![]() |
Siemka, mam dylemat co kupić: MPA + MMS czy Soft Boots?
Mam 70lvl oczywiscie elite knight skille 80/80, moje obecne eq to: demon helmet, golden armor, golden legs, boh, demon shield, mystic blade, avenger, aol. Co proponujecie?:confused: |
MPA + MMS wg mnie, po prostu kolejne co kupisz to będą Soft Boots'y [;.
|
Cytuj:
|
Ja proponuje softy :) Z softami szybko zarobisz na MPA i MMS ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak pewnie latasz prawie wyłącznie z avengerem, to mms nie jest ci bardzo potrzebny.
|
Mój paladyn ma 44 lvl 75/58 eq:Blue robe, blue legs, vamp shield, bohy, crown helmet, scarf kasy mam 75k co mam kupic??
|
@UP - P amulet, Demon shield.
|
Cytuj:
|
Ale 20 capa to prawie jeden rs... Dokup p ammy i demonke i nie zmieniaj dopóki nie będzie cie stać na dh/softy itp.
|
Siema 21 knight non-pvp eq: k set, medusa, warrior helmet, fur bootsy skile 54/53 12k w depo. Co kupic? Moze doskilowac tylko do jakich skili?? Pozdroo:cup:
|
@up
W***b w cholerę te fur bootsy i nazbieraj na bohy. A jak chcesz już ten 1 arm to kup pirate bootsy. @Topic Poziom: 40 Skille/Mlv: 70/50 m lvl 12. Posiadany Eq: crus, plate set, vampirka, bohy, p.amulet, rs Il. dostępnej kasy: 20k Co chcemy kupić: blue robe Cena przedmiotu który chcemy kupić: ~15k Czy kupić to blue robe czy uzbierać trochę więcej i kupić golden armor? |
@up
Radzę Ci kupić Blue Robe. Będziesz posiadał znacznie więcej CAP'a na itemy ( Rs'y, poty itd.) Pozdro~ Elajven! |
Okolo 110k. Moje eq to blue robe, boh, k legs, meduska, crusader helmet, woi. Mam 45 lvl. Co ma kupic:
-demonka + blue legs -demonka + rh -Blue legs + rh - a moze cos innego? @edit Moge jeszcze wbic 50 i isc to zwastowac na frost dragi ;] |
200k, Guardia, eq: nic
co kupić i ile to będzie kosztować? Blue robe + boh + hat of the mad + blue legs + vamp shield/demon + platinum ammulet b robe + boh + rh + blue legs + vampirka/demonka + p ammy |
Ja mam drutka 28 lvl, eq nie jest zbyt dobre ale wg mnie na ten lvl jest nawet niezly:
-Terra rod(Hailstorm w dp) -Dragon shield -Crown Helmet -K. Armor -K. legi -Fur bootsy -Scarf -Crystal ring A więc do rzeczy... niewiem czy mam kupic blue robe, bo k.armor ma o 1 wiecej defa ale za to jest 5 razy ciezszy, a b.robe jest lekki, a więc co radzicie? A jeżeli mozna to prosze o podanie ceny za b.robe i b.legi z gory thx |
Jak najbardziej możesz kupić B robe. Te "x" capa zawsze się przyda.
http://tibia.wikia.com/wiki/Blue_Robe http://tibia.wikia.com/wiki/Blue_Legs Cena, jak widzisz, zależy od świata, ale tak 11k. |
Niestety, moge sobie już tylko pomazyc o tym co pisalem u góry :(((( zhakowali mnie teraz i zabrali dostlownie wszystko, zostal mi tylko snakebite rod:(:(:(:(:(
|
Moze mi ktos odpisać?
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |