cytuj:
|
blahaha furora rox :]
o waszych klamstwach, zdradach i przekretach to ksiazke mozna napisac ;] |
Cytuj:
@Spoxster w którymś tam poscie napisales ze zal tobie tych polaczkow HAHAHAHAHAHAHHAHA Padlem ze smiechu =) Jednym z tych wlasnie polackow jestes TY albo jeden z twoich smiesznych ownerów. |
Wielki spoxsterek sie odgraza uuuu...... A pamientasz cieniasie jak zdygales ze mna duela?? Po tym zalatwiles mi hunta for ever bo.... no sam nie wiem moze twoje ambicje siegaja znacznie dalej niz ty mozesz wsadzic swojego ptaszka??
Pozdro8o |
Cytuj:
jestem polakiem ale co polak potrafi to wiecie i wy wiekszosc to asslickerzy konfidenci itd. wlasnie ja nim jestem.... huh dobry jestes :] nie mam ownerow. protarus ty chciales duela ? :D :D a niechcialem z toba duela ? tylko kasy na runki niechciales dac to pozniej sam cie pogonilem troche z furory :D pozdro |
@mroczny pseudo (olecko & smiecie)
Wezcie wy wypie***lajcie z tego srva bo jak mam pz to nawet mi wje**** sie nie umiecie , liz stopy taifowi ze cie uratowal na dragach .... :)))
Btw Jest godzina 6:00 czekam na dragach edron. Wpadniecie :) ? |
@up
tirv, co ty tak wczesnie po-*******asz na dragach ;]]] spi se a nie bedziesz wstawal zeby po-*******ac :< |
Niechcialbym za bardzo wnikac w sprawy High-leveli, ale na swieta te klutnie moglibyscie sobie odpuscic! Tymbardziej, ze chodzi tylko o gre!
P.S. Tak sie pewnie zaraz ktos uczepi ze sie mieszam w nie swoje sprawy itd. itp. ale przemyslcie to co napisalem powyzej :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. "sam"? Buahahahah |
Cytuj:
|
Cytuj:
Popros osoby którym dałeś wjazd na chara to moze oni cos porawdza :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I coz tego ze padalem na guardach jak mialem slabego neta, albo jak mnie mestor zabil cos z tym w zlego widzisz co chcesz mi zrobic przykrosc ze mnie imargam bil na smokach najwieszky asslicker na Furora huahaha :D:D ? bo to ze jestes frajerkiem bojacym sie o chara to kazdy wie kochany juz tego nie zmienisz xDDD :baby: hymmmz tym oleckiem :D :D :D jakies doowody plx ? @Risofek aka Czipsu,ben,Moczykij,Mody prosze zamilcz bocie :D:D pozdro zerowcu |
Cytuj:
P.S. A o co w ogole poszlo bo niedawno sie przylaczylem ale jakos nie moglem z z innych postow wywnioskowac co sie stalo ze sie wszyscy poklucili? |
Uuups cos sie bedzie dzialo kumpel [noob] mi mowi ze ida ubic 165 lvl...Ekipka z 3 ponad 100 lvlami :P No to 165 mozna sie domyslac kto to ;p
|
Cytuj:
po 1. spam po 2. nie ida bo nei maja jak po 3. to przeczytaj forum.tibia.com albo sie spytaj tych kumpli 100+ po 4. spoxster - to ze ktos jest po drugiej stronie barykady nie oznacza ze jest asslickerem etc. ja taifuna nie lubie osobiscie ale zawsze byl mily i wydaje mi sie ze polubienie go to nic strasznego tym bardziej ze sam siedziales jak mysz pdo plotem jak kolejne osoby dostawaly hunty wiec o chuj ci chodzi? ;/ a co do ratilta to co wrocil do duss bo po co mial sie pierdolic ze takim plebsem jak wy? a nie racja nie ejstes plebem bo amsz ue po 600+ i zabijasz 80 knighty (z tego co czytam to nawet nie ty bo nie jestes wstanie spamowac ue....) a co do botow to nie wiem ktory z was nei uzywa bota... -.^ np. mpa bocik ;> |
@Mroczno
nie jestem ani laaco ani rousen ani zaden z tych smiesznych ludzi grajacych na furorze.. Btw. nie sharujesz?a to szkoda bo kiedys sam mi powiedziales text: No co ze saran sharuje?ja tez sharuje i co zabronisz mi? ah nie zapomnij powiedziec ze to fake bo jakze.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |