Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Ratilt 17-04-2006 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protar
A tak pieknie kiedys broniliscie Spoxstera.... To byla braterska milosc.(Czy jakies tam inne zboczenie)<joke>

PozdroB)

No i postanowil sie odwdzieczyc zabijajac mnie.

Aristo~ 17-04-2006 02:12

blahaha furora rox :]

o waszych klamstwach, zdradach i przekretach to ksiazke mozna napisac ;]

Bjoern Shu 17-04-2006 02:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~

wlasnie mialem to pisacXD
@Spoxster w którymś tam poscie napisales ze zal tobie tych polaczkow
HAHAHAHAHAHAHHAHA Padlem ze smiechu =)
Jednym z tych wlasnie polackow jestes TY albo jeden z twoich smiesznych ownerów.

Protar 17-04-2006 03:12

Wielki spoxsterek sie odgraza uuuu...... A pamientasz cieniasie jak zdygales ze mna duela?? Po tym zalatwiles mi hunta for ever bo.... no sam nie wiem moze twoje ambicje siegaja znacznie dalej niz ty mozesz wsadzic swojego ptaszka??

Pozdro8o

Mroczno 17-04-2006 04:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
wlasnie mialem to pisacXD
@Spoxster w którymś tam poscie napisales ze zal tobie tych polaczkow
HAHAHAHAHAHAHHAHA Padlem ze smiechu =)
Jednym z tych wlasnie polackow jestes TY albo jeden z twoich smiesznych ownerów.

@Lacco,Rousen
jestem polakiem ale co polak potrafi to wiecie i wy wiekszosc to asslickerzy konfidenci itd. wlasnie ja nim jestem.... huh dobry jestes :] nie mam ownerow. protarus ty chciales duela ? :D :D a niechcialem z toba duela ? tylko kasy na runki niechciales dac to pozniej sam cie pogonilem troche z furory :D pozdro

Veltaxio 17-04-2006 06:41

@mroczny pseudo (olecko & smiecie)

Wezcie wy wypie***lajcie z tego srva bo jak mam pz to nawet mi wje**** sie nie umiecie , liz stopy taifowi ze cie uratowal na dragach .... :)))

Btw Jest godzina 6:00 czekam na dragach edron. Wpadniecie :) ?

scorp 17-04-2006 07:56

@up
tirv, co ty tak wczesnie po-*******asz na dragach ;]]] spi se a nie bedziesz wstawal zeby po-*******ac :<

Vampir Z Zaglebia 17-04-2006 09:49

Niechcialbym za bardzo wnikac w sprawy High-leveli, ale na swieta te klutnie moglibyscie sobie odpuscic! Tymbardziej, ze chodzi tylko o gre!

P.S. Tak sie pewnie zaraz ktos uczepi ze sie mieszam w nie swoje sprawy itd. itp. ale przemyslcie to co napisalem powyzej :]

Vanzi 17-04-2006 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia
Niechcialbym za bardzo wnikac w sprawy High-leveli, ale na swieta te klutnie moglibyscie sobie odpuscic! Tymbardziej, ze chodzi tylko o gre!

P.S. Tak sie pewnie zaraz ktos uczepi ze sie mieszam w nie swoje sprawy itd. itp. ale przemyslcie to co napisalem powyzej :]

Oni już dawno zapomnieli, że to tylko gra.

Ownage 17-04-2006 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczno
@Ownage
tak taifun uratowales mi zawdzieczam to tobie :) pozdro.

Mowic ci cos Konrad aka. Czipsu, matole? no to ciesze sie, bo wtedy Taifun musial bronic biednego spoxsterka ktory na basenik musial jechac, gdyby nie on to by sobie nie poexpil ;( i mowie ci ostatni raz, nie mow do mnie Taifun jak nie wiesz co rzodkiewka jest superisz.

Protar 17-04-2006 11:47

Cytuj:

@Lacco,Rousen
jestem polakiem ale co polak potrafi to wiecie i wy wiekszosc to asslickerzy konfidenci itd. wlasnie ja nim jestem.... huh dobry jestes :] nie mam ownerow. protarus ty chciales duela ? :D :D a niechcialem z toba duela ? tylko kasy na runki niechciales dac to pozniej sam cie pogonilem troche z furory :D pozdro

Nom pamietam dokladnie jak schowales sie w depo i chciales kase na runki podczas gdy ja nazywalem cie kurczakiem itp. :D Naprawde waleczna postawa.

PS. "sam"? Buahahahah

Nagassh 17-04-2006 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~

ja bym powiedział, że nawet wielotomową:p

Risofek 17-04-2006 12:58

Cytuj:

i tak cie zabijemy sprzedawczyku :D napisalem wyzej czytac nie umiesz ? czy udajesz niewidomego sprzedawczyka ?

Jezeli coś to Oni go zabiją bo z tego co mi wiadomo logujesz się na swojego chara na chwilke żeby sobie w dp posiedzieć.

Popros osoby którym dałeś wjazd na chara to moze oni cos porawdza :baby:

Charoken 17-04-2006 13:27

Cytuj:

i tak cie zabijemy sprzedawczyku :D napisalem wyzej czytac nie umiesz ? czy udajesz niewidomego sprzedawczyka ?

Stary ty szybciej sam zabijesz kogoś od siebie niż od nas. Chyba nie muszę wspominać jak to ty padłes od Fetta 2x jak niunia, jak zabiły cię guardy, bo chciałeś zobaczyć co jest na najniższym poziomie dwarven hella, jak to ciebie zabił Mestor po pijaku, jak to ciebie zabili na Morganie z red skullem ryckiem i straciłeś całe eq, jak to ty panicznie krzyczałeś o pomoc, bo ciebie Imargam bił na dragach. Moim zdaniem masz swoisty antytalent do tej gry, więc w sumie najlepiej wychodzisz na tym, dając hasła Olecku. ;-P

Risofek 17-04-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Charoken
Stary ty szybciej sam zabijesz kogoś od siebie niż od nas. Chyba nie muszę wspominać jak to ty padłes od Fetta 2x jak niunia, jak zabiły cię guardy, bo chciałeś zobaczyć co jest na najniższym poziomie dwarven hella, jak to ciebie zabił Mestor po pijaku, jak to ciebie zabili na Morganie z red skullem ryckiem i straciłeś całe eq, jak to ty panicznie krzyczałeś o pomoc, bo ciebie Imargam bił na dragach. Moim zdaniem masz swoisty antytalent do tej gry, więc w sumie najlepiej wychodzisz na tym, dając hasła Olecku. ;-P

I Jak stawiales chara na bocie na Cormaii :)

Mroczno 17-04-2006 13:49

Cytuj:

I coz tego ze padalem na guardach jak mialem slabego neta, albo jak mnie mestor zabil cos z tym w zlego widzisz co chcesz mi zrobic przykrosc ze mnie imargam bil na smokach najwieszky asslicker na Furora huahaha :D:D ? bo to ze jestes frajerkiem bojacym sie o chara to kazdy wie kochany juz tego nie zmienisz xDDD :baby: hymmmz tym oleckiem :D :D :D jakies doowody plx ?

@Risofek aka Czipsu,ben,Moczykij,Mody
prosze zamilcz bocie :D:D

pozdro zerowcu

Vampir Z Zaglebia 17-04-2006 13:51

Cytuj:

Moim zdaniem masz swoisty antytalent do tej gry, więc w sumie najlepiej wychodzisz na tym, dając hasła Olecku. ;-P

No dobra, z kilkoma ovnerami czy tez bez ale jakos ten 165[?] level wbil... :P

P.S. A o co w ogole poszlo bo niedawno sie przylaczylem ale jakos nie moglem z z innych postow wywnioskowac co sie stalo ze sie wszyscy poklucili?

Vampir Z Zaglebia 17-04-2006 13:59

Uuups cos sie bedzie dzialo kumpel [noob] mi mowi ze ida ubic 165 lvl...Ekipka z 3 ponad 100 lvlami :P No to 165 mozna sie domyslac kto to ;p

Kapucha 17-04-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia
Uuups cos sie bedzie dzialo kumpel [noob] mi mowi ze ida ubic 165 lvl...Ekipka z 3 ponad 100 lvlami :P No to 165 mozna sie domyslac kto to ;p

af

po 1. spam
po 2. nie ida bo nei maja jak
po 3. to przeczytaj forum.tibia.com albo sie spytaj tych kumpli 100+

po 4. spoxster - to ze ktos jest po drugiej stronie barykady nie oznacza ze jest asslickerem etc. ja taifuna nie lubie osobiscie ale zawsze byl mily i wydaje mi sie ze polubienie go to nic strasznego tym bardziej ze sam siedziales jak mysz pdo plotem jak kolejne osoby dostawaly hunty wiec o chuj ci chodzi? ;/ a co do ratilta to co wrocil do duss bo po co mial sie pierdolic ze takim plebsem jak wy? a nie racja nie ejstes plebem bo amsz ue po 600+ i zabijasz 80 knighty (z tego co czytam to nawet nie ty bo nie jestes wstanie spamowac ue....) a co do botow to nie wiem ktory z was nei uzywa bota... -.^ np. mpa bocik ;>

Bjoern Shu 17-04-2006 16:15

@Mroczno
nie jestem ani laaco ani rousen ani zaden z tych smiesznych ludzi grajacych na furorze..
Btw. nie sharujesz?a to szkoda bo kiedys sam mi powiedziales text:
No co ze saran sharuje?ja tez sharuje i co zabronisz mi?
ah nie zapomnij powiedziec ze to fake bo jakze..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59.