![]() |
Niekonsekwencja w wspolpracy CIP - GM
skoro to jest "bug" zdaniem gm nich cip zrobia opcje zeby usowac pota czy kwiatka - desintegracja np. a nie wywalaja bany za to ze ktos tak zrobi tak samo jak z UH trapami kiedys bylo - banowali za to az huczalo- a trwalo ponad POLTORA ROKU zanim CIP rozwiazal ten problem tutaj tworcy tibia sa po prostu smieszni- w kazdej innej grze jesli jakis trick da sie zrobic - to jest to prostu elemt gru tudziez pomyslowosc goscia co go stosuje a nie "bug za ktory nalezy sie ban". Przeciez to smiech - placi sie gre po to zeby dostac bana za to goscie ktorzy ja tworza to lenie smierdzace i zaledwie raz na 8 miesiecy mysla o jakis updatach, do tego czesc zmian jest wogle wyssanych z palca bo im sie nei chce zainteresowac co sie dzieje na serwerach co innego jak by gosc znalazł bug dzieki któremu moze np kopiowac sobie bohy czy cos takiego - ale stawianie za siebie parcelka? przeciez to kpina |
Cytuj:
nie da sie jeszcze kilka tzn. chociaz z 10 osob namowic? niech jeszcze troszke powalcza bo to jeszcze nie koniec...moim zdaniem...Pozdro dla Corsa ...jako jedyny nikomu nie jedzie ani nie obraza,,.... |
Cytuj:
skąd gm by wiedział kiedy bedzie mass log ?;o z tymi kwiatkami to glupia sprawa bo mnie nimi kiedys trapnieto ale cudem wyszedlem z trapu :) |
--->Nosso
Cytuj:
|
@Anonimek
dało by sie znalesc, albo i nie dało teraz nie mam pacc, wakacje sie zaczynaja - i nie bardzo mi sie usmiecha 90zl na pacc rzucic i zamiast cieszyc sie pogada i sloncem albo ogladac mundial przesiadywac na tibia B) pozatym nie mam motywacji zadnej zeby bic wanted @Mioduch pare razy juz sie zdarzalo ze w czasie przed / po bitwie wpadał gm :) ale raczej nigdy nie w celu "doszukiwania" sie nielegalnych trapow etc, raczej krotka pogaducha ze chcial sobie popatrzec jak sie naparzamy ;) |
Cytuj:
poza tym skoro ty masz jakis problem to ty przyjedz do plocka no ta? ja nawet nie wiem kim ty jestes koles ;D btw.trudno zeby knight biegal na manashieldzie nawet z energy ringiem to glupota. Bac sie nie mam czego, a za Lechem nie przepadam wole Wisle P. lub Legie lub Korone z polskich klubow, no i Jagę. edit: Nawet gdybym był afk i padl przez to co jest wyssane z palca to przeciez moja postac, moj czas poswiecony na robie lvl/skilli, moja kasa na pacc, wiec nie wiem czemu masz z tego powodu kompleksy, maly forum-krzykaczu? Pozdro dla Ciebie btw. hmm...no Cors twoja postawa w porowaniu do Nossa~ jest naprawde fantastyczna. Pozdro! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a na pohu jak Grimma ubijali? :) Razem ze Sandrą UE siekneli :P |
@up
to raczej nie byla bitwa ;] raczej PK |
Cytuj:
Cytuj:
i podkreślam ze Bola - a nie Przema na Jameha |
@Cors
to szkoda ,ze sie niewbił jak mnie trapowali ;P |
Ci to tylko Tibia zyją
offtop- Lepiej byscie kutwa mecz ogladali X(
|
heh, a co ja chodze do Bola i patrze czy on gra? bez jaj -.- a bitwy to może były dwie trzy ;/ Więć DSM poprosze :D
PeeS: wANTED se pricelista zrobiło ;/ Myślą że już rządzą na serwie ! To jest śmieszne !!! Zmieniam ten pojebany świat! |
powiedziałem ze BOLO a nie JAMEHA
drobna roznica - a kazdy z "swiadka dofowego" wie kto gra na czyich charach i jak sprawa wyglada |
wogole sakd oni wzieli te ceny??!!??? b robe 30k -.- <chodzi po 12-15> heh
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=28837 tu macie link do normalnej <wg mnie> listy :P |
Cytuj:
|
@Draz~
chodzi o to ze przesadzono z podniesiieniem cen. takei ceny to sa na nowych serwerach np. na Xerenie ;p |
Cytuj:
|
Draz ile razy przerabialismy price list?
ludzie beda z 8lvli sprzedawac i tyle - i gon takich potem pricelist na azurze tak jak na kazdym serwerze gdzei sa juz w miare wysokie lvle ustala dzin - i nie ma opcji |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |