![]() |
Knight jest super własnie zaczołem nim grać ;D:o :wiking:
|
Cytuj:
1. Mam lvl troszkę wyższy niż 20. 2. Co ty o mnie wiesz? 3. Mówisz, że się naoglądałem wojen... Na Xerenie wygraliśmy w 9 (później 15) osób wojnę przeciwko 60-70 osobom (swe i pl). Mieliśmy taktykę, która nas nie zawiodła. 4. Jedynym dzieckiem jesteś Ty. Niedawno jeszcze mi dupę lizałeś na Morganie. |
Wez skoncz moze sie ujawnisz a pozniej pierdolisz glupoty. Ja ten temat wycinam tak jak ciebie.
|
@Vacek
1.wiekszy czyli jaki 25 ? 30 ? 40 ? 4.on lizal i nie lize a ty cal czas lizesz fire dupsko smieciu ;* |
Huhuuhahuahu Pwned Xd
Cytuj:
1) Mój drogi Nirq XD NIGDY nikomu dupy nie lizałem xD 2) Nigdy nie byłem za Fire, gdyż nie lubię większości ludzi, którzy tam są xP 3) Jestem raczej obiektywnym obserwatorem ;) 4) Mam nawet hunta od Fire, jak mogę lizać im dupę? XD 5) Watch your back ;) A co do mojego lvl... Większy niż się Tobie wydaje :o |
Vince van helden 88 lvl hacked /hunted/kamikadze ?? wie ktos co sie z nim stalo ?? ;/
|
hacked pewnie.
|
Wyia Cora, Vince Van Helden who next? Ciekawe kto jest tym hakerem ;/ co za ludzie -złodzieje dla których Tibia jest najwazniejsza.X(
|
Oho, kolejny z Fire hacked by Hurricane.. Żal...
|
Cytuj:
Tak tak, następny będzie Nizahe :) |
juz wiem co z vince 3 owner hara chcial sie troche pobawic dal invita do domku dal wszystkich i all powyzucal i zjechal lvle
|
Nireek Twoja składnia rox..
@Dider Czy to nie jest dziwne, że hackowani są jedynie h-lvle z Fire ? o0 |
Jaz wytlumacz slowo "ROX"
a i Vince nie byl w fire tylko no quater czy cos wiec jak nie wiesz to zamknij py sk ;s |
Cytuj:
|
'Rox' - poprawnie pisze się rocks xP
|
Rox - rządzi
@edit A czy No Quater nie jest z Fire ? -.- więc zamknij pysk |
ojeeeeejq ludzie jak ja lubie słuchac jak ktos sie wypowiada (czyt. np nirek) nie mając pojecia wogole co sie dzieje.
Lepiej siedz cicho i sie nie osmieszaj, albo chociaz skladaj zdania w logiczną calosc ... Co do hacka Vince~ to Nirek gów*o wiesz jak zwykle a Dider nie zgrywaj "bohatera". Dider jaka jest twoja funkja w Hurri? Chyba jedyna rzecz to czytanie tego forum i gadanie jaka ta twoja gildia jest boska i co ona potrafi... |
Cytuj:
|
Hahahah Fureyka wes wyjdz z tego forum masz jakies hujne info od swojego fagasa ehazina i udajaesz madra .Napewno wiem wiecej niz ty i przyjdzie czas ze bedziesz dla nas dupe lizac tak jak to robisz dla fire obecnie.
Cya in hell ;* |
Dobra Nirek wez spierda*aj
btw. 15:13 You lose 184 hitpoints due to an attack by Minishabaal. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |