![]() |
@barbar
backpacki nieogarze... (-2; -3) o ile sie nie myle to taka opcja w ng a nie w normalnym kliencie -.-.
|
Już myślałem że nikt nie zgadnie.
|
Cytuj:
Peszek, ja za to mam 5 banów :P |
@Alucard
Renie też Ci zbanowali? : O |
@Vision
Gratuluję zdobycia 80 fishing :) |
Wedding outfit się nie restartuje?!
Bug plz. |
Strugu się ponoc pytał kogoś z CS czy to bug i mu powiedzieli, że nie :P
Rottie faktycznie często są, mam parę postaci na różnych światach i czasami sobie loguję na nie i lookam czy jest Rottie no i narazie cztery sobie zabiłem 2 na Morganie, 1 na Silverze i 1 na Calmerze. Coż mam criminale nie ma co botowac, expię sobie trochę Reną na mh jak mi się chce, więc polowanie na Rottiego to tera jedyna atrakcja jak dla mnie, a nuż wyleci coś ciekawego :-) @Eld 1 to mało Przed sekundą Colinowi trzeciego Rottiego zabiłem :D |
1 na Calmerze? Ty kradzieju! Oddawaj mojego Rottiego!
|
Czy oficjalnie z Rottiego wypadlo cos lepszego od katany ?
|
@up
Po pierwsze gratuluję itemów z Shenga. Po drugie, mam ustawione chary na spawnie rottiego. Zabiłem ich z dwadzieścia, a niczego porządnego nie uzyskałem. |
Cytuj:
@Ameriov Expi gorzej lecz nigdy nie ma dojść |
To że masz 6*lvl nie oznacza że go wbiłeś.
|
Cytuj:
*o rly?* |
@Vrys
Rotfl xD PS. Dlaczego na Kyrze Cię nie widać? Przegoń tego elfbociarza :S Który swoją drogą odwala kawał dobrej roboty... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu tak mało osób zdjęcia wstawia? Niechce się wam bota cenzurować? |
@Vrys
No niestety :< PS1. Barbar sie pyta, czy to twoje boty mu blokują expa. @Bar Ja wole filmy robić :< PS2. Wieszok dał mi warna, za nie dodanie zdjęcia w poście w komentarzach do albumu. (Można zauważyć zniknięcie mojego posta) Moderacja tego forum mnie dobija... Ale mam nadzieje, że wystarczająco go pojechałem =/. @down Czyli jednak nie Ty. |
Cytuj:
Jeżeli na którymś z tych: Tenebra, Kyra, Menera, Candia, Nebula, Antica, Furora, Celesta to pewnie tak. |
No to pewnie nikt z tego forum, zresztą to i tak jakieś nieogary
http://img401.imageshack.us/img401/2473/expd.jpg Ale nie poekspje bo http://img189.imageshack.us/img189/237/stamina.jpg |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |