Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Metoxis 30-09-2006 19:19

Hej, słuchajcie...mam FACC'a więc nie wiem dokładnie...jest takie coś jak Maze of Fury...jest zasypane kamieniami, jedna z tych przeszkod jest skala wystająca z ziemi [ zapomnialem nazwy :D ]
Tam gdzie Demodras tez jest taka skala i zeby zdobyc nagrode ze skyrzynki trzeba ja w jakis sposob usunac. Może tu też trzeba tak zrobić??

Antykwaczor_z_Calmery 30-09-2006 23:34

@up
Nie da się.

Metoxis 01-10-2006 13:15

@UP

Może ta dźwignia u Toma to odblokuje...

Kshaq 01-10-2006 13:20

@up
Ale może...

Ripley Ellen 01-10-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonoga (Post 770642)
Kto by pomyśał że niektórzy NPC to małżeństwa...

No ;) Tak jak na przykład Jimbin i Maryza - w karczmie w Kazo ;p

Borpol 02-10-2006 15:49

Albo Kshaq i Tom the Tanner :D :D :D :D

PS: to był tylko żart...:p w końcu Kshaq i T the T napisali najwięcej postów

Metoxis 02-10-2006 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomefo_gladiator (Post 823546)
dostaje sie jakies buty co sie chgodzi po wodzie

X( gdyby takie cos było to byś mógł iść z Rooka np. na Edron

NIE MA boots of waterwalking X(

Tom The Tanner 02-10-2006 19:07

@Xadi
Nietrawisz mnie dlatego że skarciłem cię za twojego posta:
Cytuj:

-.- lol2
Czym się przejmujesz? Przecież nie jestem modem ni nic... a więc spamuj dalej i mnie nietraw bo nic ci niemogę zrobić :P

@Borpol
Były już trolle, były spamiarze, były ziomki walące z aksa, różdzki i z rana ale o zamułach niema nic w regulaminie więc śmiejmy się z twojego super żartu. Nieobchodzi mnie też kto ile postów napisał, niewiem jak ty.

@wszysy którzy chcą napisać coś na temat tej kłótni
Kłótnia czy jak to tam sobie nazywacie zakończona, a jak masz jeszcze coś innego sensownego np: "a może że te buty chyba można zdobyć ale qest tylko dla pacc którzy wykonali postmana ale niewiem, chyba tak słyszałem X( " to odwróć się bo ktoś coś krzyczy o tam... słyszysz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oddźwierny
Wyjdź!

Lepiej już idź i spytaj sie czego chce ten ziomek co krzyczy :/ niewiem do czego on sie przywalił przecież to sensowne jest...

Vaqumen 02-10-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 995272)
To co napisze, będzie najbardziej związaną z tematem wypowiedzią, od jakiś paru stron.
http://img152.imageshack.us/img152/4439/upgrade2gd8.jpg

Jesli ktos juz mu to pisal to sorrki mam dosyc tego spamu i nie czytam wypowiedzi trolllllli (itp), ja od klijenta 7.6 do teraznijszego klijenta kopalem na piasku pickiem, łopata i nic tam nie ma nawed probowalem klasc na wode 1gp zeby po tym dalo sie chodzic tez nic, wiele jeszcze rzeczy robilem i tez NIC †R.I.P† teraz juz nie gram tyle w tibie bo na mature sie ucze narazie moje mniej i bardziej genijalne pomysly na temat spike sworda sie skonczyly (zaden z nich nie wypalil :/)

mam prosbe do tych wszystkich mniej inteligentnych ktorzy chca sie tylko popisac swoim brakiem muzgu zalozcie sobie nowy temat w ktorym bedziecie sie wyzywali, krytykowali, pisali swoje debilne pomysly na temat moj kolega ma spike sworda ale nie wiem jaki ma nick bo mi nie chce powiedziec ...

Kshaq 03-10-2006 13:15

@borpol
A co to ma do rzeczy. Trochę kultury... (tekst Instynktu)

Volan Rookstayer 03-10-2006 13:15

Instynkt buszuje :D To było "kulturalne" zwrócenie uwagi ^^ ale pomysłów z tym spike swordem nie mam. Powoli dochodzę do wniosku, że nie da się go zdobyć.

Antykwaczor_z_Calmery 03-10-2006 14:05

Użytkowników, któzy się wypowiadali w tym temacie, można podzielić na partie (prawie polityczne) PiS i PO. Jedni(prawie PiS) mówią, że da sie zdobyć SS, inni (PO) że nie da się. I tu można powiedzieć, o czym najczęściej mówicie. Mówicie, ale nie myślicie logicznie. No i tak jak się dzieje powyżej, można uznać to za (określe tak, ponieważ odkąd stało się to co miało stać...) "afere taśmową", czyli walka słowami. Przepraszam za offtopic, ale powiedziałem to, co miałem do powiedzenia wcześniej.

Horgar 03-10-2006 14:46

Xadi@
Oj, nieładnie tak mówić.
Reszta@
Ja się zaczynam zgadzać z Hakuohem (chyba się nie obrazisz jak użyję starego nicku), z tą różnicą że według mnie są 3 grupy osób udzielających się w tym temacie:
1) ci co próbóją wnieść coś nowego i na temat
2) ci co powtarzają to co było ileś tam stron temu
3) ci co pieprzą na dowolny inny temat

Prawda jest taka że jakieś 90% tego tematu możnaby było skasować (warto również dodać że o SS, MM itp. są 3 tematy [Wow! Jaki ja jestem spostrzegawczy!]).

Ps. Gratulacje dla Instynkt. Od kiedy jest moderatorem znacząco podniosła sie liczba skasowanych postów :P

Volan Rookstayer 03-10-2006 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horgar (Post 1014975)
Xadi@
Oj, nieładnie tak mówić.
Reszta@
Ja się zaczynam zgadzać z Hakuohem (chyba się nie obrazisz jak użyję starego nicku), z tą różnicą że według mnie są 3 grupy osób udzielających się w tym temacie:
1) ci co próbóją wnieść coś nowego i na temat
2) ci co powtarzają to co było ileś tam stron temu
3) ci co pieprzą na dowolny inny temat

Prawda jest taka że jakieś 90% tego tematu możnaby było skasować (warto również dodać że o SS, MM itp. są 3 tematy [Wow! Jaki ja jestem spostrzegawczy!]).

Ps. Gratulacje dla Instynkt. Od kiedy jest moderatorem znacząco podniosła sie liczba skasowanych postów :P

Dobrze, to teraz mi powiedz co do tematu wniósł ten post ? -.- tak samo jak Haukoha ? (czy jak mu tam) Jak tak to ja chce być w Samoobronie <ironia>

Antykwaczor_z_Calmery 03-10-2006 14:55

@Horgar
Nic nie szkodzi, ale lepiej wolałbym, aby mówiono na mnie "Nololob". Z tym się najlepiej czuję. A Xadi...? Reported.
@Volan Rookstayer Jeśli nie śledziłeś tematu od początku to wiadomo, że nie zrozumiesz.

Xadi 04-10-2006 13:59

ludzie dajcie mi spokuj
jak ma się zły dzień i widzi się ten nick "T the T" ...
I jak on pisze różne głupoty to się niedobrze robi...
źle mi się już kojarzy litera "T"

zrozumicie
zły dzień i emocje = bluzgi na T the T

Volan Rookstayer 08-10-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antykwaczor_z_Calmery (Post 1014988)
@Horgar
Nic nie szkodzi, ale lepiej wolałbym, aby mówiono na mnie "Nololob". Z tym się najlepiej czuję. A Xadi...? Reported.
@Volan Rookstayer Jeśli nie śledziłeś tematu od początku to wiadomo, że nie zrozumiesz.

Uwierz mi, że śledziłem -.-" zwykła obrona ? żałosne.
@Xadi
Ja też tak mam z T the T. ^.^

Pan Klocek 09-10-2006 15:25

Zdobyć Spike Sworda….. Tylko pokorny może dotknąć miecza furii…..
Stałem nad brzegiem oceanu, przy tabliczce wpatrując się w malutką wyspę, na której płomienie rozświetlały ciemności nocy ... Strzelające wściekle ognie zagłuszały spokojny szum fal rozbijających się o brzeg… Zamknąłem oczy i zacząłem przypominać sobie początki na tej wyspie. Pierwsi pokonani wrogowie, ci mniejsi, słabi i ci potężni. Właśnie, potężni, pierwszy Minotaur, z którym toczyłem bitwę, tak to była prawdziwa bitwa! Żadne zwycięstwo nie dało mi tyle satysfakcji! Ten napływ adrenaliny, kiedy wielkie cielsko bestii zwaliło się na mnie… sparowanie tarczą ciosu tak potężnego, że o mało nie złamał przedramienia… Ostrze Katany zatapiające się w odsłoniętym ramieniu potwora i szybkie cięcie przez podbrzusze…. i żelazowy ciepły zapach krwi spływającej po krawędzi mojego Ostrza… Ostrza wykutego z najlepszej stali… połączenie wszystkich żywiołów tworzących ten świat, lecz to nie żywioły czynią te Ostrze tak potężnym i doskonałym, ani to że aby powstało mistrz kowalstwa musi nad nim pracować aż sto dni. To dusza. To jedyny miecz, który posiada dusze. Dlatego jest On kwintesencja wojownika! Jest jego częścią!
Usiadłem na wilgotnej trawie opierając się plecami o tabliczkę. Wyjąłem osełkę i spokojnymi ruchami przeciągałem po Ostrzu… wszystkie te stoczone walki… zawsze mogłem liczyć na swój Miecz… teraz zrozumiałem, że będąc zaślepiony żądzą zdobycia Miecza Furii nie dostrzegłem, ze wcale go nie potrzebuje, już nie. Mam o wiele potężniejszy miecz, Miecz Honoru, Wytrwałości… Miecz Pokory…
Spojrzałem jeszcze raz na wyspę, zdawała się być jakoś bliżej… na tyle, blisko, że mógłbym dotknąć wbity w skałę miecz… jednak nie zrobiłem tego,odwróciłem głowę i powróciłem do ostrzenia Klingi, światło za moimi plecami nagle zbladło, jakby płomienie przygasły, ale to już mnie nie obchodziło.. ze spokojem polerowałem Ostrze które teraz zdawało się błyszczeć słabym błękitnym, spokojnym blaskiem…

Borpol 09-10-2006 21:11

@Pan Klocek

heh fajna historyjka ale co to ma do rzeczy?

Pan Klocek 09-10-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borpol (Post 1024708)
@Pan Klocek

heh fajna historyjka ale co to ma do rzeczy?

To jest po prostu moj punkt widzienia zwiazany ze zdobyciem Sword of Fury. Po prostu ubralem to w inne slowa. Nie chcialem pisac "tego sworda nie zdobedziesz bo rook uczy pokory icierpliwosci i po to tam zostaje". Lubie RPG wiec chcialem to powiedziec troche inaczej niz wiekszosc ludzi ktorzy tu pisza.

W sumie moglem stworzyc osobny temat typu - Opowiesci z Rookgaard'u ale nie wiem czy spotkaloby sie to z ogolnym uznaniem. Sadzac po wypowiedziach duzej czesci osob sadze, ze nie. Duzo graczy nie wie co to znaczy klimat/fabula/wczucie sie w postac. Wiec taki temat po pewnym czasie znalazby sie na szarym koncu..... no chyba ze sie myle :] to wtedy zaloze taki temat i tam trafia takie wlasnie opowiadania. 8o

W sumie tofajnie ze Ci sie podobalo. :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27.